Όλοι μαζί εδω στο Forum να το ξαναγράψουμε φιλαράκι,να τα κονομίσουμε και να κάνουμε ενα νεο πολύμετοχικο σχημα. Με πρόεδρο εμένα!!!fusiongtr είπε:Ένα πολύ δυνατό ρεφραίν (που λείπει) ανάλογο του πολύ καλού ριφφ, και λίγο διαφορετικά φωνητικά, το στέλνουν στα ραδιόφωνα (όχι του ΣΚΑΪ βέβαια).
Με τα χρήματα που θα βγάλεις, θα είσαι πλέον σε θέση να διαδεχθείς τον Αλαφούζο στην προεδρία της ΠΑΕ, και να αφήσεις τον Τράκη να ψάχνει φραγκοδίφραγκα.
blaza ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.
Εύγε!
Ακουστε τι επαθα επροχθες. Μπαινω στο youtube να δω εαν το κομματι ειχε ξεκολισει απο τα 670 views που ηταν εδω και 1 εβδομαδα και βλεπω 5000. Σε 10 λεπτα 6000 ,7000, 8000 και τοτε αρχισα να ψαχνω τα αθλιτικα site και το ειδα. Οπως καταλαβαινετε μεγαλη χαρα. Οπως φαινεται το ενα και μοναδικο ατομο που ακουσε το τραγουδι μου την τελευταια εβδομαδα ηταν το σωστο ατομο.BlackCrow81 είπε:Blaza γράφει για σένα και το τραγούδι. Άμα γίνεις διάσημος θέλω και αυτόγραφο ;D
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/401689/rok-tragoydi-gia-tis-leoforoy-ta-skalia-vid
Ναι δικιο εχεις, θα το κανωBlackCrow81 είπε:Θα σου πρότεινα να βάλεις και τους στίχους στην περιγραφή του βίντεο![]()
Μην σου κάνει εντύπωση αν γίνει σύνθημα στην Λεωφόρο.blazas είπε:βλεπω 5000. Σε 10 λεπτα 6000 ,7000, 8000 ...
fusiongtr είπε:Μην σου κάνει εντύπωση αν γίνει σύνθημα στην Λεωφόρο.8)
Αυτο που θα ηθελα ειναι να παιζεται στην λεωφορο πριν τα παιχνιδια.Μην σου κάνει εντύπωση αν γίνει σύνθημα στην Λεωφόρο.8)