Σύντομο - καλοκαιρινό - πανηγυρτζίδικο

10/ 10 για το σύντομο

10/10 για το καλοκαιρινό

10/10 για το πανηγυρτζίδικο

Τελικά γιατρέ, την έφαγες και εσύ τη «φόλλα» ;D ;D !! Κάτσε μόνος σου στους τέσσερις τοίχους και γραφτά ΜΟΝΟΣ σου όλα!!!  :P

Το track είναι η φυσική εξέλιξη των παλιών μουσικών σου επιρροών, όπως τις άκουσα από κάτι ηχογραφήσεις με την μπάντα που έπαιζες. Στο είχα πει και τότες….είσαι παιδί του Manchester (ή έτσι μου φάνηκε) και εν μέρει μου θύμισες και ένα κομμάτι του παρελθόντος μου (τη σκοτεινή περίοδο 89-91), όταν την έψαξα για λίγο σε εκείνα τα μονοπάτια ;D. Το κομμάτι μαμάει και έχεις πάρα πολύ (μα πάρα πολύ) καλό rhythm section. Συνέχεια τονίζεις ότι δεν είσαι καλός κιθαρίστας. Είσαι από τους καλλίτερους που έχω ακούσει. Το όργανο το πάς εκεί που θές…δεν σε πάει αυτό. Ακόμα και χωρίς εικόνα μπορώ να αισθανθώ το νεύρο στο παίξιμό σου. Σε όλα τα όργανα. Κλάψου όσο θες είσαι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ μουσικός! Και η παραγωγή πάρα πολύ καλή! Αυτά.-

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ζάκη στα τύμπανα-φωνές και το Βασίλη στα κρουστά -πολύ γνωστός επαγγελματίας μουσικός-κρουστά,φωνητικά-τύμπανα...........ο κουμπάρος μου-πρώην  :D μπάσσο φωνές ,το Τάκη από το Μοσχάτο τον ηχολήπτη και συνπαραγωγό,για 1 ώρα δουλέιάς .Πλήκτρα έπαιξα εγώ ,αναγκαστικά καθότι ο στελάκης είναι παντρεμένος  ;D

09_-_Track_9.mp3

Attachments

Ψάχνω το perfecto μου! Ρε πού το χω βάλει (πέρασαν βέβαια και 20 χρόνια από την τελευταία φορά) 8). Δεν έχω πλέον καν gel στο σπίτι και doc martens ούτε για πλάκα. Στο ξανάλεω μου θυμίζεις μία σκοτεινή τριετία της ζωής μου (η οποία πέρασε και δεν ακούμπησε- αλλά τη θυμάμαι και χαμογελάω). Λύσε  μου και μία απορία ( “ track 9.mp3”, “track 11.mp3”, μου αρέσει ο τρόπος αρχειοθέτησης σου ;D ;D) , πώς ξεχωρίζεις ποιο είναι τι ;D ;D; Μου θύμισες  κάτι «ερασιτέχνες dj (cd dj’s) της ιδίας περιόδου που έλεγαν : «Α, το track 6 , φοβερό!»   ;D ;D

Βαράτε βιολιτζήδες  ;D ;D

Και το 9 τα έσπασε.

Γιε Γιε Γιε Γιε Γιε-Γιε Γιεεεεεεεεεεεεεεε  ;D

Δημόσια ενώπιον του φόρουμ βάζω ένα "στοίχημα". Στη δισκοθήκη σου υπάρχουν δίσκοι της Object. Γουστάρεις με 1000 τους Spherical Objects και τους Steve Miro and the eyes και έχεις τον Steve Solamar ίνδαλμα.

Αν δεν συμβαίνει αυτό χάνω μία από τις κιθάρες μου. Λοιπόν με πήγες 30 χρόνια πίσω και γούσταρα πολύ, μα πάρα πολύ.

Υ.Γ. για το 9. ;)

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια .

