Ο κορυφαίος ντράμερ της διοργάνωσης δεν έπαιξε ακριβώς μόνος του αλλά, ως γνήσιος επαγγελματίας, με μετρονόμο στο αυτί, θυσιάζοντας για το καλό του γκρουπ πολυετείς "ροκ" προκαταλήψεις και στενομυαλιές και για αυτό μπράβο του.messalion είπε:Μπραβο ρε παιδια......
Λυπουμε βεβαια που δεν μπορεσα να ειμαι εκει αλλα.......Επιφυλασομαι για το μελλον
Η ντραμς παιζει μονη της ? ;D ;D ;D ;D
Θα δεχτώ φυσικά τους χαρακτηρισμούς και το χειροκρότημα (γιατί είμαι ψώνιο!), όμως δεν το έκανα για το καλό του γκρουπ αλλά γιατί, "ως γνήσιος επαγγελματίας", είχα(με) συμφωνήσει ότι θα πάρω όλες τις εισπράξεις από την εκδήλωση.audiokostas είπε:Ο κορυφαίος ντράμερ της διοργάνωσης δεν έπαιξε ακριβώς μόνος του αλλά, ως γνήσιος επαγγελματίας, με μετρονόμο στο αυτί, θυσιάζοντας για το καλό του γκρουπ πολυετείς "ροκ" προκαταλήψεις και στενομυαλιές και για αυτό μπράβο του.
Haris ! Ένα χειροκρότημα παρακαλώ.
Φίλος τα μύδια μην βαρυγκωμάς...Haris είπε:Τελικά πήρα ένα μύδι. ;D
;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος τα μύδια μην βαρυγκωμάς...
Αχνιστά, σαγανάκι, μυδοπίλαφο... Μιάμ.. I love them. Μου άνοιξες την όρεξη ;D
ΝΑ μη σε πω ψέματα καρντάση μου αλλά νομίζω πως ΟΛΟΙ τον πειράξαν.VAGTANPLAN είπε:Τον αμοιρο τον φεντερακο μου τι εχει ακουσει...Μα ρε παιδια 3 κουμπια ειχε ολα και ολα στο καθαρο καναλι ενα βολιουμ και απο ενα μπασα πριμα...γιατιιιιιι δε τα πειραξε κανεις ??? (αχ το πα το παραπονοχαχαχχα)
Τι δεν την εχεις δει ακομα ???? χαχαχαχα για κοιτα καλα ....kostas80 είπε:Σαν να βλέπω ήδη την αγγελία του εν λόγω ενισχυτή ...... πφφφ μη μου τον στεναχωράτε ρε σεις .... εγώ την πληρώνω στο studio :'(
Κώστα μη τους ακούς , και πολύ φάνηκε ο δράμερ στο βίδεο![]()
Σε πληροφοράω ότι σε αυτό και το Just got paid είναι τα κομμάτια που παραμερίζει λίγο η αρχοντιά σου.Ωραιο ειναι,αν εξαιρεσεις τον μ@...κ@ με τη μπυρα που μπαινει συνεχεια στο πλανο.
Ρε συ..... κάθεσαι και σε ψαρώνουν οι κουφοί και άμπαλοι;Τι δεν την εχεις δει ακομα ???? χαχαχαχα για κοιτα καλα ....
Aμαν!audiokostas είπε:Σε πληροφοράω ότι σε αυτό και το Just got paid είναι τα κομμάτια που παραμερίζει λίγο η αρχοντιά σου.
Τα υπόλοιπα είναι Gvour plays beer with special guest star τους Loose Rag. ;D
Δεν καμω τετοια οπως εχεις καταλαβει ;D αλλα συγγνωμη κιολας,εκει που ηρθε μες στα μουτρα μου εγω εφταιγα?Υπάρχει και το βίντεο Εξερεύνηση στα Κόκκινα (την ώρα που σε σερβίρει μπροστά/πάνω στη κάμερα η σερβιτόρα) αλλά σεξ, βία και κόκκινο ανήκουν σε άλλο thread του forum. ;D[/size]