aris 17561
Noiz Addict
To θελαμε αλλα μας ελειπε ενα επιπλεον μικροφωνο...γμτ...chris gti είπε:Like!! Παίξτε και κάτι παρέα να γουστάρουμε περισσότερο!
Eμ αφου δεν επαιξα εγω τι περιμενεις ?schafferbfg είπε:καλή φάση αλλα δεν ειχε iced earth το μενού >![]()
Οχι δεν βαριεμαι , αφου δεν βλεπετε οτι εκτελω χρεη ηχοληπτη , και εναλλακτη των κιθαρων του μεγαλου μουσικου ?(ο Άρης φένεται να βαριέται λιγάκι :-[)
Τις κιθάρες δεν μας τις είπες όμως πια είναι πια... Η μπλε είναι η Jackson soloist? Η μαύρη? ESP? Ποία? Η τελευταία Ibanez? Δώσε στοιχεία στον λαό!
hight gain στα καλύτερά του!
Λιγο ? τι εννοεις λιγο ? Βρε οταν επαιζα εγω τριζαν τα παραθυρα και οι σουμιεδες...blackie είπε:στα χερια του αρη οι κιθαρες εχουν λιγο περισσοτερο ογκο
Tι ειναι ο σουμιες? ???aris 17561 είπε:Λιγο ? τι εννοεις λιγο ? Βρε οταν επαιζα εγω τριζαν τα παραθυρα και οι σουμιεδες...![]()
![]()
( αυτο κι αν ακουστηκε περιεργο...
Εξηγηστε του βρε παιδια , εγω ντρεπομαι... 8) 8)blackie είπε:Tι ειναι ο σουμιες? ???
Ξεφευγετεεεεεεεε........... ;D ;D ;D ;Daris 17561 είπε:Εξηγηστε του βρε παιδια , εγω ντρεπομαι... 8) 8)
Εμ πες τα , εγω καθε τρεις και λιγο , τριζω σουμιεδες... ;D ;D ;D ;DDnightshade είπε:Αν δε συντονίζουν οι σουμιέδες το ικιού της κιθάρας είν' για τα μπάζα!
gdevelek είπε:κατοχυρώθηκε
μετά το "kalo gia metal??" και το "κάνει για hight gain??", έρχεται το:
κάνει τους σουμιέδες να τρίζουν;;;
Eeee συγνωμη τα μπερδεψες λιγο... Αν σε ενδιαφερει το παλικαρι , μπορεις να επικοινωνησεις με π.μ. Το θρεντ δεν εχει καμια σχεση με μουσια , ομορφιες , νταγλαραδες κτλ...ignantios είπε:ρε!!!!! πως αλλαξε ετσι ο blackie? για πορτιερης σε μαγαζι εισαι τωρα.......τζαμι και το μουσι....ωραιος....![]()