ναι οκ αλλά πάρα μα πάρα πολλά γκρουπ κάνανε καριέρα και ήταν επιτυχημένοι με μηδενική ραδιοφωνική υποστήριξη....Η οποία όμως δεν συμβάδιζε με τη ραδιοφωνική τους εξάπλωση :wink:οι metallica είχαν παίξει μέχρι τότε σε πολύ μεγάλα φεστιβάλ και όχι μόνο.....και φυσικά ηταν οι πρωτοπόροι του thrash....(εδώ που τα λέμε αυτοί το έφτιαξαν...)
¶λλο το ένα άλλο το άλλο![]()
Ή και με καθόλου τηλεοπτική,βλέπε...SLAYER!!! Το πρώτο συγκρότημα που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω "τηλεοπτική υποστήριξη", είναι οι Guns 'n' Roses,όπου ενώ ήταν τελείως άγνωστοι,με το που προβλήθηκε στο MTV το βίντεο του Welcome to the jungle, στο κανάλι τηλεφώνησαν χιλιάδες άτομα για να δείξει το βίντεο ξανά...The rest is history...ναι οκ αλλά πάρα μα πάρα πολλά γκρουπ κάνανε καριέρα και ήταν επιτυχημένοι με μηδενική ραδιοφωνική υποστήριξη....Η οποία όμως δεν συμβάδιζε με τη ραδιοφωνική τους εξάπλωση :wink:οι metallica είχαν παίξει μέχρι τότε σε πολύ μεγάλα φεστιβάλ και όχι μόνο.....και φυσικά ηταν οι πρωτοπόροι του thrash....(εδώ που τα λέμε αυτοί το έφτιαξαν...)
¶λλο το ένα άλλο το άλλο![]()
μόνο με τηλεοπτική...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φιλε richie θες να πεις οτι αυτοι που ακουνε τα κομματια του st.anger και πορωνονται, ακουν με την ιδια ευκολια και το hit the lights?? (κομματαρα).Οκ οι metallica έγιναν γνωστοι με το black album και τις συνέχειες που όπως λένε μερικοί ξεπουλήθηκαν και έγιναν πιο εμπορικοί.. Πιστεύετε όμως ότι αν δεν είχαν το υπόβαθρο των υπόλοιπων 4 άλμπουμ να τους στηρίξει ότι θα κάναμε και έμεις και τόσοι ακόμα τόσο λόγο για την πάρτη τους την σήμερον ημέρα; Όχι οι metallica ούτε πουλήθηκαν ούτε τους προωθήσανε και έγιναν γνωστοί. Το δουλεύανε 10 χρόνια για να φτάσουν στη διασημότητα!!
ασε καλυτερα να μην γινει τετοιου ειδους συζητηση. :lol:θα σου ζήταγα να μου πεις και τα υπόλοιπα 9 αλλά θα γίνει της Πόπης...
Αμέ' date=' εύκολα χεχεχεχε...θα σου ζήταγα να μου πεις και τα υπόλοιπα 9 αλλά θα γίνει της Πόπης...