Rolling Stones at Glastonbury 2013 ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ

degdekis είπε:
Παιδιά.............................γερατιά!
Μάιστα.
Tea_green.gif

Για να δουμε και λιγο την Real News:

sam.png

Ρε τον φουκαρα τι τραβαει κι αυτος...
reading.gif

Ναφθαλίνες Rolling Stones. Τώρα και τα ΚΑΠΗ μπορούν να μυρίζουν αγνό rock-n-roll.

audiokostas είπε:
Τον χάνω για λίγες μέρες φέτος στο Cardiff που να πάρει και να σηκώσει.......
Να προσέξει πέστου να μην ξεπεράσει τα προκαθορισμένα χρονικά όρια και του τραβήξουν τις πρίζες πάλι. Και πάψε τα μικρά γράμματα. Γέροι άνθρωποι είμαστε.

atreu73 είπε:
Απλά ότι αυτό που θα μας κάνει να ξαναγυρνάμε στις  ίδιες  γνώριμες μουσικές θα πρέπει να είναι συνάρτηση της λατρείας του οικείου και επανάληψης της αίσθησης μαζί με την πεποίθηση που επιβεβαιώνεται κατά την ακρόαση ότι κάτι μας διαφεύγει. Κάτι θα συνεχίζει να μας διαφεύγει. Κάτι που η μνήμη μας αδυνατεί να συγκρατήσει και η φαντασία μας να αναπαράγει. Θα είναι αυτό που δεν θα κουραζόμαστε να ανακαλύπτουμε ξανά και ξανά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Satisfaction έχει διαβεί το κατώφλι από την χρήση στην αχρηστία.

Σε μερικούς η παρουσία τους επάνω στην σκηνή μπορεί να προκαλεί ρίγος. Σε μένα θυμίζει κάτι κουρασμένα παλληκάρια που λένε ιστορίες για τη νιότη τους.

Αν έβρισκαν κάτι ενδιαφέρον να πουν για το τώρα τους πέρα από γτπ συνεντεύξεις και επίσης γτπ εμφανίσεις στο Saturday night live ίσως να δικαιολογούσαν και το όνομα τους.

Το ξέρουν κι αυτοί προφανώς ότι είναι πολύ μεγάλοι για κάτι τέτοιο και προτιμούν να περιφέρουν τις κιθάρες τους στον κόσμο σαν άγια λείψανα.

Εντάξει, δεν πειράζει, ο ναός θα γεμίσει.

Οι πιστοί θα προσέλθουν.

Το τραγούδι, το ίδιο.
OK, got it. Διαφωνούμε βέβαια, αλλά δεν τρέχει και τίποτα.

atreu73 είπε:
Να προσέξει πέστου να μην ξεπεράσει τα προκαθορισμένα χρονικά όρια και του τραβήξουν τις πρίζες πάλι. Και πάψε τα μικρά γράμματα. Γέροι άνθρωποι είμαστε.
a) Αυτό ήταν Λονδίνο και σε δημόσιο χώρο ανοιχτό χώρο στο κέντρο. Στο Cardiff είναι στο Στάδιο εκτός κέντρου (και με συρόμενη οροφή). Και είναι Ουαλία (καμία σχέση οι βλάχοι με τους ξενέρωτους)  ;D

b) Με το Αφεντικό δεν υπάρχουν "προκαθορισμένα χρονικά όρια". Ο άνθρωπος είναι βιονικός και ο χρόνος μετράει σύμφωνα με αυτόν. Βγάζει 3,5 ώρες live, έχει διπλό διαφορικό και τραβάει στην ανηφόρα. Θα λεγα ότι τον νικάει μόνο ο Iggy (σε ένταση και όχι διάρκεια) αν ο Iggy ήξερε να τραγουδήσει και έπαιζε και κιθάρα. Παππούδες "παίρνω πεντάλεπτη ροκ στάση ανά ακκόρντο μπας και πάρω ανάσα" δεν μπορούν να συγκριθούν.

audiokostas είπε:
αν ο Iggy ήξερε να τραγουδήσει
Περί ορέξεως δεν μου πέφτει λόγος βέβαια ,αλλά δεν θεωρώ πως ο Μπρους μπορεί να τραγουδήσει.......σε σχέση με τον Ίγγι .

@ Atreu κι εμένα με αρέζουν οι Φλόυδ ,αλλά αντίθετα με σένα ,πλέον δεν με ευχαριστεί να τους βλέπω ζωντανά. Βασικά ποτέ δεν με ενθουσίαζε η ιδέα να παρακολουθήσω αυτού του είδους τα σώου . Όταν πάω σε μια συναυλία θέλω να ακούσω μουσική και όχι κινηματογραφική υπερπαραγωγή. Τους Φλόυδ τους απολαμβάνω σπίτι μου συντροφιά με ένα καλό κρασί ,ή στην απόλυτη ησυχία του βουνού βράδυ.

