Σόδομμα και Γόμορρα... ;D ;Dlongshadow είπε:Εντάξει μετά μου είπες οτι την έχεις για πούλημα (i wonder why..) ε, και άρχισα κάπως μεγαλόφωνα να λέω ότι μου αρέσει μπας και ψαρώσει κανείς και γίνει κανένα deal!!;D ;D
Σόδομμα και Γόμορρα... ;D ;Dlongshadow είπε:Εντάξει μετά μου είπες οτι την έχεις για πούλημα (i wonder why..) ε, και άρχισα κάπως μεγαλόφωνα να λέω ότι μου αρέσει μπας και ψαρώσει κανείς και γίνει κανένα deal!!;D ;D
καλα μολις ακουσεις την τελε που εχω φτιαξει σιγουρα θα την πεταξεις την nocaster..... ;D ;Dlongshadow είπε:Γιατί είπα εγω πουθενά οτι αν μου δώσουν να παίξω μια ΕΤΟΙΜΗ partcaster και μου αρέσει σαν κιθάρα, δεν θα την προτιμήσω επειδή είναι partcaster??... ;D![]()
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%B1chord είπε:AIΣΧΟΣ ! 8)Δεν φταιει κανας αλλος εγω φταιω που ειπα και καλα λογια για σενα κουλε πυρετιασμενε! ;DΕνα deal πηγα κι εγω να κανω μπας και ξωφλησω την ρημαδα την 12χορδη και γιναμε βουκινο!
Κι εγω δεν σε παιζω αλλη φορα. >Να μαθεις εσυ! >
Μαλια ε μαλια 8) ακους εκει snappy πσσσ!
Μα όλοι δεν διαλέγουν κιθαρα με το αυτί??...skantzos είπε:Τα βασικά ερωτήματα είναι:
α. γιατί είναι ακριβή μια custom shop
β. τι θέλουν αυτοί που διαλέγουν κιθάρα με το αυτί
ντάξει, η εμφάνιση είναι πολύ σημαντική, κάτι ξέρει κι ο πιτσιρικάς. Καλύτερα απ' το να προσποιείται ότι ξέρει για τη συμμετοχή του cloth wire στον ήχοlongshadow είπε:Μα όλοι δεν διαλέγουν κιθαρα με το αυτί??...:
;D
Με αυτό θυμήθηκα τώρα ένα ωραίο που συνέβει πριν λίγους μήνες σε γνωστό κιθαρομάγαζο στο οποίο έτυχε να είμαι παρών...
Μπαίνει μέσα ο μπαμπάς με τον γιό για να διαλέξει ηλεκτρική κιθάρα..
Ρωτάει ο πωλητής τον γιό (για να καταλάβει τί περίπου κιθάρες να προτείνει)...
- Τί κιθάρα περίπου έχεις υπόψην σου?...Σε τί στυλ περίπου??
...και ο γιός...
- 'Ασπρη!....;D
Καλή του ώρα του πιτσιρικά όπου και να βρίσκεται βέβαια, κι εμείς στην ηλικία του μπορεί να λέγαμε και χειρότερα...
για τη σχεση βαρους σωματος και μαγνητων μιλουσαγια την σχεση qsawn με τους μαγνητες
οπως και εω πει πολλες φορες ΤΟ ΕΙΔΟΣ των ξυλων δεν παιζει ρολο,κατα την ταπεινη μου γνωμη,το ΒΑΡΟΣ και η κατασκευη της κιθαρας (που εχει αμεση σχεση με το υλικο που χρησιμοποιουμε) φυσικα και παιζει..κατά τ' άλλα τα ξύλα δεν παίζουν ρόλο...
συμφωνω.Superfunk είπε:οπως και εω πει πολλες φορες ΤΟ ΕΙΔΟΣ των ξυλων δεν παιζει ρολο,κατα την ταπεινη μου γνωμη,το ΒΑΡΟΣ και η κατασκευη της κιθαρας (που εχει αμεση σχεση με το υλικο που χρησιμοποιουμε) φυσικα και παιζει.
Τα ίδια περίπου θα έχεις, γιατί χρησιμοποιείς χαμηλού κόστους υλικά. Εκτός από τους Tonerider που πραγματικά είναι value for money...το μπράτσο των 80 ευρώ, (λογικά) θα θέλει ένα καλό τσεκάρισμα-κόλλημα τάστων, θα έχει περισσότερα dead spots από ένα καλύτερο μπράτσο...και ώς γνωστόνhadgi είπε:Αν αγοράσω ένα σώμα για stratocaster από alder(γύρω στα 80-100€) των 2(το πολύ)κιλών,με μπράτσο από rosewood με modern specs(9.5 radius,medium jumbo frets κοντά στα 80€) και μαγνήτες Tonerider(πχ τους Classic Blues γύρω στα 50€),φτιάχνοντας μια partcaster που χοντρικά,μαζί με τα υπόλοιπα παρελκόμενα,θα κοστίζει περί τα 250€,θα έχω καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα,από το να αγοράσω μια Affinity Squier των 150€ και απλά να αλλάξω τους μαγνήτες της με τους(αγαπημένους μου low budget)Tonerider ξοδεύοντας 200-210€;