Shelter
Noiz Addict
Θες να γίνουμε φίλοι? ;Dnotlrac είπε:Ένα θα σου πω ότι πίπα+ καφές + συζήτηση για κιθάρες είναι από τα αγαπημένα μου !!!
Θες να γίνουμε φίλοι? ;Dnotlrac είπε:Ένα θα σου πω ότι πίπα+ καφές + συζήτηση για κιθάρες είναι από τα αγαπημένα μου !!!
Ναι, αλλά να ξέρεις ότι μερικές φορές έρχονται κάτι φίλοι μου που μιλάνε για μπουτίκ πεταλάκια και ξύλα κιθάρας!!shelter είπε:Θες να γίνουμε φίλοι? ;D
Συμβαίνει, οπότε μάλλον σου έτυχε. ;DEarendil είπε:Συμβαίνει ή απλά μου έτυχε;
Αυτό.BlackScorpio είπε:Πρέπει να κρυώνει καλά πρίν την ξαναχρησιμοποιήσουμε. Και να είναι πεντακάθαρη κάθε φορά που την αφήνουμε να "ξεκουραστεί"...
Εγώ πάντα το γεμίζω όλο απο την αρχή, απλά κάνω πολύ αραιό γέμισμα (δηλαδή λίγο καπνό), και δεν την ξανακαπνίζω την υπόλοιπη ημέρα. Αυτό μέχρι να αποκτήσει cake.notlrac είπε:Για το στρώσιμο τι έχετε να πείτε? Άλλοι λένε ότι πρέπει να ακολουθείται η διαδικασία που γεμίζεις το μπωλ στο 1/3 μετά 2/3 και μετά όλο (αυτό έκανα και εγώ). Αλλά άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι μπορείς να γεμίζεις εξαρχής το μπωλ.
Φαντασου τωρα να μπει κανας Χριστιανος στο ΝΟΙΖ για πρωτη φορα και να πεσει πανω σε αυτο το ...ρητο... ;DΟ άνθρωπος που με μύησε στις πίπες
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Φαντασου τωρα να μπει κανας Χριστιανος στο ΝΟΙΖ για πρωτη φορα και να πεσει πανω σε αυτο το ...ρητο... ;D
;DSuperfunk είπε:Φαντασου τωρα να μπει κανας Χριστιανος στο ΝΟΙΖ για πρωτη φορα και να πεσει πανω σε αυτο το ...ρητο... ;D
μην σας φανεί περιέργο αν τα μέλη αυξηθούν δραματικά αυτή τη βδομάδα! ;Dεχω δοκιμασει παλιοτερα πιπα απο εναν στο στρατό και μου αρεσε παρα πολυ
Προτιμάς να πέσει στο θέμα για τον Χάμετ και τον Γκάλαχερ?Superfunk είπε:Φαντασου τωρα να μπει κανας Χριστιανος στο ΝΟΙΖ για πρωτη φορα και να πεσει πανω σε αυτο το ...ρητο... ;D
Και το άλλο τι είναι?shelter είπε:....
Έχετε δίκιο πάντως...
ειμαστε λάθος. Πίπα είναι αυτο
http://www.briar-pipes.com/shop/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=23&Itemid=72&lang=el