Είπαμε περί ορέξεως γαστρεντερίτιδα  ;D

gdevelek είπε:
...και ΝΑΙ το διαβάσαμε ΚΑΙ αυτό στο noiz!!!!
Θα πω κι άλλες αλήθειες φίλε ακροατή.

Απλά μείνε μαζί μας.

Δεν θα χάσεις.

Ξέρεις τι εννοώ (κι ας το θεσα μάλλον λάθος) και μην αρχίζεις.

Μια χαρά είναι ο Iggy και τον γουστάρω κάργα.

Έχει την χροιά και το εκμεταλλεύεται άψογα αλλά με μια οκτάβα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά (πέρα από μια vocal μανιέρα/σφραγίδα). Αλλά έχει πάθος, στυλ, είνα ΡΟΚ και μου φτάνει και μου περισσεύει.

Το σώμα του τραβάει ζόρι χοντρό μεν, η δε φωνή (πέρα από τις κραυγές) δεν το νομίζω, αντίθετα με του Springsteen που (ναι, σίγουρα δεν είναι top voice) αλλά είναι φωνητικά στην ένταση κατά 70% του live.

Και τρισήμιση ώρες (λόγω και του "ping-ping-ping" που λέει και ο Rollins) δεν βγάζει.

Τεσπά, ανόμοια τα μεγέθη και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

samy paraga είπε:
Όταν πάω σε μια συναυλία θέλω να ακούσω μουσική και όχι κινηματογραφική υπερπαραγωγή
Μουσική ακούς από το στερεοφωνικό σου...όταν πάς στη συναυλία, πάς και για την οπτική παραγωγή φίλος. Και εύχεσαι να είναι και υπερπαραγωγή!!! Σιγά μην ακούσεις μουσική μαζί με 20-30.000 κόσμο ;)

To ότι βγάζουν ακόμη ταινίες, ο Νίκολσον, ο Πατσίνο και ο Ντε Νίρο δεν μας πειράζει φαντάζομαι? Είναι ηθοποιάρες? Σωστά? Δεν διαφωνώ φυσικά και είναι κορυφαίοι...

Οπότε δεν θα μας χαλούσε να έβγαζαν ταινίες μέχρι τα 90 τους! Σωστά?

Στην μουσική όμως, τα έχουμε πει αυτά.... Γέρασες ? Σπίτι σου γρήγορα.... Εκτός (τα έχουμε πει και αυτά...) και αν είσαι ο Chuck Berry, σταυρώνεις με δυσκολία 2 νότες σε κάθε τραγούδι, περπατάς σα χεσμένος στην σκηνή και συνεννοήσαι επί 10 λεπτά με τον πληκτρά πριν από κάθε τραγούδι....  ;) ;) ;) ;) ;)

Περί στάσεως, Κολοκυνθούς.

Εμένα (όσο μπορώ ακόμα), μου αρέσει η ένταση, το πάθος, η διαδραστική συμμετοχή, χωρίς κινητά, σχετικά μικροί χώροι, αλκοόλ, ιδρώτας, groove και τουλάχιστον αξιοπρεπής ήχος.

Και ελπίδα για δύναμη να αντέξω περισσότερο από το γκρουπ. ;D

Εξαίρεση "τα σύμβολα" βέβαια που υπάρχουν άλλα κριτήρια.

dvat είπε:
To ότι βγάζουν ακόμη ταινίες, ο Νίκολσον, ο Πατσίνο και ο Ντε Νίρο δεν μας πειράζει φαντάζομαι? Είναι ηθοποιάρες? Σωστά? Δεν διαφωνώ φυσικά και είναι κορυφαίοι...
Θα σε χάλαγε αν σου έλεγα ότι τουλάχιστον ο 1 και 3 έχουν βάλει τον αυτόματο στη μανιέρα εδώ και κάτι χρόνια; Επ΄ουδενί δεν τους λες κακούς. Αλλά.......γιου νοου γουάτ α μήν.

marathon είπε:
Μουσική ακούς από το στερεοφωνικό σου...όταν πάς στη συναυλία, πάς και για την οπτική παραγωγή φίλος. Και εύχεσαι να είναι και υπερπαραγωγή!!! Σιγά μην ακούσεις μουσική μαζί με 20-30.000 κόσμο ;)
Γούστα είναι αυτά δάσκαλε ;D

