2 ώρες πριν, LK είπε
Χορταστικό , 55 λεπτά, όση ώρα δηλαδή χρειάζεται για να πιεις έναν απογευματινό καφέ.
Εγώ τον ζαλίζω καμιά ώρα ?Πολύ ωραίο το βίντεο, αλλά 55 λεπτά να πιω καφέ ρε φίλε; Πώς το κάνεις; Σε 5 λεπτά πιάνω πάτο ασούμε
Νες ή διπλό ελληνικό.Τον εχω απο τις 8 και φτανω 12 περιπου τωρα τελευταια, γιατι πιο παλια τον εφτανα 2.
Για φραπε μιλαμε. Ε !
Άμα το καλαμάκι είναι πλαστικό και όχι χάρτινο γίνεται ??Πολύ ωραίο το βίντεο, αλλά 55 λεπτά να πιω καφέ ρε φίλε; Πώς το κάνεις; Σε 5 λεπτά πιάνω πάτο ασούμε
Ωραία, θα με κεράσεις έναν να το διαπιστώσω ?Άμα το καλαμάκι είναι πλαστικό και όχι χάρτινο γίνεται ??
Mπορείς να το βλέπεις και όταν ξυρίζεσαι. Ή όταν είσαι μέσα στην μπανιέρα χαλαρώνοντας με αιθέρια έλαια καπνίζοντας πούρο και με ένα ποτήρι κρασί.Χορταστικό , 55 λεπτά, όση ώρα δηλαδή χρειάζεται για να πιεις έναν απογευματινό καφέ.
Πούρο και κρασί δεν πάνε.καπνίζοντας πούρο και με ένα ποτήρι κρασί.
Φυσικά και πάνε. Ακόμα και με μπίρα συνδυάζεται. Ανάλογα το πούρο.Πούρο και κρασί δεν πάνε.
ΚαντοΚονιακ
Οπότε θες.Ωραία, θα με κεράσεις έναν να το διαπιστώσω ?
Άπειρα. Αλλά τo Punk Radio που ακούς απ'το πρωί ως το βράδυ δεν παίζει τη μουσική του.Ο Μποναμάσας αλήθεια, έχει γράψει κανένα άσθμα της προκοπής
Sloe GinΟ φραπές δύναται να πίνεται και σε ολοήμερη φάση, ειδικά ο δικός μου που είναι νέτος σκέτος.
Ο Μποναμάσας αλήθεια, έχει γράψει κανένα άσθμα της προκοπής? Μπα τόσα χρόνια κάτι θα είχε πάρει ο αυτής μου. Ούτε DP αυτό το παιδί