Που να πάω να ντύσω ένα amp head?

zappa

Της παρέας
Εγώ αγοράζω tolex απο Ebay πχ

http://compare.ebay.com/future/380250257992?var=svip&sort=BestMatch

ή απλή δερματίνη απο μοναστηράκι,και τα ντύνω μόνος μου (κυρίως καμπίνες, διάφορα  ξύλινα προστατευτικά case, pedalboards, και rack cases που φτιάχνω κατά καιρούς).

Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το κάνεις μόνο σου. Δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιον αφου δεν χρειάστηκα ποτέ,αλλά ξέρω οτι τελευταία ο Κουρμπής συνεργάζεται με κάποιον.Ρώτησέ τον.

grorig είπε:
Εγώ αγοράζω tolex απο Ebay πχ

http://compare.ebay.com/future/380250257992?var=svip&sort=BestMatch

ή απλή δερματίνη απο μοναστηράκι,και τα ντύνω μόνος μου (κυρίως καμπίνες, διάφορα  ξύλινα προστατευτικά case, pedalboards, και rack cases που φτιάχνω κατά καιρούς).

Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το κάνεις μόνο σου. Δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιον αφου δεν χρειάστηκα ποτέ,αλλά ξέρω οτι τελευταία ο Κουρμπής συνεργάζεται με κάποιον.Ρώτησέ τον.
Ευχαριστώ φίλε μου κι εγώ για έτσι με βλέπω...Ταπετσέρη για ψώνια χρωματοπολείο για βενζινόκολλα και βούρ...

Satanas είπε:
Ευχαριστώ φίλε μου κι εγώ για έτσι με βλέπω...Ταπετσέρη για ψώνια χρωματοπολείο για βενζινόκολλα και βούρ...
Πάρε λεπτόρευστη βενζινόκολλα,για να σου απλώνει καλύτερα,και να μήν σου κάνει "κομπους". ;)

(αν πάρεις παχύρευστη θα καταλάβεις τι εννοώ) :)

grorig είπε:
Πάρε λεπτόρευστη βενζινόκολλα,για να σου απλώνει καλύτερα,και να μήν σου κάνει "κομπους". ;)

(αν πάρεις παχύρευστη θα καταλάβεις τι εννοώ) :)
Σωστός... ;)

Ευχαριστώ, θα ήθελα να αποφύγω το DIY γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου είναι λιγοστός.

zappa είπε:
Ευχαριστώ, θα ήθελα να αποφύγω το DIY γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου είναι λιγοστός.
Αν είσαι Αθήνα,ρ ώτα τον Κουρμπή να σου πεί με ποιόν συνεργάζεται.

zappa είπε:
Επανέρχομαι στο θέμα, έχει κανείς καμιά ιδέα;
Σε μαγαζι με ταπετσαριες ισως, ή ακομα και σε αυτους που αλλαζουν επενδυσεις σε καναπεδες κτλ. Αν εχεις και το υλικο δε νομιζω να δυσκολευτεις ;)

Ταπετσαρίες αυτοκινήτων ,αυτοί είναι μανούλες σε δέρματα,δερματίνες και έχουν και τα υλικά για να διαλέξεις.Τσιμπάνε λίγο ,αλλά τι δε τσιμπάει στις μέρες μας και μάλιστα για δουλειά στο χέρι

Zappa, το αναλαμβάνω.

Σου εστειλα pm

Κατασκευάζω ενισχυτές. Ριξε μια ματια: (facebook) colorsound amplification

Ευχαριστώ

Ανδρέας

Trending...

Νέα θέματα

Back