Spiros Mavromatis
Μέλος
απλα και δεδομενα τα πραγματα.
ηρθε η ωρα να επενδυσω σε ενα macbook pro, για χρηση:
1. ηχογραφησης-μιξης με το cubase 6 artist (γνησιοτατο) και την focusrite scarlet
8i6. μεσος ορος 6-8 audio tracks και 8-10 midi instruments απο το halion
+ 1 track addictive drums ΑΝΑ PROJECT.
2.στο σχολειο -σε προτζεκτορα - για να δειχνω στοιχεια μουσικης τεχνολογιας στη ταξη και δοκιμαστικες ηχογαφησεις με τους μαθητες στα μουσικα τους συνολα.
3.κλασσικη χρηση του office / safari.
EΡΩΤΗΣΗ:
Εχω την ΕΥΚΑΙΡΙΑ να παρω ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ macbook pro 13,3" - core 2 duo - 2,3 ghz - 4 (-8) gb RAM και 380 hdd. για 850 ευρω.
θα μου κανει τη δουλεια απο πλευρας επεξεργαστικης ισχυος , η να δωσω 500 παραπανω για εναν ιδιο ακριβως με τη μονη διαφορα οτι ο επεξεργαστης του ειναι i5-dual core??
Οι απαντησεις , απο χρηστες mac και γνωστες θα παιξουν καθοριστικοτατο ρολο στην ΑΜΕΣΗ αποφαση μου.
Εδω ειναι και οι απαιτησεις του cubase.
http://www.steinberg.net/en/products/cubase/specs_downloads.html
υ.γ. μεχρι τωρα δουλευω το ιδιο προγραμμα σε desktop core2duo 3.0 ghz me 3 gb ram μια χαρα.
ηρθε η ωρα να επενδυσω σε ενα macbook pro, για χρηση:
1. ηχογραφησης-μιξης με το cubase 6 artist (γνησιοτατο) και την focusrite scarlet
8i6. μεσος ορος 6-8 audio tracks και 8-10 midi instruments απο το halion
+ 1 track addictive drums ΑΝΑ PROJECT.
2.στο σχολειο -σε προτζεκτορα - για να δειχνω στοιχεια μουσικης τεχνολογιας στη ταξη και δοκιμαστικες ηχογαφησεις με τους μαθητες στα μουσικα τους συνολα.
3.κλασσικη χρηση του office / safari.
EΡΩΤΗΣΗ:
Εχω την ΕΥΚΑΙΡΙΑ να παρω ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ macbook pro 13,3" - core 2 duo - 2,3 ghz - 4 (-8) gb RAM και 380 hdd. για 850 ευρω.
θα μου κανει τη δουλεια απο πλευρας επεξεργαστικης ισχυος , η να δωσω 500 παραπανω για εναν ιδιο ακριβως με τη μονη διαφορα οτι ο επεξεργαστης του ειναι i5-dual core??
Οι απαντησεις , απο χρηστες mac και γνωστες θα παιξουν καθοριστικοτατο ρολο στην ΑΜΕΣΗ αποφαση μου.
Εδω ειναι και οι απαιτησεις του cubase.
http://www.steinberg.net/en/products/cubase/specs_downloads.html
υ.γ. μεχρι τωρα δουλευω το ιδιο προγραμμα σε desktop core2duo 3.0 ghz me 3 gb ram μια χαρα.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: