Evilnye είπε:Πιο καλά στέκει το όργανο το οποίο παίζει ένας μουσικός που στέκει πιο καλά...
Οι ακουστικές και οι κλασικές. Τα άλλα 2 όργανα θέλουν απαραιτήτως standPit1991 είπε:Πιο απο τα παρακάτω ένχορδα πιστευετε οτι στεκει καλιτερα μονο του;
Ναι να στέκεται όρθιος βοηθάει πολύ, για τα μυαλά δεν είναι απαραίτητο στοιχείο πάντως!BigAlejandro είπε:στα μυαλα του εννοεις?
η που στεκεται πιο καλα ορθιος?
Αν και το θεωρισα δεδομενο πρεπει να σημειωσω κατι...Ανάλογα με τον παίχτη...
Σωστο αυτο , αλλα προσπαθω μεσα απο αυτο το ερωτιμα να καταλαβω το εξης:Πέραν της (πολλής) πλάκας Pit το ερώτημα δεν στέκει ιδιαίτερα. Γιατί ένας καλός παίκτης μπορεί με ένα όργανο, όποιο όργανο, να παίξει και να στέκει μια χαρά μόνο του.
Είναι 'εγχορδα' & ειναι "καλύτερα"!Pit1991 είπε:Πιο απο τα παρακάτω ένχορδα πιστευετε οτι στεκει καλιτερα μονο του;
θα έβαζα το βιολί τελευταίο, καθώς είναι πολύ δύσκολο να παίξεις συγχορδίες (πάνω από 2 νότες ταυτόχρονα)... αλλά όχι αδύνατο:WAV είπε:Αν και περίεργο θέμα για ψηφοφορία... είναι και ολίγον υποκειμενικό το ζήτημα.
θα πώ
1 – Κλασική (ως κλασικός καθαριστής ο γράφων τι άλλο θα έλεγε;)
2 – Ακουστική
3 – Βιολί
4 – Ηλεκτρική (δίχως εφέ κλπ)
Καλα βλεπεις. Και αυτο επειδη πολλοι συνδεουν, σωστα, την κλασσικη με το παιξιμο με τα δακτυλα και το σολο με συνοδεια συγχορδιων. Ομως το ιδιο μπορει να γινει και με τις δυο αλλες κιθαρες, δεν βλεπω τον λογω να μην γινεται.Pit1991 είπε:Και απο οτι βλεπω απανταν οι περισοτεροι κλασσικη...
Σημασία έχει το τι θα παίξεις & πως. Θα μπορουσες να παίξεις τέλεια τον εθνικό ύμνο με κλαρίνο, αλλα με κλασσική? Θα ειναι το ίδιο? Θα αρεσει σε όλους?Pit1991 είπε:Ειμαι δυλεκτικος(οσο αναφορα τα λαθη μου)
Και εγω κλασσικη ψηφισα διοτι το ναιλον πιστεθω οτι ειχει καλυτερη συηχηση