Λοιπον, ξεκιναω αυτο το post μετα απο ενα ατυχημα που ειχα πριν απο λιγο:αλλαζα χορδες στην ηλεκτρικη και πηγαινοντας να βγαλω την παλια σολ πεταχτηκε λιγο και μου τρυπησε τον αντιχειρα!Επειδη δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει αυτο, ειπα να τη 'θαψω' λιγο...
Οποτε εχουμε και λεμε:
Η χειροτερη χορδη μου ειναι η σολ επειδη οπως ειπα ειναι η πιο πιθανη για να μου τρυπησει τα δαχτλυλα οταν αλλαζω χορδες (σαν καλος ηλιθιος που ειμαι κι εγω
) Επισης ειναι η μονη χορδη που αν την παιξεις ανοιχτη με γκαζια ακουγεται τραγικα - για τα δικα μου γουστα!Τελος, οσες φορες αλλαζω χορδες στην κλασικη η σολ ειναι παντα αυτη που οτι και να γινει θα αντιστεκεται σθεναρα στο σωστο κουρδισμα, μου βγαζει την πιστη μεχρι να 'κατσει'!Δεν ξερω γιατι, αλλα ανεκαθεν ειχα κακη ψυχολογικη αντιδραση στο ακουσμα μιας σολ ανοιχτης...Ο ηχος της κατι κακο μου βγαζει!
Το καμαρι μου ειναι αναμφισβητα η μι μπασα, οταν ομως ειναι ριγμενη σε ρε...Αυτος ειναι ηχος που δεν αλλαζω με τιποτα - ειτε ειναι σε ηλεκτρικη, ειτε σε κλασικη, ως ροκας δεν γινεται να μη μ'αρεσει!
Για να δουμε...εχεις κανεις αλλος 'αδυναμια' σε μια απ'τις εξι(ή εφτα, εστω)???[/img]
Οποτε εχουμε και λεμε:
Η χειροτερη χορδη μου ειναι η σολ επειδη οπως ειπα ειναι η πιο πιθανη για να μου τρυπησει τα δαχτλυλα οταν αλλαζω χορδες (σαν καλος ηλιθιος που ειμαι κι εγω
Το καμαρι μου ειναι αναμφισβητα η μι μπασα, οταν ομως ειναι ριγμενη σε ρε...Αυτος ειναι ηχος που δεν αλλαζω με τιποτα - ειτε ειναι σε ηλεκτρικη, ειτε σε κλασικη, ως ροκας δεν γινεται να μη μ'αρεσει!
Για να δουμε...εχεις κανεις αλλος 'αδυναμια' σε μια απ'τις εξι(ή εφτα, εστω)???[/img]