elavd
Googlelavd
Tι το περίεργο έχει το δεξί μου; :xilokopos είπε:εχεις κ περιεργο δεξι...(για μενα τουλαχιστον)
Tι το περίεργο έχει το δεξί μου; :xilokopos είπε:εχεις κ περιεργο δεξι...(για μενα τουλαχιστον)
Ευχαριστώ yameth!yameth είπε:Η tele λέει...
Πολύ θα την ήθελα κι εγώ, από πλευράς ήχου.Αλλά ξέρω ότι γουστάρεις κορμούς πλατάνου για μπράτσο και το Φ τους μου πέφτει κάπως...
Πολύ καλό όργανο.
Θεεεεενξ!!! ;Dlongshadow είπε:Ηλία το video είναι super!...![]()
Είναι όντως απίστευτοι οι Trademark!!!Οσο για τους trademark είναι χαλαρά απο τους καλύτερους μή λαμπάτους ενισχυτές που έχω παίξει!...
Εσύ κύριε...μήπως οφείλεις να μας ενημερώσεις για κάτι;harilatron είπε:Μπράβο Ηλία, πολυ ωραία.
Και ο trademark πολύ καλός.
Ασφαλώς και περιμένουμε τα ίδια και "χειρότερα" (με την καλή έννοια) με την 335.
![]()
Παιδιά, αν βάλω video με drive, σας το λέω από τώρα...μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις!!! ;DΠεριμένουμε λοιπόν με αγωνία δεύτερο κλιπάκι με τα "γκαζάκια" του trademark!!...
(εκεί θα προτιμούσα μια sunburst που έχει πάρει κάπου το μάτι μου....ξέρεις, μία που είναι λίγο..κούφια?!!).. ;D
Ξεκόλλα και σέταρε την κάμερα.....AND ACTION!!.... ;Delavd είπε:Παιδιά, αν βάλω video με drive, σας το λέω από τώρα...μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις!!! ;D
Τιμή μου!!! ;D ;Dspy είπε:το Shine το παίζεις καλύτερα και από το Σταρόβα ;D ;D ;D.
στο κανει το οργανο fiesta red!elavd είπε:ΥΓ: Η ποιότητα των χρωμάτων είναι ολίγον τι ΧΑΛΙΑ... :-\
Με το που το διάβασα τρόμαξα πριν δω τα χαμογελάκια !!! ;Dnuno είπε:Πολύ περίεργο αριστερό έχεις......... ;D ;D ;D πλάκα κάνω