Κάνουν, υποτυπώδως βέβαια σε σχέση με τα VST αλλα στα τελευταία μοντέλα έχει περάσει λίγο η αίγλη τους.να ρωτηΞω κατι?
ΦΩΝΕΣ, ΝΤΡΑΜΣ και ΚΙΘΑΡΕΣ μπορεις να γραΠσεισ/μικΣαρεις στα γουορκστασιΟνσ?
μαστερινΓκ κανουν?
Κάνουν, υποτυπώδως βέβαια σε σχέση με τα VST αλλα στα τελευταία μοντέλα έχει περάσει λίγο η αίγλη τους.να ρωτηΞω κατι?
ΦΩΝΕΣ, ΝΤΡΑΜΣ και ΚΙΘΑΡΕΣ μπορεις να γραΠσεισ/μικΣαρεις στα γουορκστασιΟνσ?
μαστερινΓκ κανουν?
Κάτσε λιγάκι για να μην γίνει παρεξήγηση. Εννοείς να έχει γραφτεί - να έχει γίνει όλη η παραγωγή - μόνο με ένα hardware workstation ?Τότε όμως δεν θα γράφαμε "πάνω σε workstations".
Ο μόνος που ξέρω να έχει γράψει (για χρόνια) "πάνω σε workstations" είμαι εγώ, οπότε πραγματικά θέλω να μάθω αν ξέρει ο Κατ/κτης άλλους που να το κάνανε και μάλιστα σε "υπερ-παραγωγές".
Αν όμως, εννοεί αυτό που λές, αγαπητέ Χναράκη, αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Κάτσε λιγάκι για να μην γίνει παρεξήγηση. Εννοείς να έχει γραφτεί - να έχει γίνει όλη η παραγωγή - μόνο με ένα hardware workstation ?
ΜΟΝΟ εγω εδώ μέσα εχω γράψει υπερπαραγωγες πανω σε ΜΌΝΟ ένα workstation, στον sequencer του. Θες να στις ποσταρω? Να τις ακούσετε? Να θυμηθείτε τι απιστευτος συνθέτης είμαι και να ακούσετε και το μουσικό μου επίπεδο?Τότε όμως δεν θα γράφαμε "πάνω σε workstations".
Ο μόνος που ξέρω να έχει γράψει (για χρόνια) "πάνω σε workstations" είμαι εγώ, οπότε πραγματικά θέλω να μάθω αν ξέρει ο Κατ/κτης άλλους που να το κάνανε και μάλιστα σε "υπερ-παραγωγές".
Αν όμως, εννοεί αυτό που λές, αγαπητέ Χναράκη, αυτό είναι άλλο ζήτημα.
ΜΟΝΟ εγω εδώ μέσα εχω γράψει υπερπαραγωγες πανω σε ΜΌΝΟ ένα workstation, στον sequencer του.
Κάνουν, υποτυπώδως βέβαια σε σχέση με τα VST αλλα στα τελευταία μοντέλα έχει περάσει λίγο η αίγλη τους.
Μάλλον παρεξήγηση.Εγώ αυτό καταλαβαίνω με τη φράση "πάνω σε workstation".
Αλλιώς θα λέγαμε "με workstation".
Συνήθως εννοούμε πως έγραψες τα πάντα με την χρήση cubase και πως το project είναι σε format cubase. Το λέμε αυτό για να έρθουμε σε συνεννόηση με το χ-ψ studio που θα πάμε να γράψουμε τα υπόλοιπα όπως π.χ. φωνές - κιθάρες - και άλλα φυσικά όργανα.Άμα γράψω εγώ (στο φόρουμ εννοώ) ότι τελείωσα ένα δίσκο "πάνω στο cubase", εσύ τι θα καταλάβεις;
Μόνο triton le στον sequencer.Καλά, εγώ δεν το έκανα από άποψη, το έκανα λόγω ανάγκης και δεν έμεινε και τίποτε από αυτό το υλικό. Βρήκαμε λοιπόν και 'σένα που το έκανες, και ναι, πολύ θα με ενδιέφερε να ακούσω ένα κομμάτι, γράψε μας και με ποιον εξοπλισμό έγινε.
Φυσικά δέν έχει.Θες να είναι γραμμένο και μέσα στο workstation?
Την εποχή του M1 δεν υπήρχαν VST τουλάχιστο τέτοια. Το m1 το πούλησα 8 χρόνια πριν για 250 ευρώ και το μετάνιωσα. Γιατί τέτοιο keybed δε ξαναβγαίνει. Τώρα θα πουλησω και το le. Αν και το θέλω που έχει το sampler πάνω την καρτα μη γίνει πόλεμος.MG, είστε παράφρων; Το Μ1 δεν είχε audio sequencer. Μα τι μαγειρεύετε λοιπόν;
Την εποχή του M1 δεν υπήρχαν VST.
Θεωρείται δηλαδή workstation μόνο ότι έχει εγραφέα μέσα.