Με εμάς που έμπλεξες εδώ στο ΝΟΙΖ, θα έχεις κακά ξεμπερδέματα...Παιδες μου εχετε βαλει φωτιες για την συγκεκριμενη!!!Εχω μια samick av1(η μοναδικη μου αλλωστε) και θα'θελα μια τυπου strat...Θα ακουσω και θα δω διαφορα στο παιξιμο και στον ηχο απο την samick μου?Αρκετη μικρη τεραστια ποση???
Τώρα αυτό τι το 'θελες??? :twisted:Α και η LP ειναι λιγο πιο ομορφες απο Strat![]()
Ωρε Abraxas εχω δει πολλες φορες να αναφερεις το ποσο ευκολο και απλο ειναι να παλαιωσεις ενα μπρατσο (tinted που λεει και ο elavd). Επειδη ψηνομαι και γω να ξεκινησω μοντιφες σε 2 κιθαρουλες που εχω' date='δεν μας λες τον ακριβη τροπο που το κανεις το "μαγικο" να ξερουμε και μεις τα νεουδια???
Υ.Γ αν της βγαλεις τελειως το αισχρο pickguard θα γινει κουκλα!!![/quote']
Απλό (σαν ιδέα) είναι... εύκολο όχι, με την έννοια ότι θέλει προσοχή, υπομονή και επιμονή.
Θα περιγράψω τον μπακαλίστικο τρόπο μου κάποια άλλη στιγμή που θα έχω πιο πολύ χρόνο. :wink:
Σε παρακαλώ με το pickguard! Αυτό είναι όμως και στο οriginal 51 μπάσσο! Είναι ένα από τα στοιχεία που την κάνουν μοναδική σαν μοντέλο σήμερα!![]()
Τιρινιιινιιιιι....Μεσα στην επομενη βδομαδα' date=' μου ρχεται my own personal...blonde!!! Δεν μπορεσα να αντισταθω!!!! [/quote']
Μπράβο νέε μου! :wink:
Οι (φυσικές) ξανθές είναι οι καλύτερες! 8)
Ναι, για λέγε;;Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
Παρακαλώ; :?: :?:-Ποιο ειναι το κοντινοτερο βερνικι ευρειας κυκλοφορειας στο βερνικι της 51;;;
Αν εννοείς το βερνίκι του φινιρίσματος, είναι πολυουρεθάνη.
Δες τιμές για mojo σε άλλο post 8) 8) 8)-Abraxas, ποτε θα μας μεταλαμπαδευσεις τις γνωσεις σου περι δημιουργιας vintage specs στα μπρατσα;
(θα τα πούμε σύντομα)
Ηλία, θυμίσου τις τιμές του mojo...-Elavd, μηπως μπορεις να μου στειλεις με πμ το decal και τις οδηγιες να το φτιαξω;;8) :lol: :lol:
Είναι λίγο στριμόκωλα.-Ειναι η πρωτη μου φορα που θα ασχοληθω με ηλεκτρονικα κιθαρας...Εχω τα σχεδιαγραμματα αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενος. Θα τα καταφερω η θα μου μεινει η κιθαρα στα χερια;;;
Τι θέλεις να κάνεις με τα ηλεκτρικά;;
Η πολυουρεθανη διατειθενται ευρεως στο εμποριο;;; Βασικα το θελω για το decal και για μερικα ακομα ¨πειραγματα¨ στο σωμα. Τα ηλεκτρικα θα τα αλλαξω τελειως.2 independent volume controls για τους μαγνητες 1 push pull gia tone&split humbucker' date=' 3 way toggle switch...αυτα. Α, και μαγνητεςbridge: Gretsch Filtertron
Neck: Seymour Duncan quarter pound.[/quote']
Ακόμα και ακρυλικό βερνίκι κάνει γι'αυτή τη δουλειά. Σαν τα βερνίκια αυτοκινήτων. Απλώς θέλει λίγη προσοχή στην τεχνική.
Η συνδεσμολογία που λες είναι τελείως άσχετη με την original, επομένως τα αλλάζεις όλα. Κοίτα στο site του Seymour για διαγράμματα. :wink: