Γεια χαρα !! Ποιος νομίζετε οτι είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος για έναν αυτοδίδακτο να μάθει κιθάρα; ..(βιβλία' date=' guitar pro ,tabs, ...απλα να παιζει)[/quote']
Μπορει να σου μαθει ο earendil... :idea:
. Καλύτερα είναι να έχεις δάσκαλο ειδικά στην αρχή βέβαια αλλά....
--
είμαι ψαγμένος
Γεια χαρα !! Ποιος νομίζετε οτι είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος για έναν αυτοδίδακτο να μάθει κιθάρα; ..(βιβλία' date=' guitar pro ,tabs, ...απλα να παιζει)[/quote']
με καποιο βιβλιο αλλα και σιγουρα με καποιον πιο εμπειρο να σου δειξει καποια βασικα,απο μονο σου απλα με ενα βιβλιο σιγουρα πρεπει να χεις καποιο ταλεντο για να παιζεις κατι και να μην ξενερωνεις
Επ! Μη μου στεναχωριέσαι βρε λεβέντη μου... δεν μπορώ να είμαι 24/7 στο νετ! :lol: :lol: :lol:Τον Abraxas δεν βλέπω και στεναχωριέμαι...
Τι ειπες τωρα...Περναω εξω! :arrow:πρέπει να παίζεις κάθε μέρα κάτι που να μπορεί να το ακούσει και κάποιος άλλος και να το θεωρήσει Μουσική... όχι μια σειρά από νότες.
8OΤι ειπες τωρα...Περναω εξω! :arrow:
Τι παίζεις, τι θες να παίξεις και πόσα μαθήματα? Παίζουν πολύ τα βιβλία του MI (Musicians Institute), εμένα μου φαίνονται απο τα πιο γενικά και ολοκληρωμένα, αλλά αυτά που έχω δεν είναι για τελείως αρχάριους.... Επίσης "γενιές και γενιές" ροκάδων και μεταλάδων έχουν χρησιμοποιήσει stetina, αλλά μόνο για αρχή και μόνο για lead, δεν είναι και για πολύ βάθος (όχι οτι εγώ παίζω τέλεια όλες τις ασκήσεις πχ στο speed mechanics, αλλά δεν ρίχνει σε κανένα βιβλίο του καθόλου βάρος στον αυτοσχεδιασμό)...μήπως μπορείτε να προτείνετε και κάποιο βιβλίο?Προσωπικά έχω κάνει κάποια μαθήματα αλλά είμαι ακόμα στην αρχή...
Από ελληνικά το βιβλίο του τουρκογιώργη.μήπως μπορείτε να προτείνετε και κάποιο βιβλίο?Προσωπικά έχω κάνει κάποια μαθήματα αλλά είμαι ακόμα στην αρχή...
..Spimav συμφωνώ μαζι σουμπορει καποιος να παιζει παπαδες αλλα μονο απο παρτιτουρα και απο ενα σημειο και μετα θα ειναι ''εξαρτημενος'' απο αυτη.
Επειδή αναφέρθηκε ο Δάσκαλος (the Master' date=' the Guru, the Great Yoda etc) :lol:
O δάσκαλος δεν είναι για να σου δείξει τόσο τεχνικές, κλπ.
Η βασική του αρμοδιότητα είναι να προσέξει να μην αποκτήσεις κακές συνήθειες. :wink:[/quote']
Βασιλη.....τετοια λες...και φοβαμαι οτι σε ερωτευομαι........![]()
![]()
Αληθεια εσυ κανεις ιδιατερα να ερθω;;;;![]()
![]()
Σοβαρέψου γιατί καραδοκεί η... αρρώστια του φόρουμ. :wink: :lol:Βασιλη.....τετοια λες...και φοβαμαι οτι σε ερωτευομαι........![]()
![]()
![]()
Ιδιαίτερα... σε τι πράγμα;Αληθεια εσυ κανεις ιδιατερα να ερθω;;;;![]()
![]()