Νέο πετάλι που φορτώνει NAM Profiles με 79 λίρες!

Είναι τρομερά εντυπωσιακό το τί κάνουν σήμερα πετα΄λια που κοστίζουν κάτω από 200 ευρώ.

Όντως..
Να είσαι τώρα 15χρονος και με 500ευρω να σου φτάνουν για κιθάρα με έβενο, stainless,κ.λ.π. και ένα τέτοιο πετάλι.

IMG_20260923_160234.jpg

Εσύ νομίζω πήρες το GP-50.
Το έχει ένας φίλος μου που έχει επίσης μείνει έκπληκτος με τις δυνατότητες για την τιμή,το είδα και στον Thomman από κοντά.
Το GP-180 είναι σαν μέγεθος, σε πλάτος,περίπου 2-2,5 φορές το GP-50 και φορτωμένο με λίγα περισσότερα καλούδια

Last edited:
Όντως..
Να είσαι τώρα 15χρονος και με 500ευρω να σου φτάνουν για κιθάρα με έβενο, stainless,κ.λ.π. και ένα τέτοιο πετάλι.

Προβολή συνημμένου 54399

Το έχει ένας φίλος μου που έχει επίσης μείνει έκπληκτος με τις δυνατότητες για την τιμή,το είδα και στον Thomman από κοντά.
Το GP-180 είναι σαν μέγεθος, σε πλάτος,περίπου 2-2,5 φορές το GP-50 και φορτωμένο με λίγα περισσότερα καλούδια

Εγώ πήρα το NUX Amp Academy Stomp όταν το είχε προσφορά ο Thomann κάτω από 200 ευρώ. Και είναι εκπληκτικό. Άσε που δεν έχω καν εξερευνήσει τους NAM A2 Lite ήχους που υποστηρίζει.

Όντως..

Προβολή συνημμένου 54399

Μεγειες, και εγώ αυτό θα προτιμούσα αν έπαιρνα σήμερα. Το GP-180 παίζει native NAM A2 lite, ενώ τα GP-5 & GP-50 κάνουν μετατροπή σε proprietary format (snaptone), που και αυτό βέβαια ακούγεται πολύ καλύτερα από το NAM A1 , ενώ το μικρό μέγεθος του GP5 μου επιτρέπει να το έχω πάντα μαζί μου στη θήκη της κιθάρας.

Εν τω μεταξύ τώρα το πρόσεξα, γίναμε "παλιές καραβανές" 😂 😂 😂

Μεγειες, και εγώ αυτό θα προτιμούσα αν έπαιρνα σήμερα. Το GP-180 παίζει native NAM A2 lite, ενώ τα GP-5 & GP-50 κάνουν μετατροπή σε proprietary format (snaptone), που και αυτό βέβαια ακούγεται πολύ καλύτερα από το NAM A1 , ενώ το μικρό μέγεθος του GP5 μου επιτρέπει να το έχω πάντα μαζί μου στη θήκη της κιθάρας.

Εν τω μεταξύ τώρα το πρόσεξα, γίναμε "παλιές καραβανές" 😂 😂 😂

Ευχαριστώ!

Το ότι παίζει native NAM A2 lite ήταν από τα ισχυρότερα κίνητρα για την αγορά του.

Όντως 😂😂😂

Trending...

Νέα θέματα

Back