η συγκεκριμένη βιντεοσκόπηση .... πολλά καντάριαotto## είπε:Μετά βέβαια αρχίζει να παίζει και .....
Nομίζω αναφέρεται σε πολλούς κακεντρεχείς που λένε ότι ο Mποναμάσα είναι εκεί που είναι γιατί έχει φράγκα, αλλιώς δεν θα τον ήξερε κανείς. Εγώ θεωρώ ότι σοφά ο (κατά τ' άλλα αναντίστοιχος) ελληνικός λαός λέει "αν έχεις τύχη διάβαινε". Οπότε εν μέρει δεν συμφωνώ (ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο). Πρέπει και να μην είσαι τυχαίος αλλά και να έχεις τύχη, συνδυαστικά.harilatron είπε:Πάντως δεν είδα κάποια αντίφαση. Φυσιολογικό μου φαίνεται να ξέρει τι του γίνεται.
otto## είπε:κανει δε κανει κλικ, εκει καπου μετα το 3.30 (στο βιντεο που εβαλα με την μπευθ χαρτ) πετάει ενα σολο που ειναι διαφημιση της ηλεκτρικής κιθάρας. χωρις φλυαρίες και φαμφαρες. χωρις περιττές ταχύτητες. και απο θεμα ηχου, αυτός ειναι, κατα τη γνωμη μου, ο απόλυτος ηχος που μπορεις να πετύχεις σε ροκ-μπλουζ.
Για τον κλαπτον μιλας?dimsonic είπε:αλλά και πάλι όταν στα 15 σου άκουγες τον θεό και τους άλλους δυό που πέρασαν από εκείνο το τεράστιο συγκρότημα που είχε την τύχη ή ατυχία να έχει τους 3 μεγαλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο και να διαλυθεί...και μάλιστα να άκουγες πράγματα που είχαν καταφέρει μόλις λίγα χρόνια ή λίγους μήνες ή μέρες πριν...δηλ...ήταν ΖΕΣΤΟ πράμμα -πως να το κάνουμε....δεν σου κάνει κλίκ..
Αυτή η στιγμή είναι που τον γουστάρω. Να ρωτά "Ξέρετε γιατι παίζω τέρμα; Εξ'αιτίας του λογότυπου."Πνοή και Νύξη είπε:Αυτοσαρκαστικός και σίγουρος. Χιουμοράτος αλλά σοβαρός. Τον λάτρεψα εκεί που έλεγε ότι θέλει τους ενισχυτές του τέρμα...
ναι διοτι ο μπλακμορ και ο κλαπτον δεν εκαναν μάρκετινγκ. ηταν αγνοι κιθατιστρς.της αγαπης. έβγαιναν στη σκηνη οχι για να βγάλουν χρήματα αλλα για να αφήσουν τον πονο τους να σταξει στο κοινο.gkourmoul1 είπε:Προφανως και ειναι σουπερ κιθαριστας. Δεν υπαρχει αμφιβολια. Τεχνικα αρτιος και απ' οτι λετε γραφει κιολας, αρα προκειται για προικισμενο και ολοκληρωμενο μουσικο.
Δεν ξερω εαν προκειται για "gary moore απο lidl" αλλα οταν ακουω ενα τοσο τελειο -σχεδον πλαστικο- σολο, σκεφτομαι ποσο δικιο ειχε ο blackmore σε δηλωσεις για το τι κιθαριστες προτιμα να ακουει. Καλο σολο, τελειος ηχος και τεχνικη. Σα να ακουω cd. Τοσο τελειο. Στη μεση το σταματησα διοτι βαρεθηκα...
Θυμαμαι, επισης, και εναν καθηγητη μου που μου ελεγε: " εαν δεν μπορεις να πουλησεις σωστα τον εαυτο σου, πως περιμενεις να πουλησεις το προιον σου?". Πολυ μαρκετινγκ...
Για τον κλαπτον μιλας?
cigaret13 είπε:Εδώ ένα δείγμα του ταλέντου του και τολμώ να πω ότι το παίξιμο του μου άρεσε περισσότερο απ'του Ritchie.... [/left]