Ρεαλιστικο PianoVSTi ?

niktkd93

Νέο μέλος
Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο(βασικα το καλυτερο αν γινεται) Piano VSTi???

επεισης υπαρχει καποιο vst που να το χρησιμοποιω ως sustain pedal?

Το καλύτερο που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι το Ivory. Πρέπει να βγήκε και το Ivory 2. Η εταιρία που το βγάζει είναι η Synthogy. Είναι αρκετά βαρύ όμως και πολλά dvd το install του. Ελπίζω να βοήθησα.

Πέραν του Ivory υπάρχουν τα παρακάτω:

1. Quantum Leap Pianos (θεόβαρυ, όχι απλά βαρύ)

2. Garritan Steinway

3. Galaxy II

4. Pianoteq 3.5

5. VSL Imperial Grand

και σίγουρα ξεχνάω και άλλα...

βάλε στο google, άκουσε, δες πιο σε ενδιαφέρει πιο πολύ από ήχο και έλα πίσω για περισσότερες πληροφορίες. Ή μπες ΕΔΩ και διάβασε.

Ivory αν μπορεις να το βρεις..Ειναι ιδιαιτερα μεγαλο αλλα πολυ καλο..

Προσωπικα μου αρεσει πολυ το Alicia Keys της Native Instruments αν δουλευεις το Kontakt..

Ειναι αρκετα μικρο σε σχεση με το Ivory αλλα πολυ καλο...Τσεκαρε το.

Alex

το kontakt το εχω κατεβασει απο τοτε που το ειχε δωρεαν προσφορα

τι ειναι ακριβως?σαν το omnisphere?

Θα συμφωνήσω για το Alicias Key, πολυ ρεαλιστικό χωρίς να ειναι τόσο βαρυ και να πιανει τον μισό σου δίσκο. Επίσης πάρα πολυ καλό πιάνο ειναι το Eighty Eight της SoniVox το οποίο πιστεύω οτι ξεπερνάει Ivory κτλ. Βέβαια αυτο είναι θέμα γούστου αλλα ακούστε το λιγο

niktkd93 είπε:
το kontakt το εχω κατεβασει απο τοτε που το ειχε δωρεαν προσφορα

τι ειναι ακριβως?σαν το omnisphere?
To Kontakt ειναι μια μηχανη για να φορτωνεις τα συγκεκριμενα δειγματα που ειναι φτιαγμενα για το συγκεκριμενο sampler.

Δεν παραγει ηχους απο μονο του..Απλα ειναι ενα περιβαλλον φορτωσης και επεξεργασιας των δειγματων.

Δουλευει αυτονομα και ως VSTi.

Αν σε ενδιαφερουν γενικα τα samples καλο θα ηταν να το τσεκαρεις γιατι υπαρχει πληθωρα ηχων για το συγκεκριμενο sampler. Εγω προσωπικα το χρησιμοποιω σχεδον για καθε προγραμματισμενο ηχο που εχω χρησιμοποιησει..

Αlex

+1 και από μένα για το Ivory όμως μπορείς να κοιτάξεις και το akoustik pianos από Native Instruments το οποίο είναι αρκετά πιο ελαφρύ, περί τα δέκα gb και αρκετά ρεαλιστικό.

Τσεκαρε και το Alicia's Keys. Πολυ καλη ποιοτητα (οχι Ivory alla kai pali sygkatalegetai sta poly kala) και το κυριοτερο πολυ καλη τιμη. Ειδικα αν το θελεις για σοουλ,ποπ μπαλαντες κτλ ειναι οτι πρεπει. Και κλασσικα βγαζει αλλα ενταξει.-

Ειναι της Native Instruments με ενα γκουγκλε το βρισκεις.

Τσιρζ!

Τό Alicias keys λειτουργεί αυτόνομο σάν vst ή πρέπει νά φορτωθεί σάν δείγμα στό kontakt;

Τό ρωτάω γιατί έχει τήν εμφάνιση τού kontakt.Ελλάδα ποιός τό πουλάει;

harisexp είπε:
Τό Alicias keys λειτουργεί αυτόνομο σάν vst ή πρέπει νά φορτωθεί σάν δείγμα στό kontakt;

Τό ρωτάω γιατί έχει τήν εμφάνιση τού kontakt.Ελλάδα ποιός τό πουλάει;
Υπάρχει και μία Free έκδοση του KONTAKT, το KONTAKT 5 Player. Δοκίμασέ την.http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/kontakt-5-player/

Στην Ελλάδα το πουλάει ο Στόλλας.

www.stollas.com

Μανώλης Χναράκης είπε:
Υπάρχει και μία Free έκδοση του KONTAKT, το KONTAKT 5 Player. Δοκίμασέ την.

http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/kontakt-5-player/

www.stollas.com
Άρα λειτουργεί μόνο μέ kontakt.Τό κατέβασα KONTAKT 5 Player αλλά μού βγάζει ρολόι δέν είναι καί τόσο free.  thanks

Μανώλης Χναράκης είπε:
Υπάρχει και μία Free έκδοση του KONTAKT, το KONTAKT 5 Player. Δοκίμασέ την.

http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/kontakt-5-player/

www.stollas.com
χαχαχαχα

φιλε μου δεν πρεπει να την εχεις δοκιμασει για να την προτεινεις...σωστα μαντεψα???

γιατι εγω την εχω δοκιμασει και προτιμω να προτεινω τα midi απ το πρωτο μου αρμονιο :P

Παιδιά αυτή την έκδοση διαθέτει ο κατασκευαστής δωρεάν.

Όποιος θέλει τα παραπάνω υπάρχει μεγαλύτερη έκδοση όχι δωρεάν.

Για παραπάνω πληροφορίες, ρωτήστε τον εισαγωγέα.

www.stollas.com

Από τήν στιγμή πού αγοράζει κάποιος τό Alicias keys ή κάποιο άλλο πρόγραμμα τής N.I. δέν θά έπρεπε τό kontakt player νά είναι δωρεάν;Γιατί έχει ρολόι;Εκτός άν αγοράζοντας το π.χ. Alicias keys παίρνεις κάποιο κλειδί καί ενεργοποιείται τό kontakt player πλήρως.

Αλλιώς τί δωρεάν καί παραμύθια μάς λένε;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back