Είσαι άσχετος...άσχετοοοοοοοοοοοοοος χαχαχαχαχα. Μην απαντήσεις, δε θα το κάνουμε εδώ μέσα Αμέρικαν Μπαρρρ :-*cos_dr είπε:Να ταν και αριστερός...................................... αλλά κανείς δεν είναι τέλειος χαχαχαχαχα
οκ. δεν απαντώ.BlackCrow81 είπε:Είσαι άσχετος...άσχετοοοοοοοοοοοοοος χαχαχαχαχα. Μην απαντήσεις, δε θα το κάνουμε εδώ μέσα Αμέρικαν Μπαρρρ :-*
ΒΒ βρε ατιμούλικο... Μου θύμισες το "αγροτικό" μου, στα Παιδιά από την Πάτρα. Ο ΒΒ ήταν πολύ στο ρεπερτόριο και σε υψηλή εκτίμηση.Superfunk είπε:Πολυ επιρροη πεφτει τωρα τελευταια και ειπα να ποσταρω και εγω μια.
Βγες απ' το μυαλό μου τώρα (αν και αντί για Joy Division θα έλεγα New Order).pipityri είπε:Πλάκα-πλάκα, αλλά για μένα από τα καλύτερα σου. Ωραιότατα κιθαριστικά θέματα και, όπως είπε και ο Sir, τρομερή δουλειά στα πλήκτρα. Άσε που η όλη φάση στην αρχή-μέχρι το 0.25-μου θυμίζει για κάποιο λόγο Joy Division.
To λεω δημοσια,ο drummer SF & ο μπασιστας SF ομως διαμαρτυρονται που τους αγνοεις και ασχολεισαι με τον αθλιο κιθαριστα SF μονο ;D ;DΠες δημόσια σε παρακαλώ, πόσα χρόνια πριν έχω γράψει πως μ' αρέσεις πιο πολύ ως Keyboardίστας. Πες, γιατί τον τίτλο του sir δεν τον κέρδισα τυχαία
αποφευγω τη στρατευμενη τεχνη οπως ο διαολος το λιβανι ;DΝα ταν και αριστερός.................... .................. αλλά κανείς δεν είναι τέλειος χαχαχαχαχα
αρεσω παιδι μου,αρεσω.... ;D (ο γυναικειος πληθυσμος με εκανε STAR αλλωστε ;D)Και για το κομμάτι, παραθέτω το σχόλιο της συζύγου- τι είναι αυτό, ενδιαφέρον.
εννοειται οτι ηταν σε υψηλή εκτίμηση ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.Ο ΒΒ ήταν πολύ στο ρεπερτόριο και σε υψηλή εκτίμηση.
Άσε που η όλη φάση στην αρχή-μέχρι το 0.25-μου θυμίζει για κάποιο λόγο Joy Division.
τωρα με κουφανατε... ;DΒγες απ' το μυαλό μου τώρα (αν και αντί για Joy Division θα έλεγα New Order)
Superfunk είπε:αρεσω παιδι μου,αρεσω.... ;D (ο γυναικειος πληθυσμος με εκανε STAR αλλωστε ;D)
Για αριθτερόθ? η γενικώθ? αχαχαχαχαχαχα :-*cos_dr είπε:χαχαχχχα είμαι έξυπνοθ εγώ χαχααχ