Skotos_aenaon
Νέο μέλος
γεια και χαρα σας.ειμαι νεος ντραμερ.δεν παιζω πολυ καιρο.πριν τρεις μηνες υστερα απο προτροπη γνωστων μου λιγο πιο εμπειρων στα ντραμς απο εμενα αγορασα το eliminator γιατι μου ειπαν πως ειναι γρηγορο πεταλι.παρολαυτα δεν νοιωθω πως με βοηθαει μιας και δεν παιζω γρηγοροτερα με αυτο.σκεφτομαι μηπως κανω κατι λαθος.γενικα παιζω χωρις να ακουμπαω τισ φτερνες μου στα πεταλια γιατι μου εχουν πει οτι ετσι ειναι καλυτερα.οταν ομως βαζω τον μετρονομο πανω απο τα 145 δεν μπορω να παιξω γιατι τα ποδια μου σφυγκουν και δεν μπορω να τα ανεβοκατεβασω.σκεφτομαι μηπως υπαρχει αλλη τεχνικη για γρηγορο παιξιμο.Να αναφερω πως προσφατα πηγα σε ενα live μιας ελληνικης μπαντας των unholly ritual των οποιων ο drummer ακουγοταν πεντακαθαρα και τα ποδια του φταναν πανω απο 200 bpm.τον παρατηρησα απ το πλαι της σκηνης του Αν και ειδα οτι τα ποδια του ηταν σχεδον ακινητα απο το γονατο και πανω οταν επαιζε γρηγορα και τα ποδια του δεν σηκωνονταν ποτε απ τα πεταλια.επισης παιζανε και δε3ια αριστερα πανω στα πεταλια κυριως στισ μεγαλες ταχυτητες.Οποια γνωμη ευπροσδεκτη.ευχαριστω για το χρονο σας.