kostas80
Παλιά καραβάνα
Και ο τίτλος μάλλον πρέπει να αλλάξει σε «εκπέτασμα κοιλιάς και ορθή εναπόθεση οργάνου» ;D ;D ;D ;Dwarwickplayer είπε:Το θεμα απ το μουσικη και μουσικοι πρεπει να μεταφερθει στο μουσικοι και φαγητο...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dkostas80 είπε:ΚΡΙ ΚΡΙdence watter revival
;D ;D ;DΧαρίλαε, θέλω λίγο την πετονιά, να δέσω τον Ξάδερφο, θα φάει και τον καβαλάρη !![]()
Δηλώνω την πλήρη ταύτιση μου με τον προλαλήσαντα, την καληνύχτα μου και ες αύριον τα σπουδαίαfreerock1974 είπε:Ρε θελω να παω για υπνο...ποιος ξυπναει 7 η ωρα?
To αυτο.Terry RoscoeBeck5 είπε:Δηλώνω την πλήρη ταύτιση μου με τον προλαλήσαντα, την καληνύχτα μου και ες αύριον τα σπουδαία![]()
ρε παλαβέ σημειωμένα τα είχες ? ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Αντε καλα μας beding... ;D
Τα καλα της Αγγλιας, οτι ειμαστε 2 ωρες πισω και τα καλα της ερευνας, ξυπνας οποτε θες και....αμα θες ;D ;D ;D, αλλα εχω χασει την κουβεντα....Ποιος θα μου κανει παρεα;; ;D 8)LK είπε:buona notte και απο μένα!
8:30 Τα καλά της Δικηγορίας! ;D
Η μουσικη ειναι καλως κακως και εικονα?SHOW? Η μουσικη ειναι μουσικη δεν ειναι τιποτα αλλο, τωρα αν μερικοι την εχουν καταντησει πασαρελα αυτο ΕΙΝΑΙ ενα προβλημα.Ναι η μουσική είναι , καλώς ή κακώς, και show – εικόνα, όπως λέει και ο freerock.
Aαα, σας παρακαλώ, ολόκληρος δικηγόρος-κινηματογραφιστής το έθιξε.notlrac είπε:Ειλικρινα παντως οσο και χιουμοριστικα να το δω το θεμα ειναι τουλαχιστον γελοιο![]()
Το θέμα το έθιξα πιο πολύ με την ιδιότητά μου ως poser-ας/ sex symbol 8) ;Dbihlas87 είπε:Aαα, σας παρακαλώ, ολόκληρος δικηγόρος-κινηματογραφιστής το έθιξε.
notlrac είπε:Απο LK
Η μουσικη ειναι καλως κακως και εικονα?SHOW? Η μουσικη ειναι μουσικη δεν ειναι τιποτα αλλο, τωρα αν μερικοι την εχουν καταντησει πασαρελα αυτο ΕΙΝΑΙ ενα προβλημα.
Ειλικρινα παντως οσο και χιουμοριστικα να το δω το θεμα ειναι τουλαχιστον γελοιο![]()
Φανταζεσαι τον Michael Jackson να τραγουδαει το Beat it καθισμενος σε ψαθινη καρεκλα ρεμπεταδικου με τα ποδια κλειστα και τα χερια σταυρωμενα στα γονατα? ;DΔυστυχως ή ευτυχως,η ζωντανη μουσικη ειναι ενα οπτικοακουστικο θεαμα...
Ή τον Τσιτσάνη να τραγουδάει τον Απόκληρο με moonwalk και άρπαγμα καβάλου.Φανταζεσαι τον Michael Jackson να τραγουδαει το Beat it καθισμενος σε ψαθινη καρεκλα ρεμπεταδικου με τα ποδια κλειστα και τα χερια σταυρωμενα στα γονατα?
Επί της ορθής παρατηρήσεώς σου αυτής σε παραπέμπω στη διατριβή του Harilatron ;DSuperfunk είπε:Επισης υπαρχουν και ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ προβληματα τα οποια δεν επιτρεπουν σε μια...μεριδα κιθαριστων οι οποιοι λογω του γεγονοτος οτι ζουν σε περιοχες των ΗΠΑ οπου το φαγητο ειναι ΠΟΛΥ καλο αλλα και πλουσιοτατο σε θερμιδες...αναγκαζονται να εχουν την κιθαρα πανω απο τη σεβαστη ...κοιλια τους....οπως οι κυριοι π.χ.
Ε ναι...Superfunk είπε:ΦΥΣΙΚΑ και ειναι πιο COOL η κιθαρα να ειναι οσο πιο χαμηλα γινεται
Κι άλλα +1 από μένα.kostaras75 είπε:+100000 σε αυτα που ειπε ο yann....ακριβως ετσι σκεφτομουν και εγω για αυτα που τονισε...ειναι πραγματα που κανουν τη διαφορα.