Ποιες ειναι οι 5 ΜΙΣΗΤΕΣ σας κιθαρες;

Superfunk

R.I.P.
Θρύλος του Noiz
Και για να γελασουμε λιγο ..

ποιες ειναι οι πλεον Ποιες ειναι οι ΜΙΣΗΤΕΣ σας 5 κιθαρες?Και γιατι??

:lol:  :lol:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

1.PRS

Δεν ειναι Fender,δεν ειναι GIBSON???Tι ειναι τελικα?? :lol:

Τιγκα στο flame σαν επιπλα ειναι... :lol:

2.TOM ANDERSON

Οτι και να κανεις φιλε αν το εργαλειο δεν γραφει πανω Fender..... :lol: (& πως ειναι ετσι το headstock?περιτομη του κανανε?? :lol: )

3.SUHR

Μονο και μονο για τις απεριγραπτες μπουρδες που γραφει στο site του για τις "μαγικες" ιδιοτητες των ξυλων.. :lol: (& πως ειναι ετσι το headstock?περιτομη του κανανε?? :lol:  :lol: )

4.Jackson

πως ειναι ετσι ρε παιδι μου.. :lol:  & αυτο το Floyd Rose!! :?  :lol:

5.Gibson Les Paul

ξερω-ξερω αλλα αυτο το "πραγμα" ζυγιζει 100 κιλα & απο ηχο...πατατα!! :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ανεξάρτητα αν είναι αντικειμενικά κάλές κιθάρες

1. PRS χωρίς παρεξήγηση πολύ φλώρικες

2. Musicman χάλια απαράδεκτες

3. Γενικά κιθάρες transexual , τραβεστί !!!!!!!!

Superfunk

τί έβλεπες χθες βράδυ το high fidelity ?

όλο top 5 είσαι σήμερα !!!!!

τι έχουν τα πειραγμένα χιουνται δηλαδη?μηπως αυτο ήταν ρατσιστικο σχόλιο εναντίον του λαού του μπουρναζίου? :D :D :D

Οι πιό μησητές για μένα (και που φυσικά δεν θα έδινα δεκάρα να αποκτήσω ούτε ΠΟΣΤΕΡ τους!!) είναι χωρίς σειρά οι

1. PRS (γιατί ένοιωσα μιά ανατριχίλα με την σχέση τιμής - ήχου. Ζαλίστηκα! Πήρα Carvin και..... με λένε Τάκη είμαι 32 ετών και είμαι .... καλά....) :lol: :lol: :lol: :lol:

2. Σκαφάκια (για μένα προσωπικά είναι χάλια... σαν αίσθηση, όσο και να είναι κλασσικά τα θεωρώ κουβάδες) ακου κει σκάφος ... :lol:

3. Jazzmaster κλπκλπκλπ ταιριάζουν με την εποχή τους και ας μείνουν σε αυτή near to Matala :lol: :lol: I like Blacmore's gigs

4. όλες οι wanna be metal guitars με κέρατα διαβόλια και τριβόλια, σαίτες, παράξενες γωνίες με 5αλφες και αίματα βαμμένες διότι είναι αντιαισθητικές και συνήθως συνοδεύονται με δώρο 3 τεύχη του metal hammer και με μέθοδο εκμάθησης του Paranoid αναλυτικά άνευ διδασκάλου σε ακόρντα και σόλο.

5. Rockinger strat γιατί (περιέργο) αλλά ακόμα δεν πήρα μία!!! :lol: :lol:

1.stratocaster olon ton eidon2.steinberger

3.jacksonoespobcrichotetoies

4.gibson studio genika

5.ki8aas pou exoun mesa nanotexnologia an8rakonumata grafiti k optikes ines...line 6 filosofies
Τα σχολια ειναι περιττα τα εχεισ πει ολα τελεια μεγαλε

:twisted:

Οποιαδήποτε μη αμερικάνα στράτο. Ψεύτικες...

Squier και λοιπά φεντεροειδή, για τους ίδιους λόγους. Οι γκασμάδες στην οικοδομή.

Gibson. Θέμα ιδιοσυγκρασίας.

