Με αφορμή αυτό το θέμα, θυμήθηκα οτι έχω συναντήσει πάρα πολλές gibson σπασμένες στο γνωστό σημείο που έχουν επισκευαστεί και παίζουν άψογα. Η γενική άποψη για επισκευασμένες κιθάρες είναι οτι είναι τόσο καλά κολλημένες που αν πέσουν θα σπάσουν κάπου αλλού και όχι στο ίδιο σημείο, οπότε θεωρητικά, αν η κιθάρα παίζει καλά, δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί το βεβαρυμένο παρελθόν τους. (Προσωπικά θα με απασχολούσε για καθαρά ψυχολογικούς λόγους).
Δεν έχω καταλάβει με βεβαιότητα τι παίζει με τη μεταπωλητική τους αξία (αν υπάρχει ;D). Tέτοιες κιθάρες τις επισκευάζουμε με στόχο να τις κρατήσουμε για πάντα (μιας και αποκλείεται να πωληθούν κοντά στην "ακουστική τους αξία") ή μπορούν να πωληθούν σε μια λογικά μειωμένη τιμή? Θα αγοράζατε ποτέ μια επισκευασμένη κιθάρα?
Ευχαριστώ
Δεν έχω καταλάβει με βεβαιότητα τι παίζει με τη μεταπωλητική τους αξία (αν υπάρχει ;D). Tέτοιες κιθάρες τις επισκευάζουμε με στόχο να τις κρατήσουμε για πάντα (μιας και αποκλείεται να πωληθούν κοντά στην "ακουστική τους αξία") ή μπορούν να πωληθούν σε μια λογικά μειωμένη τιμή? Θα αγοράζατε ποτέ μια επισκευασμένη κιθάρα?
Ευχαριστώ