BGkakos
Της παρέας
Πριν λίγες μέρες ο εν λόγω ενισχυτής παρουσίασε το εξής πρόβλημα: στο βρώμικο ΜΟΝΟ κανάλι, όταν παίζω σε σχετικά μεγάλη εντάση (ένταση πρόβας) και ειδικά όταν παίζω "μπούκωμα" ή χτυπάω σχετικά δυνατά τις χορδές, κάνει έναν πολύ δυνατό, συνεχή βόμβο. Τον ήχο θα μπορούσα να τον περιγράψω σαν ένα πολύ μπάσο, εκκωφαντικό feedback (πολύ μεγάλη ένταση). Ο ήχος αυτός σταματάει μόνο όταν κλείσω (power off) τον ενισχυτή. Δεν σταματάει ούτε αν σταματήσω το παίξιμο, ούτε αν ρίξω το volume της κιθάρας, ούτε αν τον βάλω σε standby.
Αυτό μου το παρουσίασε και μια φορά σε χαμηλότερη ένταση. Επίσης να διευκρινίσω ότι το παρουσίασε σε 2 διαφορετικούς χώρους το ίδιο πρόβλημα. Τέλος να πω ότι δεν έχω δοκιμάσει να τον συνδέσω σε άλλη καμπίνα, οπότε δεν ξέρω αν αυτό είναι που φταίει για αυτό το ενοχλητικό αποτέλεσμα.
Όποιος έχει ιδέα για το τι μπορεί να είναι παρακαλώ ας μου πει. Να ξέρω πάνω κάτω τι μπορεί να είναι πριν τον πάω να τον δει και κανάς ειδικός, μην με πιάσουν και κορόιδο.
Αυτό μου το παρουσίασε και μια φορά σε χαμηλότερη ένταση. Επίσης να διευκρινίσω ότι το παρουσίασε σε 2 διαφορετικούς χώρους το ίδιο πρόβλημα. Τέλος να πω ότι δεν έχω δοκιμάσει να τον συνδέσω σε άλλη καμπίνα, οπότε δεν ξέρω αν αυτό είναι που φταίει για αυτό το ενοχλητικό αποτέλεσμα.
Όποιος έχει ιδέα για το τι μπορεί να είναι παρακαλώ ας μου πει. Να ξέρω πάνω κάτω τι μπορεί να είναι πριν τον πάω να τον δει και κανάς ειδικός, μην με πιάσουν και κορόιδο.