Μέχρι πριν κάτι χρόνια που δεν έχανα συναυλία ,πήγαινα για να δω μουσικούς να παίζουν ζωντανά . Πριν αρκετά χρόνια είχε έρθει - για όσους ενθυμούνται- ο Κλάφτον στο Σπόρτινγκ σε μια συναυλία μέρος της τότε παγκόσμιας περιοδείας του με Donald dack Dan  στο μπάσσο κλπ . Έπιασα θέση μπροστά μπροστά ανάμεσα στον όχλο να κουνηθώ ,αλλά μπα ,δεν ,τπτ  ;D Ήταν για να κάτσω σπίτι να απολαμβάνω στο στερεοφωνικό τα σολίδια του  ;D

Διαφορετικές αντιλήψεις δάσκαλε, αν είναι να απολαύσω υπερπαραγωγή χολιγουντιανών διαστάσεων προτιμώ να τη δω σπίτι μου και όχι συντροφιά με μερικές χιλιάδες άπλυτους γύρω μου ;D

Οι άπλυτοι είναι καλή συντροφιά σε μια συναυλία που είναι γεμάτη αδρεναλίνη και χορό..................αλλά το γήρας ενέσκιψε και πλέον παρακολουθώ βραδιές στο μέγαρο ,αναπαυτικά στη πολυθρόνα ,συντροφιά με όλες τις καλές κιουρίες του αθηναικού jet set  ;D ;D

samy paraga είπε:
Γούστα είναι αυτά δάσκαλε ;D

Μέχρι πριν κάτι χρόνια που δεν έχανα συναυλία ,πήγαινα για να δω μουσικούς να παίζουν ζωντανά .
Το λές μόνος σου παιδί μου ;D

αν είναι να απολαύσω υπερπαραγωγή χολιγουντιανών διαστάσεων προτιμώ να τη δω σπίτι μου
Εάν έχεις surround και 3D...ίσως κάτι πιάσεις ;D ;D

marathon είπε:
Αυτό καλύτερα να το έγραφες σε  πρώτο πρόσωπο... Επειδή εκφράζει το πώς εσύ βλέπεις ένα live, δεν σημαίνει πως εκφράζει και τον απέναντί σου... Και σίγουρα δεν εκφράζει π.χ. εμένα.

gdevelek είπε:
Αυτό καλύτερα να το έγραφες σε  πρώτο πρόσωπο...
Mα ο χριστιανός το γράφει καθαρά...(γλώσσα λανθάνουσα)..."Πήγαινα για να δώ..." δεν γράφει πήγαινα για να ακούσω ;D ;D

Και σίγουρα δεν εκφράζει π.χ. εμένα.
Να παίρνεις τον Παράγκα, να πηγαίνετε μαζί στις συναυλίες ;D ;D

Πάντως, προσωπικά panda, δεν θεωρώ το imax του πλανητάριου live rock experience.

Ούτε τα καλύτερα στερεοφωνικά μου δώσαν ποτέ την αίσθηση που μου έδωσε μια συναυλία κλασσικής μουσικής σε ένα καλό Opera house.

Κι ας ήταν η ορχήστρα στατική.

Για όλους έχει ο μπαξές παιδιά.

Λυπούμαι βαθέως που ακόμη ασχολείστε με μαλλιάδες γέρους. Παραθέτω ένα σύγχρονο βιντεάκι μήπως και μπουν μερικοί στο σωστό δρόμο:

Jazzjoker είπε:
Παραθέτω ένα σύγχρονο βιντεάκι μήπως και μπουν μερικοί στο σωστό δρόμο:
Σε 3D το έχεις φίλος? ;D ;D

Και σε μένα αρέσει σα παν στο βουνό Samy. Πολλές φορές ανεβαίνοντας τον Ενιπέα σκέφτομαι κάτι ωραίες καβάτζες για να έρθουν οι Pink Floyd να παίξουνε το Dark side of the moonε. Η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ με τον marathon ως προς τα της παράστασης. 

Δεν θα άφηνα τον βορά και τις μπουγάτσες μου για να δω τον παππού να παίζει unplugged το The wall. Κατέβηκα επειδή ήξερα ότι επρόκειτο για μεγαλειώδη παράσταση (αν και σε όλη τη συναυλία δεν μπορούσα να αποφασίσω αν έπρεπε να κάθομαι σκεφτικός ή να είμαι όρθιος και να χοροπηδάω).

ΥΓ Ο Ντε Νίρο συνεχίζει να είναι σπουδαίος ηθοποιός.

2οΥΓ είδε κανείς τον superman 3d;

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back