Μην ξεχάσεις να βάλεις και ένα Custom Shop κάπουΑπλά είπα να αφήσω και το S από το Strat...Και σκέτο Trelecaster 51 λέει...
Μην ξεχάσεις να βάλεις και ένα Custom Shop κάπουΑπλά είπα να αφήσω και το S από το Strat...Και σκέτο Trelecaster 51 λέει...
Επικοινώνησα με το GFS και μου είπανε ότι από Σεπτέμβρη θα ξαναφέρει τις Squier 51 upgrade bridges που πουλούσε παλιότερα (12$ νομίζω)...Βέβαια θέλει οπωσδήποτε και bridge γιατί αυτό είναι της πλάκας αλλά δεν ξέρω που θα βρώ. Μάλλον θα βάλω αυτό αν και θα χρειαστεί τρύπημα γιατί δεν ταιριάζει...
Πιο nut θα πάρεις από Rockinger?? Δεν είδα κάποιο που να ταιριάζει στις προδιαγραφές της Squier: 1.650” (42 mm)Όσο για το nut μάλλον θα πάρω από rockinger τώρα που θα παραγγείλω μερικές κιθάρες για κάτι γνωστούς...
To κλασσικό 'Φεντερίσιο' ταιριάζει, απλά το λιμάρεις στις άκρες! :wink:Αν μπορείς πάρε μου κι εμένα ένα!!!![]()
δεν χρειαζεται να αλλαξεις καμμια γεφυρα..Θα πάρω σίγουρα μία γιατί ειδικά οι βίδες από τα βαγονάκια τρίζουν πολύ μιας και δεν εφαρμόζουν απόλυτα μέσα στις τρύπες τους. Διάβασα στο Harmony Central ότι αυτό είναι ένα κλασσικό πρόβλημα στις 51...
δεν χρειαζεται να αλλαξεις καμμια γεφυρα..
ΒΑΖΕΛΙΝΗ εχεις σπιτι σου?? (δεν θελω χυδαιοτητες!! :lol: )
Βγαλε ενα ενα τα βιδακια και βουτα τα στη βαζελινη' date='μετα ξαναβαλτα στη γεφυρα,τριγμοι ΤΕΛΟΣ (κλασσικο κολπο που κανουν οι jazzmasterades εδω και χρονια)
Μια και το κανεις που το κανεις κανε & ενα shimming να βρεις την υγεια σου :wink:[/quote']
Ηλία, αν δεν έχεις βαζελίνη, μπορώ να σου δώσω εγώ, είχε αφήσει λίγη σπίτι ο Αντουάν την τελευταία φορά...![]()
![]()
8O 8) :lol: :lol: :lol:
Νίκο, την εκδοχή μιας γέφυρας τύπου Musicmaster/Duosonic με σελάκια Τέλε πως τη βρίσκεις;; Την είχα δει σε μια 51 και πολύ με άρεσε... :wink:
To κλασσικό 'Φεντερίσιο' ταιριάζει' date=' απλά το λιμάρεις στις άκρες! :wink: [/quote']
Αυτό κάνει δηλαδή???
δεν χρειαζεται να αλλαξεις καμμια γεφυρα..
ΒΑΖΕΛΙΝΗ εχεις σπιτι σου?? (δεν θελω χυδαιοτητες!! :lol: )
Βγαλε ενα ενα τα βιδακια και βουτα τα στη βαζελινη' date='μετα ξαναβαλτα στη γεφυρα,τριγμοι ΤΕΛΟΣ (κλασσικο κολπο που κανουν οι jazzmasterades εδω και χρονια)
Μια και το κανεις που το κανεις κανε & ενα shimming να βρεις την υγεια σου :wink:[/quote']
Λες??? Θα το δοκιμάσω σήμερα κι όλας ! (Ναι ναι έχω βαζελίνη :lol![]()
Ηλία' date=' αν δεν έχεις βαζελίνη, μπορώ να σου δώσω εγώ, είχε αφήσει λίγη σπίτι ο Αντουάν την τελευταία φορά...![]()
![]()
8O 8) :lol: :lol: :lol: [/quote']Ζημιάρικα αγόρια...!!! :lol:
Νίκο' date=' την εκδοχή μιας γέφυρας τύπου Musicmaster/Duosonic με σελάκια Τέλε πως τη βρίσκεις;; Την είχα δει σε μια 51 και πολύ με άρεσε... :wink:[/quote']
Το κακό με αυτή (αν και είναι καρα-vintage-ιά και μου αρέσει!!!) ότι μάλλον θα θέλει τρύπημα το σώμα, κάτι που θα ήθελα να αποφύγω... :roll:
Εννοώ τις τρύπες που βιδώνει η γέφυρα στο σώμα...η γεφυρες στις musicmaster & duosonic ειναι toploader :wink:
Intonated saddles για Τέλε :wink:θα ταιριαζε αλλα δεν ξερω αν θα ειχε το ιδιο καλο intonation η καποια μεγαλη διαφορα στον ηχο..(η γεφυρες στις musicmaster & duosonic ειναι toploader :wink: )
O Antouan μου κάνει σεξουαλική παρενόχληση μέσω SMS αυτή τη στιγμή, ο αλήτης... αλλά που θα πάει;; Στο νησί θα μείνει;; Δε θα γυρίσει;;; :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:Ο καιμένος ο αντουάν θα έχει τρελαθεί στο φτέρνισμα εκει που αράζει στην ξαπλώστρα τώρα! :lol: :lol: :lol:
Fleamail δυσκολεύτηκες με το Shimming?Με το shimming σταματάνε όλοι οι τριγμοί! Δεν θα χρειαστείς ούτε βαζελίνη!
Ηλία, ηρέμησε αγόρι μου, τίποτα δεν είναι δύσκολο! :wink:Fleamail δυσκολεύτηκες με το Shimming?