Μπορεί να είναι και καλαθάκι Λήμνου Νέστορα!!Nestoras είπε:Μήπως είναι τελεμές?
+100000000000Το μη χείρον βέλτιστον δεν ήταν ποτέ στη λογική μου , ειδικά όταν υπάρχουν επιλογές. Δεν προτιμώ ούτε το ένα , ούτε το άλλο.
Μπορεί να είναι και καλαθάκι Λήμνου Νέστορα!!Nestoras είπε:Μήπως είναι τελεμές?
+100000000000Το μη χείρον βέλτιστον δεν ήταν ποτέ στη λογική μου , ειδικά όταν υπάρχουν επιλογές. Δεν προτιμώ ούτε το ένα , ούτε το άλλο.
Τι ειπες τωρα ρε Σαντέ!fusiongtr είπε:Μπορεί να είναι και καλαθάκι Λήμνου Νέστορα!!
Αφού σκοτώ....τι άλλο να πάρεις (εκτός κι αν έχεις άκρη σε χωριό, έχω φάει κάτι φέτες που....)!!freerock1974 είπε:Τετοιο παιρνω!![]()
Neither do i!!Οσο για το κομματι,πολυ απλα δε βρισκω λογο υπαρξης
Ναι!fusiongtr είπε:(εκτός κι αν έχεις άκρη σε χωριό, έχω φάει κάτι φέτες που....)!!
Κι εγώ έπαιρνα κάποτε μια φανταστική βουτυράτη σε τενεκέ από την Εύβοια!!freerock1974 είπε:Ναι!
Ειχα φαει καποτε μια βαρελισια πιπερατη στην ορεινη Αχαία,πολυ λόγος υπαρξης μιλαμε.
Ειμαστε οφτοπικ?
Δε νομιζω..![]()
Ναι αλλα δεν αρεσει στον Προεδρας και θα χουμε τραβαλα...fusiongtr είπε:Για φέτα δεν μιλάμε??
Θυμάμαι αυτήν την τελευταία δεξίωση που ήταν όντως επεισοδιακή (με τον Πρόεδρας να βγάζει λόγο εναντίον της φέτας).freerock1974 είπε:Ναι αλλα δεν αρεσει στον Προεδρας και θα χουμε τραβαλα...
Θυμασαι στην τελευταια δεξιωση που αμφισβητησε την ονομασια προελευσης?
Μαζι του κι ο αλλος ο εφετης... ;D
;D ;D ;Dkapdrums είπε:δεν φτανει που ειναι αμερικανοι...ειναι και ελληνες... ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dkapdrums είπε::-Xεμετος...καλα αυτοι οι αμερικανοελληνες ειναι οτι χειροτερο...δεν φτανει που ειναι αμερικανοι...ειναι και ελληνες... ;D ;D ;D
Έγραψες ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dkapdrums είπε:...δεν φτανει που ειναι αμερικανοι...ειναι και ελληνες... ;D ;D ;D