Προβλημα με Μαγνητες EMG 81

IronStathis

Ακροατής
Γεια χαρα

Εχω μια ESP LTD ex-102 με μαγνητες EMG 81. Όλα καλα μέχρι τωρα μέχρι που σήμερα ξαφνικά άρχισε να τρίζει ο ήχος. Σε οτιδήποτε παραμορφοση και αν χρησιμοποιήσω. Χάλασας οι μαγνήτες η θέλει τιποτα αλλο?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Τι Εννοεις τριζει ο ηχος??Κατα πασα πιθανότητα είναι οι μπαταρίες γιατί οι emg  ειναι active που σημαίνει πως έχουν μπαταρία.Αλλαξέ την και μάλλον λύθηκε το προβλημά σου

Γιατί να είναι ντε και καλά οι μαγνήτες; Μήπως φταίει ο ενισχυτής σου, το καλώδιο κάποιο πετάλι ίσως που χρησιμοποιείς; Μπορεί να είναι ένα σωρό πράγματα. Γίνε πιο συγκεκριμένος.

IronStathis είπε:
παιζει τετοιο ενδεχομενο?
Το πρώτο που παίζει σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτό.

Το δεύτερο (αν και θα το έχεις κοιτάξει) είναι τα καλώδια.

Μετά αν δεν είναι τα 2 προηγούμενα πάς με τη σειρα που τα έχεις όλα συνδεμένα και βάζεις-βγάζεις μέχρι να βρείς απο πού είναι.

Τη μπαταρία πόσο καιρό την έχεις πάνω? Έχεις ξεχασει την κιθάρα με το καλώδιο πάνω για καμιά δυό μέρες?

Δικιο εχετε ξεχασα να αναφερω.

Δεν φταει ουτε ο ενισχυτης ουτε η πεταλιερα ουτε τα καλωδια. Εχω και μια δευτερη κιθαρα και παιζει κανονικα με τον ιδιο εξοπλισμο. Το προβλημα υπαρχει μονο με την συγκεκριμενη κιθαρα. Θα αλλαξω μπαταρια και θα ενημερωσω. Η μπαταρια δεν θυμαμαι απο ποτε ειναι

Αλλαξε μπαταριες και βγαζε το καρφι οταν δεν παιζεις,οπως κανεις και στα πεταλια με μπαταριες δηλαδη

IronStathis είπε:
Η μπαταρια δεν θυμαμαι απο ποτε ειναι
Οπότε...

9volt_copy.jpg

Την μπαταρια γενικα άλλαζε την πριν σου σβησει για καλυτερα αποτελεσματα...τις δικιες μου(εχω 2 τρομαρα μου) προσφατα τις αλλαξα πριν τελειωσουν οι παλιες και ενοιωσα οτι πηρε κατιτις τα πανω της η κιθαρα.Αλλαζε τες αναλογα με το ποσο παιζεις πχ μια,δυο φορες το χρονο σε ωστε να εισαι κομπλε και να μην σκεφτεσαι τωρα θα τελειωσει οχι τον επομενο μηνα κ.ο.κ. .

Trending...

Νέα θέματα

Back