Θέλει κανείς να γράψει μουσική γι' αυτούς μου τους στίχους;

gkou

Της παρέας
Οι στίχοι μου αυτοί, θα μπορούσαν (λέω τώρα εγώ ;D)να γίνουν ροκιά.Ενδιαφέρεται κανείς να βάλει μουσική;

"Secret direction"

Feeling so independent

Like you’ re flying up to heaven.

It‘s a secret direction,

It’s your own resurrection.

Always here, always nowhere…

Always here, always nowhere…

Your mind takes you away

From where you belong

Drives you in hidden places…

You seem to be so strong!

Your fantasy is the only way

For you to escape,

Giving you the motive

Not to lose yourself

As a caring mother,

As a faithful friend,

That never disappoints you

And always understands…

Always here, always nowhere

Always here, always nowhere

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγω ενδιαφερομαι να προτεινω μια συγχορδιακη προοδο και ενα προσχεδιο μελωδιας, αλλα εσυ ενδιαφερεσαι? Με αλλα λογια τι κερδιζω? ;D

Κουφη λεοπάρδαλη τίποτα δεν κερδίζεις με αυτες τις απαντήσεις και καλα θα κανεις να αφήσεις όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να ασχοληθούν. Στην επόμενη χιουμοριζουσα - άσχετη απάντηση σε κάποιο θέμα θα κερδίσεις αρνητικό καρμα.

ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται!

εμπρος κουφη λεοπαρδαλη!

βγαλε μας ασπροπροσωπους!

περαν της πλακας, θα του ριξω μια πιο προσεκτικη ματια και θα κανω μια αποπειρα!

αν βγει κατι καλο τα λεμε απο Pm!

Το θεμα εχει τεθει σε αυτην την κατηγορία για διάδραση. Λειτουργείστε ομαδικά, προσθετικά. Οχι με πμ. Είναι ένα ωραίο θεμα που μπορεί να καταλήξει σε ολοκληρωμένη ηχογράφηση. Για να δούμε!

yameth είπε:
Το θεμα εχει τεθει σε αυτην την κατηγορία για διάδραση. Λειτουργείστε ομαδικά, προσθετικά. Οχι με πμ. Είναι ένα ωραίο θεμα που μπορεί να καταλήξει σε ολοκληρωμένη ηχογράφηση. Για να δούμε!

πραγματι ειναι ωραια ιδεα...

τι εχεις στο μυαλο σου yameth?

κατι σαν αυτο?

Εγω ενδιαφερομαι να προτεινω μια συγχορδιακη προοδο και ενα προσχεδιο μελωδιας,
δηλαδη θα ειχε το ενδιαφερον του να προσθεσει ο καθενας κατι!

θα ειναι καπως σαν τα noizonlinejam που γινοντουσαν πιο παλια, αλλα πιο...ολοκληρωμενα!

αν θελει δηλαδη ο Κ.Λ. να κανει την αρχη δινοντας μας κατι σαν οδηγο με κιθαρα και φωνη μπορουμε να αρχισουμε οποιοι ενδιαφερονται να προσθετουν πραγματα μεχρι να ολοκληρωθει!

ξαναλεω πως δεν εχω το σθενος μετα απο δυο 8ωρα σε δυο διαφορετικες δουλειες να δω με καθαρη ματια τους στιχους, αλλα θα ναι το πρωτο πραγμα που θα κανω αυριο το απογευμα!

Yameth, πολύ ωραία η ιδέα σου να προσθέσουν όλοι από κάτι! :) Αναμένω λοιπόν!

Κουφή Λεοπάρδαλη, νομίζω ότι δεν είναι για μπαλάντα οι συγκεκριμένοι στίχοι, αλλά και μπαλάντα να βγει δε θα χαλαστώ κιόλας! :) Το θέμα είναι να βγει μια συλλογική δουλειά.

gkou είπε:
Yameth, πολύ ωραία η ιδέα σου να προσθέσουν όλοι από κάτι! :) Αναμένω λοιπόν!

Κουφή Λεοπάρδαλη, νομίζω ότι δεν είναι για μπαλάντα οι συγκεκριμένοι στίχοι, αλλά και μπαλάντα να βγει δε θα χαλαστώ κιόλας! :) Το θέμα είναι να βγει μια συλλογική δουλειά.
Μουσικε γερα, μη σκυβεις το κεφαλι!

Βλεπουμε εδω ζωντανα και εν τη γεννεση της τη χαρακτηριστικη περιπτωση που ο στιχουργος προσπαθει να πατροναρει την μελοποιηση.  :P

tip: Ο ΚΛ κανονικα θα επρεπε πριν προσφερθει να μελοποιησει να απαιτησει ξεχωριστο καμαρινι και φυσικα και μερικες αλλαγες στους στιχους, για να μην του παρουν εξ'αρχης τον αερα.

Ελπίζω να μη μιλάς σοβαρά φίλε μου, ότι προσπαθώ να πατρονάρω τη μελοποίηση ;D Τελος πάντων, παιδιά, ό,τι βγει...Μη λέτε κιόλας για μένα ::)

Έχω σκεφτεί κανα δυο ριφς αλλά μου βγαίνουν λίγο Killswitch Engage!! ;D

ΕΔΙΤ: Όυπς τώρα είδα ότι το τσάκωσαν!!

Καλησπέρα και από μένα!

Από τους στοίχους που διάβασα μου βγαίνει για κλασική ποζεριά (με την καλή ένοια).

Αν γουστάρεις θα δοκιμάσω να γράψω κανένα 4-track και θα το ανεβάσω.

Δώσε μου μόνο μερικές μέρες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back