Τα 2 αυτά τραγούδια είναι παλιά τα οποία δεν είχαμε καταφέρει να τα γράψουμε σωστά.Το σχέδιο ήταν φιλόδοξο και περιελάμβανε την εγγραφή και 3 καινούριων τραγουδιών,οι πρόβες όμως ήταν ελάχιστες και η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενώμενα στα καινούρια  ;D

Λάκη οι τίτλοι μπήκαν αυτόματα σε κάποια αντιγραφή από σιντί  ;D

Κανένας μας πλην του κρουστού δεν είναι σπουδαίος μουσικός ,μη τρελαθούμε κιόλας ,απλά παίζουμε δεμένα .

Για ένα πράγμα που θα ήθελα να περιαυτολογήσω ,είναι η επιμονή μου από παλιά να χρησιμοποιούμε κρουστά σε όλα τα τραγούδια .Στα λάιβ βέβαια δύσκολα ακουγόντουσαν κάτι μαράκες και ξύστρες ,αλλά στις ηχογραφήσεις πάντα δίνουν χρώμα .

Νέστορα το κέρδισες το στοίχημα ,τη γλίτωσες τη κιθάρα  ;D

samy paraga είπε:
Νέστορα το κέρδισες το στοίχημα ,τη γλίτωσες τη κιθάρα   ;D
Aυτό παρακαλώ να γραφεί στη 1η σελίδα του ΝΟΙΖ, έτσι για να το βλέπω. :D

harilatron είπε:
Βαράτε βιολιτζήδες  ;D ;D

Και το 9 τα έσπασε.

Γιε Γιε Γιε Γιε Γιε-Γιε Γιεεεεεεεεεεεεεεε  ;D

+2112

μπραβο σας παιδια! παρα παρα παρα πολυ ωραια κοματια!

i say hotdamn!

μπραβο, το κομματι ειναι @αμ@το! μου θυμισε Sun City Girls, σε προσεγγιση και εκτελεση και κιθαρες και κρουστα και ολα. Για τα πανηγυρια δλδ! ( in the best way possible that is )

που μπορει κανεις να βρει το cd? ή κυκλοφορει αποκλειστικα σε βινυλιο? :D 8) :-*

Ευχαριστώ σας για τις καλές κουβέντες  ;D

Προασπαθήσαμε για κανά 9άρι χρόνια από το 82 ,μέχρι το 91 .Εγώ σπούδαζα εκτός Αθήνας και τραβιόμουν με κάθε ευκαιρία κάθε βδομάδα Αθήνα για τη παρέα και τη μουσική , κάποια στιγμή μεσολάβησε και ο στρατός.

Ο μπασσίστας και ο ντάμερ ,ήταν πρώτα και πάνω απ όλα αδέλφια .Ερασιτέχνες είμασταν και ερασιτέχνες παραμείναμε .

Δεν παρακαλέσαμε ποτέ κανένα κερατά ,αλλά ειδικά προς το τέλος πίστευα ,ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω σε σχέση με κάποιους άλλους και αυτό μας απογοήτευε .Το ότι είχαμε συνείδηση ότι δε θα μπορούσαμε να ζήσουμε και να βιοποριστούμε με αυτές τις αηδείες που παίζαμε στο ελλάντα, ήταν και ο καθοριστικός παράγοντας.

Το 91 το Γενάρη αν θυμάμαι καλά παίξαμε για τελευταία φορά και φεύγοντας το βράδυ ξέραμε ,ότι δεν θα ξανακάνουμε ούτε πρόβα .Πήγαμε το απόγευμα για να τσεκάρουμε τον ήχο στο Αν και τη κοπανήσαμε για τα σπίτια μας.

Το βράδυ ο μπασσίστας αργούσε να έρθει ,βγήκε το πρώτο γκρουπ πριν από μας και ακόμα ήταν άφαντος .Δεν υπήρχαν τότε και κινητά και στο σταθερό σπίτι του ,δεν απαντούσε κανείς .

