"Τα Δοντάκια" - Παιδικό Τραγούδι

Spiros Mavromatis

Παλιά καραβάνα
Όταν έχεις μικρό παιδί και είσαι μουσικός, βρίσκεις τρόπους να βάλεις στο μυαλό του παιδιού, το σωστό για στοιχειώδη πράγματα.

Περνώντας λοιπόν μια περιπετειούλα ο μικρούλης μου, και φτιάχνοντας μερικά δοντάκια χαλασμένα -πολύ- του είπα να φτιάξουμε το 2ο μας τραγουδάκι.

Ιδού λοιπόν, λίγα midi tracks του halion & addictive, μερικούς στίχους που σκαρφίστηκα, ορμώμενος από τα λεγόμενά του, και φυσικά αποκλειστική φώτο από την υπαγόρευση-ηχογράφηση που έκανε με τον μπαμπά του.

***πολύ editing στο κανάλι της φωνής, και σε μερικά σημεία ακούγεται κάπως, όμως είναι παιδάκι και βαριέται γρήγορα τις επαναλήψεις.

Τα_Δοντάκια.mp3

Attachments

Διονύσης: " Να'μαι και εγώ!! Είπα λογάκια στο μικρόφωνο με τον μπαμπά μου!! Βέβαια, δεν μιλάω πολύ καλά ακόμα, αλλά το audio technica 2035, έκανε τη δουλειά του "

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΟΙΖ!!!!!!!

Εικόνα0892.jpg

Πολύ γλυκό τραγουδάκι :) .Να το χαίρεσαι το αγγελούδι σου :D.Για να δούμε, θα γίνει ή αφορμή το τραγούδι να πλένει τα δόντια του, χωρίς παράπονα, ο μικρός μου γιός ::)

Συγχαρητήρια φίλε Spimav_z!!!

Πολύ ωραίο και γλυκό τραγουδάκι που το περνάει το μήνυμα!

Το ακούσαμε όλη η οικογένεια (αποτελούμενη από δύο μπόμπιρες) μαζί και έχεις τα συγχαρητήρια όλων, μικρών και μεγάλων.  :D

Να χαίρεσαι και τον πιτσιρικά!!!  :)

Μπράβο μπαμπά! Να τον χαίρεσαι, είναι πολύ γλυκός και τα λέει ωραία. Θα τα 'χετε να τα θυμάστε.

Αν έπρεπε να κάνω ένα τεχνικό σχόλιο: ισως με μια λιγότερο φλύαρη σε κάποια σημεία ενορχήστρωση να έβγαινε πιό καθαρός ο μικρός.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια! Νά'στε καλά.

μια έκδοση που μόλις έγινε, την ποστάρει ο μικρός. Ξαναείπε μερικές φράσεις (με λίγα ζόρια, διότι δεν έχει πολλή όρεξη σήμερα) και μερικές ακόμα "προσθήκες"...!!

αρχίζει η φωτογράφηση για το YouTube. χεχε!

dontakia_dionisis_ΤΕΛΙΚΟ.mp3

Attachments

"Solo Yeah""

;D ;D ;D ;D ;D λιώνω λιώνω. Πολυ καλός ο μικρος, πόσο είναι;

Τα σπατε,λιγο πιο πολυ ο πιτσιρικας-καταλαβαινεις ως πατερας τι εννοω. ;D

Να σου ζησει,ειναι γλυκας!

Trending...

Νέα θέματα

Back