Καλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα να με βοηθήσετε με ένα πρόβλημα που μου έχει παρουσιαστεί.Πριν κάτι μέρες πήρα ένα fender 212R ενισχυτή και σύνδεσα την fender stratocaster (japan) την οποία την έχω 12 χρόνια.Δεν πρόλαβα να βάλω ήχο και με το που το βάζω στο 2 το volume του ενισχυτή έκανε ένα ήχο λες και ακούμπαγα το καλώδιο με το δάχτυλο(την άκρη του),βέβαια με λιγότερη ισχύ.Βάζω άλλο καλώδιο το ίδιο,βάζω ένα άλλο έκανε λιγότερο.Πριν πάρω τον ενισχυτή αυτόν είχα ήδη τον fender frontman 15watt και έπαιζε η κιθάρα μια χαρά.Το θέμα είναι οτι χωρις καλώδιο ο ενισχυτής δεν κάνει θόρυβο,όταν βάζω καλώδιο κάνει θόρυβο.Τι να έκανα,τον πήγα πίσω,τον βάλανε μπροστά στα μάτια μου και έπαιζε τέλεια,με 10 ένταση και δεν έκανε τίποτα.Είπα τα συμπτώματα,δηλ.όταν το βάζω κάνει το φύσημα και ένα ήχο,αλλά όταν πιάνω τις χορδές ή τα κλειδιά δεν κάνει,λες και γειώνει.Μου είπαν λοιπόν οτι ή έχεις πρόβλημα γείωσης στο σπίτι ή έχεις πρόβλημα γείωσης στην κιθάρα.Εγώ όμως έχω και μια άλλη κιθάρα η οποία κάνει τα ίδια κόλπα,δεν νομίζω να φύγαν οι γειώσεις και από τις 2 κιθάρες μου,αφού δεν κακομεταχειρίζομαι και πάντα στις θήκες είναι.Εσείς πιστεύεται οτι ο θόρυβος είναι απο γειώσεις του σπιτιού?ρωτάω για να μην τραβιέμαι άδικα στη διαδικασία ξυλώματος ηλεκτρ.πίνακα και σκάψιμο οδού για την γείωση.Επίσης έχω την εξής απορρία,αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα γείωσης ηλεκτρ.ρεύματος με το που θα έβαζα σκέτα τον ενισχυτή δεν θα έκανε θόρυβο?Ευχαριστώ.