My thoughts exactly ;DSuperfunk είπε:Κανονικα μπασα ειναι το Fender Precision,το Jazz Bass,το P BASS,το Rick,κανα παλιο hollow body αντε και στην απελπισια ενα MM ;D
Edit: Τόσα λεφτά βγάζετε κ. συνήγορε, πάρτε ένα Fender
My thoughts exactly ;DSuperfunk είπε:Κανονικα μπασα ειναι το Fender Precision,το Jazz Bass,το P BASS,το Rick,κανα παλιο hollow body αντε και στην απελπισια ενα MM ;D
Terry RoscoeBeck5 είπε:Άσε το ντύσιμο... Αλλού είναι το... στιλιστικό έγκλημα ;D Μα καλά... Τι ΜΠΑΣΟ είναι αυτό;
;D ;D ;D
Νταξ, εδώ δεν πήγαινε Fender!audiokostas είπε:Εδώ σε χαλάει το μπάσο Λιεφτεράκ; ;D ;D
Αυτά είναι... Δεν ήμουν πολύ τρελό αγόρι; ;D ;D ;D Φτου μου μη με ματιάσω... ;Daudiokostas είπε:![]()
Εδώ σε χαλάει το μπάσο Λιεφτεράκ; ;D ;D
Τι; Master & Servant ? ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Αχχχχ.... αυτό είναι ντύσιμο για να βγεις να παίξεις... ;D ;D ;D
Ακόμα και αυτό...audiokostas είπε:Τι; Master & Servant ? ;D
εμενα με χαλαει ,επρεπε να φορεσεις κατι πιο διακριτικοaudiokostas είπε:![]()
Εδώ σε χαλάει το μπάσο Λιεφτεράκ; ;D ;D
Superfunk είπε:εμενα με χαλαει ,επρεπε να φορεσεις κατι πιο διακριτικο
Σεβαστή άποψη, αλλά γιατί την λες σε εμένα; Πες στα στον Μιχάληaudiokostas είπε:![]()
ΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.
Λοιπόν ακόμα και η Ρακιντζοδημιουργία (διακριτικός 8)) είχε το groove και το σκηνικό στήσιμο / attidute (σόρρυ ΠαρTerry μου αλλά ήταν θλιβερό - για τα γούστα μου) θα παίρναγε αλλιώς και το ντύσιμο αλλά Judge Dreddgay.
Γιατί, υπό την απειλή των όπλων έπαιξες;Terry RoscoeBeck5 είπε:Σεβαστή άποψη, αλλά γιατί την λες σε εμένα; Πες στα στον Μιχάλη![]()
Τρίχες κατσαρές micro-hater.Και μην ξεχνάμε ότι όσο πιο κυριλέ είναι το ντύσιμο-στήσιμο, τόσο πιο ψηλά ''επιτρέπεται''
να είναι κρεμασμένο το όργανο. Αm i right, συνήγορε?
![]()
Εάν όμως είσαι καραγκιόζης, το όργανο πρέπει να είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να
προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή από ρίψεις οργής του κοινού...
![]()
;D ;D ;D ;Dbihlas87 είπε:Και μην ξεχνάμε ότι όσο πιο κυριλέ είναι το ντύσιμο-στήσιμο, τόσο πιο ψηλά ''επιτρέπεται''
να είναι κρεμασμένο το όργανο. Αm i right, συνήγορε?![]()
Τυχαία και επίτηδες ακραία παραδείγματα, δεν έχουν σχέση με προτιμήσεις αλλά πως να τοaudiokostas είπε:Μην τα μπερδεύεις με τις μουσικές σου προτιμήσεις.