Νομίζω τους κατοίκους φτύνουμε τόση ώρα, όχι το μέρος...
Avenue du Maine, δίπλα στο νεκροταφείο στο σπίτι του φίλου μου του Bernard...mscmkr είπε:Ε χμμμ... Συγκρίνεις λίγο τα ασύγκριτα; 1500 ευρώ για διάρι που; Στο 16ο;
Επίσης μήπως θα έπρεπε να κάνεις και μια αντιστοιχία και στους μέσους μισθούς;
Όσο για το γκρι, την Αθήνα την έχεις δει;
αυτο ειναι ενας ΜΥΘΟΣ (που ισως ισχυε πριν το...1980 ;D ;D),κακα τα ψεμματα ταξιδευω ΠΑΡΑ πολυ και σε διαβεβαιωνω οτι οι Ελληνες ειναι απο τους πιο ψυχρους,αγελαστους,φοβισμενους και επιθετικους λαους του Πλανητηκαι να σπάμε και κανά πιάτο στο τσακί κέφι.
και με μια...πολη που μοιαζει με γυφτικο καταυλισμο... ;D ;DKαι φίλε μου από το '93 μένω στο Μαραθώνα μέσα στο πράσινο και στη θάλασσα
Μα οι κάτοικοι, είμαστε εμείς!Jasemeister είπε:Νομίζω τους κατοίκους φτύνουμε τόση ώρα, όχι το μέρος...
για ακομα μια φορα γινεσε απολυτος κ υπερβολικος!Superfunk είπε:οι Ελληνες ειναι απο τους πιο ψυχρους,αγελαστους και επιθετικους λαους του Πλανητη![]()
Μπορεί να κάνεις κακές παρέες...Superfunk είπε:αυτο ειναι ενας ΜΥΘΟΣ (που ισως ισχυε πριν το...1980 ;D ;D),κακα τα ψεμματα ταξιδευω ΠΑΡΑ πολυ και σε διαβεβαιωνω οτι οι Ελληνες ειναι απο τους πιο ψυχρους,αγελαστους και επιθετικους λαους του Πλανητη
και με μια...πολη που μοιαζει με γυφτικο καταυλισμο... ;D ;D
μη γινεσαι τοσο...επιθετικος... ;Dγια ακομα μια φορα γινεσε απολυτος κ υπερβολικος!
Μπορεί να κάνεις κακές παρέες...Όσο για τη πόλη δεν έχεις δεί ίσως το Mexico city ή το Καίρο ή τη Σόφια ή το Ηονκ Κονγκ -για να μην πώ για τα Τίρανα (και εγώ έχω ταξιδέψει πολύ στα 50 μου και συνεχίζω...) γιατί οι άνθρωποι δεν μένουν μόνο στο Βερολίνο, το Παρίσι και το Λονδίν
και μιας και μιλάς για τον Γέρακα (όπου κατοικώ) και για τους μπάτσους: Έχεις δει μήπως πως παρκάρουν και πως παρανομούν ασύστολα οι μπλέ φίλοι μας στο αστυνομικό τμήμα του Γέρακα; δημιουργούν ένα απίστευτο (με το έτσι-θέλω) χάος.Nikolas είπε:Ε λοιπόν ΝΑΙ! Μάλλον πολιτικοφέρνει το θέμα αλλα θα σκάσω αν δεν το αναφέρω...
Κεντρικός δρόμος στο Γέρακα:
- Απαγορεύεται το παρκάρισμα.
- Στις γωνίες ούτως ή αλλιώς απαγορεύεται το παρκάρισμα.
- Έχει και ταμπέλα "Στροφή λεοφωρείου στη γωνία.
και παρόλ'αυτά η γωνία έχει αυτοκίνητα (πάνω απο ένα).
Το παραπάνω μου φαίνεται απίστευτο! Δηλαδή και τροχονόμο να βάλουν θα τον γράψουν στ' απαυτά τους μου φαίνεται! (γιατί προφανώς θα έχει παρκάρει το περιπολικό στη γωνία ήδη).
Αδειος δρόμος .... ΑΔΕΙΟΣ!!!!! το αμαξι παρκαρισμένο στην γωνία !!!! Μιλάμε δρόμος όπως η Πατησίων!!!! Αστυνόμευση μηδέν!!! Τα παρκαρισμάτα στο Παρίσι πάνω σε γωνίες είναι και γενικώς η αθλιότητα των Γάλλων οδηγών είναι διάσημη πανευρωπαικός.mscmkr είπε:Αν μιλάς μόνο οδηγικά, υπερβάλλεις (λίγο)...
