λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω... αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι ο Θ.Π. αφήνει τον κόσμο να μπει ελεύθερα στις συναυλίες του' date=' λίγη ώρα πριν την έναρξη[/b']... το γνωρίζω από φίλους μου που μπήκαν με αυτόν τον τρόπο 3-4 φορές... οπότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για το εισητήριο![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑ !Kαι μετα μοιραζει και προφυλακτικα..καμμια 100αρια..μεσα στα οποια κρυβεται ενα χρυσο..και οποιος το βρει.......![]()
![]()
...όχι μόνο χρυσό, αλλά και με την υπογραφή του καλλιτέχνη κατά μήκος... έτσι? Να τα λέμε όλα στον κόσμο...Kαι μετα μοιραζει και προφυλακτικα..καμμια 100αρια..μεσα στα οποια κρυβεται ενα χρυσο..και οποιος το βρει.......![]()
![]()
δυστυχώς ο θανάσης δεν είναι ο τύπος μου ρε γαμώτο... πολλά μούσια... βαρβατίλα κ ετσ ναούμ..Kαι μετα μοιραζει και προφυλακτικα..καμμια 100αρια..μεσα στα οποια κρυβεται ενα χρυσο..και οποιος το βρει.......
λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω... αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι ο Θ.Π. αφήνει τον κόσμο να μπει ελεύθερα στις συναυλίες του' date=' λίγη ώρα πριν την έναρξη[/b']... το γνωρίζω από φίλους μου που μπήκαν με αυτόν τον τρόπο 3-4 φορές... οπότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για το εισητήριο![]()
Kαι μετα μοιραζει και προφυλακτικα..καμμια 100αρια..μεσα στα οποια κρυβεται ενα χρυσο..και οποιος το βρει.......![]()
![]()
+100000 :wink:Ναι αλλά έχει τον Μπασλάμ ο οποίος είναι ΘΕΟΣ :lol: