BlackCrow81
Νέο μέλος
Αν και ο συγκεκριμένος τυπάς δεν μου αρέσει ιδιαίτερα πλέον γιατί τον βρίσκω επαναλαμβανόμενο, εν τούτοις στο συγκεκριμένο βίντεο έχει πέσει σε ΟΛΑ μέσα ;D
Και με τον μπασίστα;RayDTutto είπε:αλλά μου έχουν συμβεί σχεδόν όλα, εκτός από το βίντεο και τους ενισχυτές!
Σε 24.75 scale της προηγούμενης κιθάρας μου, στο τσακίρ κέφιdimsonic είπε:Και ...δεν έχω σπάσει ποτέ χορδή.
Μιά ζωή το ακούω....αλλά ποτέ.
Σίγουρα κάτι κάνω λάθος ;D
Προσθεσε λιγο παθος στην ζωη σου και θα αποκτησεις και εσυ μια σπασμενη χορδη.dimsonic είπε:Και ...δεν έχω σπάσει ποτέ χορδή.
Μιά ζωή το ακούω....αλλά ποτέ.
Σίγουρα κάτι κάνω λάθος ;D
Έχεις 6 χρόνια την μι καντίνι στην κιθάρα σου? ;Dcigaret13 είπε:Σε 24.75 scale της προηγούμενης κιθάρας μου, στο τσακίρ κέφι, έχω σπάσει την μι καντίνι κάμποσες φορές..... Στην τωρινή μου με 25.5 scale εδώ και 6 χρόνια που την έχω, ποτέ....!
Την κιθάρα βρε τρόλ.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Έχεις 6 χρόνια την μι καντίνι στην κιθάρα σου? ;D
Γι' αυτό εγώ τις έβαζα πάντα μέσα στην τρύπα της κλασσικής κιθάρας.Rebel_Of_South είπε:Το πιο συχνό στη δική μου περίπτωση είναι να ψάχνω απελπισμένα την πένα και πάντα να βρίσκεται στου βοδιού το κέρατο
Είναι απίστευτο πραγματικά ;D
εγώ την τοποθετώ στο 1ο τάστο ανάμεσα σε ΛΑ και ΡΕ χορδή .... It worksfusiongtr είπε:Γι' αυτό εγώ τις έβαζα πάντα μέσα στην τρύπα της κλασσικής κιθάρας.
Λίγο κούνημα θέλει, και βγήκαν. ;D ;D ;D
Και πως το εξηγεις. Μεγαλυτερη ταση θα φανταζε πιο επιρρεπεις σε σπασιματα, would it not?cigaret13 είπε:Σε 24.75 scale της προηγούμενης κιθάρας μου, στο τσακίρ κέφι, έχω σπάσει την μι καντίνι κάμποσες φορές..... Στην τωρινή μου με 25.5 scale εδώ και 6 χρόνια που την έχω, ποτέ....!
Και το τσιγάρο που το βάζεις? ;DRebel_Of_South είπε:εγώ την τοποθετώ στο 1ο τάστο ανάμεσα σε ΛΑ και ΡΕ χορδή .... It works
Δεν είμαι φυσικός, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι τα bends 2 τόνων που κάνω τώρα (σιγά ρε Γκίλμουρ... :Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Και πως το εξηγεις. Μεγαλυτερη ταση θα φανταζε πιο επιρρεπεις σε σπασιματα, would it not?
το τσιγάρο πιο πίσω . Πίσω απ το nut ;Dfusiongtr είπε:Και το τσιγάρο που το βάζεις? ;D
Πας να πιάσεις την πένα και μπορεί να καείς έτσι?Rebel_Of_South είπε:το τσιγάρο πιο πίσω . Πίσω απ το nut ;D
Έ καλά, εάν τού'δινες κιθάρα με χορδές 7ετίαςfusiongtr είπε:Αυτό με τις πένες και τα σπασίματα χορδών, είναι ειδικότητα του gvour πάντως,
Για να αλλάξω χορδή, του έδινα και έπαιζε κανένα δεκάλεπτο.
Σίγουρα κάποια θα έσπαγε. ;D ;D
Σωστός είσαι και στα δύο.cigaret13 είπε:Έ καλά, εάν τού'δινες κιθάρα με χορδές 7ετίας8) ;D, λογικό! Πάντως χειροδύναμο παλικάρι ο gvour έ; :-X
Κανονικά πρέπει να προστεθεί και αυτό σε ανάλογα βίντεο ;Dfusiongtr είπε:Πας να πιάσεις την πένα και μπορεί να καείς έτσι?
Το' χω πάθει. 8)