Αν μιλάς γενικά, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ...
Βασικά δεν μιλούσα για το θέμα οδήγηση που εκεί δεν παρατήρησα κάτι τοσο στραβό. Εκτός το γεγονός ότι αν βρεθεί πεζός στο διάβα τους δεν θα χαλοσκάσουν κιόλας. Εκτός αν μιλάμε για διάβαση πεζών που έκει είναι gentlemen.Μιλούσα για πολλά άλλα στραβά και όχι μόνο των Άγγλων.Jasemeister είπε:Τι εννοείς ρε συ για τους Άγγλους; Εγώ 4 χρόνια στο Manchester και ήταν υπόδειγμα οδικής συμπεριφοράς τα άτομα.
ναι αλλα εχεις ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και δεν χρειαζεσαι το κολαμαξο...Τα εισητήρια ηταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!
αυτο μου κανει εντυπωση στη Γαλλια και στην Γερμανια ειναι δωρεαν (οπως και η εξαιρετικη ιατρικη περιθαλψη) και μαλιστα τουλαχιστον στο Βερολινο σου παιρνουν και τα παιδια απο το σπιτι με λεωφορειο αν αποδεδειγμενα το ωραριο σου δεν βολευει (οι σταθμοι φυσικα λειτουργουν απο τις 06.00 -20.00)Ο παιδικός σταθμός στην Αγγλια, για 2 παιδιά 6 ώρες την ημέρα ήταν £1150 δηλ
εμ,εκει ειναι η διαφορα ομως..Για έσοδα δεν θα ήθελα να μιλήσω.
ειπαμε σε μητροπολεις τετοιου μεγεθους (και ειδικα στο Λονδινο & στο Παρισι που ειναι εντελως κορεσμενες και "παλιες" πολεις) τα νοικια θα ειναι παντα υψηλα,στο Νοτινγχαμ ομως ειναι ακριβως τα μισα (κατι που δεν συμβαινει στη Θεσ/νικη ας πουμεΤο νοίκη μου για 2 1/2 δωμάτια περίπου 70 τμ ήταν £1050 (δηλ 1300 ευρώ). Όχι εντελώς παράλογο, αλλά βέβαια ήμουν 4η με 5η ζώνη
δεν ειναι καθολου κακο το να υποστηριζεις την χωρα σου οπως και δεν ειναι καθολου κακο να ΣΤΥΛΙΤΕΥΕΙΣ τα ΧΑΛΙΑ της.... αλλα το να κανεις την παλαβη οταν τα περισσοτερα πραγματα γυρω σου καταρρεουν ειναι ακομα χειροτερα..Superfunk, έχεις απόλυτο δίκιο, φαίνεται να υποστηρίζω την Ελλάδα στο παραπάνω μου ποστ, δεν έιναι έτσι.
+1 σε όλα.Superfunk είπε:δεν ειναι καθολου κακο το να υποστηριζεις την χωρα σου οπως και δεν ειναι καθολου κακο να ΣΤΥΛΙΤΕΥΕΙΣ τα ΧΑΛΙΑ της.... αλλα το να κανεις την παλαβη οταν τα περισσοτερα πραγματα γυρω σου καταρρεουν ειναι ακομα χειροτερα..
και εγω γυρισα στην Ελλαδα με..ρομαντικες ελπιδες αλλα μετα απο 20 περιπου χρονια το εχω μετανοιωσει πικρα για αυτο και σε λιγα χρονια θα ξαναφυγω κυριως για να δωσω στα παιδια μου μια ευκαιρια καλυτερης ζωης γιατι εδω θα τρομαζα να τα αφησω να μεγαλωσουν... αυτο δεν σημαινει οτι δεν περασα και πολυ καλα καποια χρονια στην ψωροκωσταινα.. ;D ,ομως αυτο που θα πρεπει να ενδιαφερει ολους μας ειναι το ΜΕΛΛΟΝ και αυτο τουλαχιστον στη χωρα μας προβλεπεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ζοφερο (για οικονομικους κατα κυριο λογους και επειτα για κοινωνικους).