Takis Politis
Noiz Addict
8)
Όσο κι'αν φαίνεται περίεργο' date=' δεν θεωρώ υπερβολική αυτή την τιμή. 8O 8)ΈΛΕΟΣ!MSRP: $1750 :roll:
οχι ρε αφου οι humbuckers ξυνουν! 8O :lol: :lol:Τι γ@μ@τ@ που σκάει αυτή η LP!!!! :lol: :lol:
Δεν ξέρω τι λες εσύ Τάκη:lol: :lol: :lol: Εγώ άκουσα μια στρατιά μπασίλα μόλις έξισε τις χορδές πριν παίξει το riff του Immigrant Songοχι ρε αφου οι humbuckers ξυνουν! 8O :lol: :lol:Τι γ@μ@τ@ που σκάει αυτή η LP!!!! :lol: :lol:
Και οταν έπαιξε με την ES-335 ακουγόταν πολύ καθαράπλακα πλακα οντως ποσο @α@ατα ακουγονται γενικα οι humbuckers με αυτον τον ενισχυτη!παρα πολυ smooth!
Η 335 ήταν σκέτη... μερέντα!Και οταν έπαιξε με την ES-335 ακουγόταν πολύ καθαρά![]()
Μπάααα, μια χαρά ειναι...αν λαβεις υπόψιν οτι η MSRP ενός Marshall 2061X (20W, 2 EL84, 2 12ax7, ptp) ειναι 2500 ντόλαρς και πουλιέται σε online μαγαζί 1850 ντολαρς... :roll:ΈΛΕΟΣ!MSRP: $1750 :roll:
Μπάααα' date=' μια χαρά ειναι...αν λαβεις υπόψιν οτι η MSRP ενός Marshall 2061X (20W, 2 EL84, 2 12ax7, ptp) ειναι 2500 ντόλαρς και πουλιέται σε online μαγαζί 1850 ντολαρς... :roll:
( http://www.wildwestguitars.com/marshallhome.htm#handwired )
Λογικά η τελική του τιμή θα ειναι πολύ καλύτερη και η αγορά του πολύ πιο συμφερουσα απο τον μαρσαλ γιατί αν μη τι άλλο εχει και 2-3 χρήσιμα featrures και φαινεται εξαιρετικά ευελικτος (συγκριτικά)...[/quote']
Καλημέρα κανίβαλλε παρανοϊκέ εξωγήινε
Αν και καθήμενος ορθά ομίλησες 8)
'Οτι ζητάει σ'αυτή τη ζωή ο καθένας... :wink:
Να σου πω την αμαρτία μου εγκαβλο αγόρι, περισσότερο μου αρεσε ο "μικρός"...freedom τρελλακια μου πως σου φανηκε το κλιπ του od 100 classic? 8)
Ελα βρε αρχιερέα της αιρεσης των NOS...Καλημέρα κανίβαλλε παρανοϊκέ εξωγήινε
Αν και καθήμενος ορθά ομίλησες 8)
'Οτι ζητάει σ'αυτή τη ζωή ο καθένας... :wink: