fleamail είπε:Θα διαφωνήσω!
Εγώ μπορώ να ακούσω αυτό το κομμάτι για ώρες και να απολαύσω την "φασαρία του"!
Οπως ειπα και παραπανω ειναι υποκειμενικο το ποστ
fleamail είπε:Θα διαφωνήσω!
Εγώ μπορώ να ακούσω αυτό το κομμάτι για ώρες και να απολαύσω την "φασαρία του"!
Oι οποιες σχολες δεν διδασκουν αισθητικη. Σου παρεχουν τις τεχνικες γνωσεις σχετικα με το πως να επιτυχεις το Α η το Β αποτελεσμα και πως να εφαρμοσεις την αισθητικη σου. Αυτη δεν ειναι κατι που μαθαινεται μεσα απο εγχειριδια σχολων κ.λ.π αλλα καλλιεργειται αν εχεις την τυχη να καθισεις διπλα σε καποιο καλο δασκαλο, φιλο η αν ειχες καλους γονεις ;D ;D ;D ;D ;Dlambrosgg είπε:Μου δημιουργήθηκε αυτο το - μάλλον φιλοσοφικό ερώτημα - αφού δεν νομίζω να υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη κάποιων έμπειρων.
Σε σχολές που διδάσκουν ηχοληψία για παράδειγμα:
Πώς ορίζουν τον καλό ήχο? Πώς διδάσκουν (πέρα απο την πρακτική) τί είναι ο καλός ήχος?
Είναι αυτός που είναι πιο κοντά στο "να ακούγεται σαν να παίζουν μπροστά σου"?
Είναι ο καθαρός και διαυγής?
Είναι ο πλούσιος σε αρμονικές?
Είναι ο σύγχρονος ο ψηφιακός κρυστάλινος, ή ο vintage?
Αν είναι τόσο υποκειμενικό όσο φαίνεται γιατί διδάσκεται και υπάρχουν κανόνες?
Και τέλος: Υπηρετεί τη μουσική ή η μουσική τον υπηρετεί?
Σωματίδιο ή Κύμα? Κύμα ή Σωματίδιο?gkara είπε:Μουσική και Ήχος ή Ήχος και Μουσική?
Δεν καταλαβαίνω τι λες, νομίζω πως μετά από το post μου, είναι απόλυτα κατανοητό το πως να πετύχεις τον υπέρτατο ήχο σε ένα home studio, με μια μονόχορδη κιθάρα. Έχω και άλλα μυστικά. 30 euro το hint.spy είπε:darshan, αν δεν κάνεις κάποιου είδους πλάκα, το μήνυμά σου είναι ότι πιο δήθεν έχω διαβάσει τελευταία εδώ μέσα. Συμβουλή: στο επόμενο post να βάλεις και μαύρες τρύπες/πολλαπλά σύμπαντα για να είναι πιο ψαρωτικό. Φιλικά κλπ., Σ.
Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε μου!...Aiolos είπε:Να μην χανονται οι ερμηνειες και οι δυναμικές