Παίζει κάποιο ρολο η γκρίλια μπροστά από την καμπίνα;

SonicBlister

Θαμώνας
έχω αρχίσει να κάνω να ηχογραφώ τον mesa roadking. Σήμερα αφαίρεσα την γκρίλια μπροστά από την καμπίνα ώστε να μπορώ να βλέπω πολύ συγκεκριμένα το σημείο που βάζο το μικρόφωνο. θα ήθελα να μάθω άμα αυτή η γκρίλια πεζει κάποιο ρολο στον ήχο. thnx

Δεν ξέρω αν ακούει διαφορά τώρα, πάντως όταν θα καρφώσει το ηχείο με το headstock της Jackson θα ακούει διαφόρα. Μεγάλη!

mikevas είπε:
Δεν ξέρω αν ακούει διαφορά τώρα, πάντως όταν θα καρφώσει το ηχείο με το headstock της Jackson θα ακούει διαφόρα. Μεγάλη!
PANK.

e... parker. αλλα δεν παίζει να γίνει αυτό. αλλα νομίζω ότι υπάρχει διαφορα - δεν την ακούω προς το παρόν, :P

SonicBlister είπε:
θα ήθελα να μάθω άμα αυτή η γκρίλια πεζει κάποιο ρολο στον ήχο. thnx
Έχω την εντύπωση πως το grill είναι εκεί για λόγους προστασίας των μεγαφώνων και μόνο.

Vaggelis_Revolted είπε:
Έχω την εντύπωση πως το grill είναι εκεί για λόγους προστασίας των μεγαφώνων και μόνο.
και για να δίνεις χρώμα στο ψητό.

Σοβαρά τώρα, είναι θέμα προστασίας του μεγαφώνου.

Ε, MESA είναι αυτή, κάτι θα ξέρει...

bullshit.jpg

;D

Πέρα απ' την πλάκα, όποιος ακούει διαφορές ας πράξει αναλόγως ανάλογα με το γούστο του.

SonicBlister είπε:
η γκρίλια πεζή
η γκρίλια εποχούμενη;

η γκρίλια έφιππη;

η γκρίλια έμμετρη;

η γκρίλια κεφαλαία;

SonicBlister είπε:
e...ρε παιδιά όχι τόσες απαντήσεις.  >:(
Το βρίσκω λίγο μάταιο να νευριάζεις επειδή δεν διαθέτεις υπομονή μεγαλύτερη των 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΩΡΩΝ. Λίιιιγη υπομονή παραπάνω πάντα ανταμείβεται, ακόμη και σε γκρι ημέρες όπως η σημερινή.

Η γρίλια βρίσκεται εκεί για προστασία. Υποθέτω πως αν κάποιος έβαζε ένα ύφασμα με το πάχος μιας κουβέρτας, ο ήχος θα άλλαζε δραματικά. Για οποιεσδήποτε μικρότερες διαφορές, θα με ενδιέφερε να διαβάσω κάτι από ένα καλό λινκ, είτε είναι της Mesa είτε όχι.

γενικά άμα κσέρης να το δουλεβης καλά όλα τα κόλπα του μπορεις να κάνης και με τη γκρίλα τον ήχο πιο μαλακό σα να τον κώβεισ λίγο και αμά τη βάλης αναπωδα πάλη άλλο ήχο. αλά θελεί προσοχη για το κρωσόβερ να μην πέξη πολή εκτός range γιατί "γκριλάρει" και μετά θα τον πάρεις στο χέρη και δε θα τον παίρνει και κανίς...! (μέτρηο! servis! προσοχη!η)κ ατά τα αλλα δεν ύπαρχη πόρβλημα.

nikosm είπε:
και κανίς...!
canishe-white.jpg

μέτρηο! servis! προσοχη!η)κ ατά τα αλλα δεν ύπαρχη πόρβλημα
ναι αλλά δαγκώνει????

Έλεος ρε φίλε μου!!!

nikosm είπε:
γενικά άμα κσέρης να το δουλεβης καλά όλα τα κόλπα του μπορεις να κάνης και με τη γκρίλα τον ήχο πιο μαλακό σα να τον κώβεισ λίγο και αμά τη βάλης αναπωδα πάλη άλλο ήχο. αλά θελεί προσοχη για το κρωσόβερ να μην πέξη πολή εκτός range γιατί "γκριλάρει" και μετά θα τον πάρεις στο χέρη και δε θα τον παίρνει και κανίς...! (μέτρηο! servis! προσοχη!η)κ ατά τα αλλα δεν ύπαρχη πόρβλημα.
Αποκλείεται!

Εντάξει βρε, πλάκα κάνει το παιδί (nikosm).

Οι γρίλιες δεν παίζουν ρόλο.

Το ύφασμα (με το πάχος που αυτός συνήθως υπάρχει) παίζει ελάχιστο ρόλο. Βέβαια, στο close miking και με τα εφέ της κιθάρας η οποιαδήποτε επίδραση περνάει στο επίπεδο της επιστημονικής φαντασίας και της επιρροής του διηλεκτρικού στον ήχο 10μετρου καλωδίου σε μία συναυλία πανκ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Εντάξει βρε, πλάκα κάνει το παιδί (nikosm).

Οι γρίλιες δεν παίζουν ρόλο.

Το ύφασμα (με το πάχος που αυτός συνήθως υπάρχει) παίζει ελάχιστο ρόλο. Βέβαια, στο close miking και με τα εφέ της κιθάρας η οποιαδήποτε επίδραση περνάει στο επίπεδο της επιστημονικής φαντασίας και της επιρροής του διηλεκτρικού στον ήχο 10μετρου καλωδίου σε μία συναυλία πανκ.
Filos, προφανως δεν εχεις βαλει ποτε ενα σοβαρο καλωδιο ρευματος στον ενισχυτη σου, που θα βελτιωσει την αποδοση του ωστε να γινουν εμφανεις αυτες οι διαφορες (το λεει εξαλλου και η εταιρια στο site). Παρε γρηγορα τουτο δω οσο ειναι ακομα σε εκπτωση και ελα μετα να μας πεις τα συμπερασματα σου.

Μικρέ ανόητε..............

Στις πολυκατοικίες της Κυψέλης, μόνο με αυτά ακούς διαφορά. Πραγματική  :P

Είχαμε ρίξει έναν γέλιο με έναν τεχνικό/πωλητή διακεκριμένου εισαγωγέα για τα κορόϊδα που υπάρχουν εκεί έξω και πάνε και τα ακουμπάνε σε 1.5 μέτρο καλώδια....

Αλλά το χρήμα πρέπει να κυκλοφορεί.

@Nikoubis ξέχασες να του πεις να βελτιώσει τα κάτι χιλιάδες μέτρα καλωδίου που προηγούνται της μπρίζας...  ;D

Trending...

Back