Μάιστα.degdekis είπε:Παιδιά.............................γερατιά!
Για να δουμε και λιγο την Real News:
Ρε τον φουκαρα τι τραβαει κι αυτος...
Μάιστα.degdekis είπε:Παιδιά.............................γερατιά!
Να προσέξει πέστου να μην ξεπεράσει τα προκαθορισμένα χρονικά όρια και του τραβήξουν τις πρίζες πάλι. Και πάψε τα μικρά γράμματα. Γέροι άνθρωποι είμαστε.audiokostas είπε:Τον χάνω για λίγες μέρες φέτος στο Cardiff που να πάρει και να σηκώσει.......
OK, got it. Διαφωνούμε βέβαια, αλλά δεν τρέχει και τίποτα.atreu73 είπε:Απλά ότι αυτό που θα μας κάνει να ξαναγυρνάμε στις ίδιες γνώριμες μουσικές θα πρέπει να είναι συνάρτηση της λατρείας του οικείου και επανάληψης της αίσθησης μαζί με την πεποίθηση που επιβεβαιώνεται κατά την ακρόαση ότι κάτι μας διαφεύγει. Κάτι θα συνεχίζει να μας διαφεύγει. Κάτι που η μνήμη μας αδυνατεί να συγκρατήσει και η φαντασία μας να αναπαράγει. Θα είναι αυτό που δεν θα κουραζόμαστε να ανακαλύπτουμε ξανά και ξανά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Satisfaction έχει διαβεί το κατώφλι από την χρήση στην αχρηστία.
Σε μερικούς η παρουσία τους επάνω στην σκηνή μπορεί να προκαλεί ρίγος. Σε μένα θυμίζει κάτι κουρασμένα παλληκάρια που λένε ιστορίες για τη νιότη τους.
Αν έβρισκαν κάτι ενδιαφέρον να πουν για το τώρα τους πέρα από γτπ συνεντεύξεις και επίσης γτπ εμφανίσεις στο Saturday night live ίσως να δικαιολογούσαν και το όνομα τους.
Το ξέρουν κι αυτοί προφανώς ότι είναι πολύ μεγάλοι για κάτι τέτοιο και προτιμούν να περιφέρουν τις κιθάρες τους στον κόσμο σαν άγια λείψανα.
Εντάξει, δεν πειράζει, ο ναός θα γεμίσει.
Οι πιστοί θα προσέλθουν.
Το τραγούδι, το ίδιο.
a) Αυτό ήταν Λονδίνο και σε δημόσιο χώρο ανοιχτό χώρο στο κέντρο. Στο Cardiff είναι στο Στάδιο εκτός κέντρου (και με συρόμενη οροφή). Και είναι Ουαλία (καμία σχέση οι βλάχοι με τους ξενέρωτους) ;Datreu73 είπε:Να προσέξει πέστου να μην ξεπεράσει τα προκαθορισμένα χρονικά όρια και του τραβήξουν τις πρίζες πάλι. Και πάψε τα μικρά γράμματα. Γέροι άνθρωποι είμαστε.
...και ΝΑΙ το διαβάσαμε ΚΑΙ αυτό στο noiz!!!!audiokostas είπε:αν ο Iggy ήξερε να τραγουδήσει
Περί ορέξεως δεν μου πέφτει λόγος βέβαια ,αλλά δεν θεωρώ πως ο Μπρους μπορεί να τραγουδήσει.......σε σχέση με τον Ίγγι .audiokostas είπε:αν ο Iggy ήξερε να τραγουδήσει
Θα πω κι άλλες αλήθειες φίλε ακροατή.gdevelek είπε:...και ΝΑΙ το διαβάσαμε ΚΑΙ αυτό στο noiz!!!!
Μουσική ακούς από το στερεοφωνικό σου...όταν πάς στη συναυλία, πάς και για την οπτική παραγωγή φίλος. Και εύχεσαι να είναι και υπερπαραγωγή!!! Σιγά μην ακούσεις μουσική μαζί με 20-30.000 κόσμοsamy paraga είπε:Όταν πάω σε μια συναυλία θέλω να ακούσω μουσική και όχι κινηματογραφική υπερπαραγωγή
Θα σε χάλαγε αν σου έλεγα ότι τουλάχιστον ο 1 και 3 έχουν βάλει τον αυτόματο στη μανιέρα εδώ και κάτι χρόνια; Επ΄ουδενί δεν τους λες κακούς. Αλλά.......γιου νοου γουάτ α μήν.dvat είπε:To ότι βγάζουν ακόμη ταινίες, ο Νίκολσον, ο Πατσίνο και ο Ντε Νίρο δεν μας πειράζει φαντάζομαι? Είναι ηθοποιάρες? Σωστά? Δεν διαφωνώ φυσικά και είναι κορυφαίοι...
Γούστα είναι αυτά δάσκαλε ;Dmarathon είπε:Μουσική ακούς από το στερεοφωνικό σου...όταν πάς στη συναυλία, πάς και για την οπτική παραγωγή φίλος. Και εύχεσαι να είναι και υπερπαραγωγή!!! Σιγά μην ακούσεις μουσική μαζί με 20-30.000 κόσμο![]()
Το λές μόνος σου παιδί μου ;Dsamy paraga είπε:Γούστα είναι αυτά δάσκαλε ;D
Μέχρι πριν κάτι χρόνια που δεν έχανα συναυλία ,πήγαινα για να δω μουσικούς να παίζουν ζωντανά .
Εάν έχεις surround και 3D...ίσως κάτι πιάσεις ;D ;Dαν είναι να απολαύσω υπερπαραγωγή χολιγουντιανών διαστάσεων προτιμώ να τη δω σπίτι μου
Αυτό καλύτερα να το έγραφες σε πρώτο πρόσωπο... Επειδή εκφράζει το πώς εσύ βλέπεις ένα live, δεν σημαίνει πως εκφράζει και τον απέναντί σου... Και σίγουρα δεν εκφράζει π.χ. εμένα.marathon είπε:Μουσική ακούς από το στερεοφωνικό σου...όταν πάς στη συναυλία, πάς και για την οπτική παραγωγή φίλος. Και εύχεσαι να είναι και υπερπαραγωγή!!! Σιγά μην ακούσεις μουσική μαζί με 20-30.000 κόσμο![]()
Mα ο χριστιανός το γράφει καθαρά...(γλώσσα λανθάνουσα)..."Πήγαινα για να δώ..." δεν γράφει πήγαινα για να ακούσω ;D ;Dgdevelek είπε:Αυτό καλύτερα να το έγραφες σε πρώτο πρόσωπο...
Να παίρνεις τον Παράγκα, να πηγαίνετε μαζί στις συναυλίες ;D ;DΚαι σίγουρα δεν εκφράζει π.χ. εμένα.
Σε 3D το έχεις φίλος? ;D ;DJazzjoker είπε:Παραθέτω ένα σύγχρονο βιντεάκι μήπως και μπουν μερικοί στο σωστό δρόμο: