lgbesios
Παλιά καραβάνα
αυτό ξανά πες το !!!Nikoubis είπε:το βιντεακι του κυρ Friedland, αλλα αυτος δεν εχει καταφερει να κανει κατι να μην ακουστει καλο
αυτό ξανά πες το !!!Nikoubis είπε:το βιντεακι του κυρ Friedland, αλλα αυτος δεν εχει καταφερει να κανει κατι να μην ακουστει καλο
Ρίξε μια μάτια σε αυτή http://www.thomann.de/gr/gator_gcombass.htm...αξίζει τα λεφτά της! έχει σκληρά πλαϊνά πολυ καλή επένδυση, και πολες θήκες εξίσου καλά επενδυμένες , νομίζω θα σε βολέψει για τον ampΧωραει στην τσεπη της gig bag
Τσιμπημένη.lgbesios είπε:Ρίξε μια μάτια σε αυτή http://www.thomann.de/gr/gator_gcombass.htm...αξίζει τα λεφτά της! έχει σκληρά πλαϊνά πολυ καλή επένδυση, και πολες θήκες εξίσου καλά επενδυμένες , νομίζω θα σε βολέψει για τον amp
Γενικά έχει έναν αέρα motorαδικου αξεσουάρ8)
Επειδή λοιπόν 2 χρόνια περίμενα αλλά προκοπή δεν είδα απ τον Ηρέντιλ (σιγά μη δεις χαΐρι από mod ;D) αποφάσισα να κάνω κάνα tube rolling στο preamp stage του Benz μόνος μου καθότι σα να μου κάνανε νερά αυτές που χε επάνω.Να πάρω το λαμποσάκουλο να κάνουμε συγκριτικά; Γουστάρεις να περπατήσεις 3 Philips 5751;
Εγώ προσφέρθηκα. Τί ήθελες, να έρθω να τις στουμπώσω με το στανιό; ;Daudiokostas είπε:Επειδή λοιπόν 2 χρόνια περίμενα αλλά προκοπή δεν είδα απ τον Ηρέντιλ (σιγά μη δεις χαΐρι από mod ;D) αποφάσισα να κάνω κάνα tube rolling στο preamp stage του Benz μόνος μου καθότι σα να μου κάνανε νερά αυτές που χε επάνω.
Και βέβαια. Αν δεν επιβληθούν οι mod, ποιός θα το κάνει.Εγώ προσφέρθηκα. Τί ήθελες, να έρθω να τις στουμπώσω με το στανιό; ;D
Νταν. Και επειδή ξέρω ότι είσαι λιτοδίαιτο παιδί θα πάρω κι αλλα κάρβουνα για τη ψησταριά-θερμοσίφωνο της ταράτσας.Κάνε μου κι εσύ κανά τραπέζι. Να πεις ότι τρώω και τίποτα...
Εεεεε, χμμμμμμμ, να σου πω, μάλλον, δεν ορκίζομαι,,,,,Η ερώτηση για μένα είναι: άκουσες κάτι που θα σε κάνει να βάλεις το χέρι στην τσέπη;
Να μην υποπτεύεσαι :-[. Λίγες φορές όμως δικαιώθηκα. Και ήταν περισσότερο από οδηγήτριες παρά από προενισχύτριες.Δε ρωτάω στον αέρα. Είμαι ένοχος παρελθούσης λυχνιολατρείας. Το ίδιο κι εσύ υποπτεύομαι.
Μπααα. Όταν είναι για να τα σκάσω γίνομαι περισσότερο κριτικός κι από τους Ανωγειανούς.Και έχω κάνει τις μαλακίτσες μου παλιότερα, αν και in the grand scheme of things δεν πούλησα κι αμπέλι, απλά έκανα λίγο το κέφι μου όταν στις "υποχρεώσεις" ήταν μόνο τα τσιγάρα κι ο καφές.
Το θέμα είναι... όταν έχεις πολλές και διάφορες για δοκιμή δωρεάν, μήπως το μυαλό κοροϊδεύει λιγότερο τα αυτιά και το GAS φρενάρει; Γι' αυτό και η αρχική ερώτηση.