Λίγο πριν τελειώσουν οι άλλοι και σε ένα μαγαζί ψιλοάδειο -δεν είχαμε προσωπικό κοινό μια και δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίζουμε συχνά-εμφανίστηκε ,μετά από έναν αγώνα δρόμου που πέρασε με το πατέρα του στα νοσοκομεία με κολικό νεφρού.Κοπάνησε 5-6 ποτά,ανεβήκαμε και άρχισε να βγάζει ένα λόγίδριο που μόνο αυτός αντιλαμβανώταν  ;D. Παίξαμε για κανά μισάωρο μαμώντας του τη μάνα μια και δεν καταλάβαινε τι του γινόταν .Τα μαζέψαμε και γυρίσαμε σπίτια μας .

Ήταν μια όμορφη περίοδος της ζωής μας κάνωντας πράγματα που μας διασκέδαζαν .

Τώρα κάθε Κυριακή για το φίλο που ζήτησε το σιντί ,βγάζουμε δίσκο από αλπακά και ουχί από βινύλιο έξω από τις κατά τόπους ενορίες  ;D

Η φωτογραφία ,είναι από εκείνο το βράδυ για τον Λάκη που φανταζόταν εικόνα  ;D

live_012.jpg

Άρε film εκτύπωση «ξεθυμασμένη» και όχι digital printing ;D. Ήδη το φαντάζομαι inlay σε δίσκο βινυλίου.

Ξέρεις κάτι; Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ σε όλη την αφήγηση ήταν αυτό το κομμάτι:

samy paraga είπε:
Το 91 το Γενάρη αν θυμάμαι καλά παίξαμε για τελευταία φορά και φεύγοντας το βράδυ ξέραμε ,ότι δεν θα ξανακάνουμε ούτε πρόβα.
Με γοήτευαν πάντοτε τα γεγονότα που συνδέονται με το τέλος μιας εποχής. Μην κολλάμε σε κάτι. Η ζωή είναι μικρή….έχουμε και άλλους ρόλους να παίξουμε!

Απλώς τσεκάρουμε το κουτάκι! (το κάναμε και αυτό)

LK είπε:
Άρε film εκτύπωση «ξεθυμασμένη» και όχι digital printing ;D. Ήδη το φαντάζομαι inlay σε δίσκο βινυλίου.

Ξέρεις κάτι; Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ σε όλη την αφήγηση ήταν αυτό το κομμάτι:Με γοήτευαν πάντοτε τα γεγονότα που συνδέονται με το τέλος μιας εποχής. Μην κολλάμε σε κάτι. Η ζωή είναι μικρή….έχουμε και άλλους ρόλους να παίξουμε!

Απλώς τσεκάρουμε το κουτάκι! (το κάναμε και αυτό)
Ασφαλώς και έχουμε άλλους ρόλους ,τι στο καλό από το 91 μέχρι σήμερα πέρασαν 20 χρόνια ο άνθρωπος πήγε στο φεγγάρι  ;D............μια μικρή δόση νοσταλγικών αναμνήσεων καθώς περνούν τα χρόνια όσο νάναι γλυκαίνει τις γωνίες των δυσκολιών και σε κάνει να χαμογελάς και να παίρνεις κουράγιο για τα επόμενα  ;D

Ωραίο, κεφάτο και καλοπαιγμένο... Περιμένουμε κι άλλα, κατά προτίμηση επόμενα!

bloody_sunday είπε:
Ωραίο, κεφάτο και καλοπαιγμένο... Περιμένουμε κι άλλα, κατά προτίμηση επόμενα!
Εδώ έχουμε ένα θέμα  ;D η μπάντα αδυνατεί να βρει ώρες για πρόβα και οι συμμετέχοντες δε ψήνονται να κάνουμε προσπάθεια για νέα καριέρα στα 40φεύγα  ;D κι εγώ το προ-τούλς ακόμα το μαθαίνω με ρυθμούς κυβερνητικών μεταρυθμίσεων  ;D

Πολύ ωραία κομμάτια, Σάμυ!

Τα ευχαριστήθηκα και τα δύο, ιδίως το δεύτερο.

Δεν βρίσκω καμιά εξυπνάδα(a.k.a. παρατηρήσεις) να σου πω.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
3
Εμφανίσεις
631
Απαντήσεις
28
Εμφανίσεις
3K
Απαντήσεις
18
Εμφανίσεις