Jackson. Η ταστιέρα τους δεν παίζεται

Όλες οι ψευτομεταλιάρικες με εξαντρίκ μορφή και σχεδίαση. Κιθαρίστας είμαι, όχι καραγκιόζης. :lol:

Εγώ πάλι, ποτέ μα ποτέ δεν μπόρεσα να μάθω κιθάρα. Γι' αυτό τις μισώ όλες! :twisted:

1) Πρακτικά ο,τιδήποτε είναι σε σχήμα V ή Explorer και δεν είναι Gibson ή Epiphone (όχι, δεν έχω κόλλημα με αυτές τις μάρκες, αλλά στα εν λόγω μοντέλα οι κλώνοι άλλων εταιριών είναι απαίσιοι!)

2) Όλες οι B.C. Rich (γιατί άραγε;)

3) Όλες οι Ibanez (μα γιατί μου κάθονταν πάντα στον σβέρκο;)

4) Όσα μοντέλα της Gibson έχουν ταστιέρα με dots (μπλιάχ!!!)

5) Οι περισσότερες MusicMan (μου πεφτουν πολύ εκκεντρικές, δεν ξέρω)

:wink: :wink:

1 έως 5) Όλες οι κιθάρες (ανεξαρτήτου μάρκας) στις οποίες κινδυνεύεις να καρφωθείς πάνω στις αιχμηρές γωνίες τους...Βλέπε τυχαία παραδείγματα:

gear4music-metal-x-guitar-red.jpg

instGuitarsAllESP_V350_Electric_Guitar_Black_Gun_Metal_Blue_Case1-resized200.jpg

lfg051BK.jpg

12.gif

:lol: :lol:

Πάντως, πλάκα πλάκα, (εντάααααξει, το ξέεεερω, με καλή διάθεση τα λέτε όλοι...) βγήκαν πολλά απωθημένα στη φόρα σ'αυτό το thread... :roll: :roll: :roll:

(α, κι'όποιος θέλει ας το παρεξηγήσει αυτό, δεν έχω πρόβλημα... :P )

δεν νιωθεις πιο ομορφα τωρα φιλε Abraxas??το noiz περα απο χωρος ανταλλαγης ιδεων και αποψεων αναμεσα σε μουσικους, ειναι και ενας χωρος εκτονωσης και ψυχαναλυσης συναμα :lol:

γραψε λαθος, νομιζα οτι ειχες ξεσπαθωσει και συ γραφοντας την δικη σου λιστα..

αντε γραψε και συ :wink:

σχετικα με τις κιθαρες που εγω μισω, νομιζω οτι καλυφτηκα με ολα τα αιχμηρα αντικειμενα παραπανω :lol:

1 έως 5) Όλες οι κιθάρες (ανεξαρτήτου μάρκας) στις οποίες κινδυνεύεις να καρφωθείς πάνω στις αιχμηρές γωνίες τους...Βλέπε τυχαία παραδείγματα:
lfg051BK.jpg

:lol: :lol:
Και ροφός να ήμουν δεν πιστεύω ποτέ να μισούσα την RR, μια από τις ομορφότερες κιθάρες που κυκλοφορούν μαζί με το Mockingbird.

Αμαν μην δείτε κατι πιο εξτριμ σαν γεροντοκόρες κάνετε!!!:roll:

Και ροφός να ήμουν δεν πιστεύω ποτέ να μισούσα την RR' date=' μια από τις ομορφότερες κιθάρες που κυκλοφορούν μαζί με το Mockingbird.
Αμαν μην δείτε κατι πιο εξτριμ σαν γεροντοκόρες κάνετε!!!:roll:[/quote']

ΑΑΑ δεν ξέρω!!! Εγώ φοβάμαι και για αυτό πήρα τα μέτρα μου και αγόρασα μια ασφαλή κιθάρα:

DealGuitar.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol:

Οσον αφορά το άλλο....ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ???

gramma-guitar.jpg

ΑΑΑ δεν ξέρω!!! Εγώ φοβάμαι και για αυτό πήρα τα μέτρα μου και αγόρασα μια ασφαλή κιθάρα:
DealGuitar.jpg
Αυτή μάλιστα!!!!!

Χρησιμοποιείται και σαν καπάκι στην τουαλέτα!!!! :wink:

Trending...

Νέα θέματα

Back