NOIZes From The Wood: DRIVER'S HIT

Haris

Noiz Addict
Δύο βίντεο των Driver's Hit από το θρυλικό event του περασμένου Σαββάτου

(το πρώτο σε vintage sepia, που τόσο τους αρέσει! :)) :

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντα το έλεγα εγώ... Μόνο ο Χάρης μας μπορεί να αδράξει την στιγμή των Νοιζοτσίρκους με τέτοια ευκρίνεια, ποιότητα και σκηνοθετική άποψη  :-* 8) 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πάντα το έλεγα εγώ... Μόνο ο Χάρης μας μπορεί να αδράξει την στιγμή των Νοιζοτσίρκους με τέτοια ευκρίνεια, ποιότητα και σκηνοθετική άποψη  :-* 8) 
Ότι το 'λεγες, το 'λεγες. Το σωστό να ..λέγεται!

Απατεώνα! ;D :-*

Πολυ ωραια και τα δυο με μια μικρη προτιμηση στο somebody.

Kαι τι φωναρα η κοπελα!

Μεγάλη θα λεγα. Και αυτό λόγω .........
Kαι τι φωναρα η κοπελα!
Η υπόλοιπη μπάντα είναι σταθερά κολλημένη σε υψηλά επίπεδα.

gvour είπε:
Nαι αλλά στο 2ο ο Σπύρος παίζει εκπληκτικό μεσαίο σόλο και (τώρα το άκουσα) οι sus4 -min-maj που παίζει στη συνοδεία είναι εξαιρετικές.

Συμφωνουμε Νεστορα,το σολο του JJ ειναι εξαιρετικο-οχι οτι το δικο σου παει πισω.

Ο καθεις με το στυλ του αλλα δενουν ωραια.

Εξαλλου αν δεν το ηξερε καποιος,δε θα καταλαβαινε νομιζω οτι ο Σπυρος

δεν ειναι μονιμο μελος της μπαντας.

Ο ανθρωπος "παιζει"!

Οχι οτι οι υπολοιποι πατε πισω.

Οσο για τα sus4 -min-maj ρωτα το Φουζιο,εμενα αυτα μου φαινονται κινεζικα. ;D

Χωρίς καμιά διάθεση κάλπικης γλοιώδους κολακείας....τα σπάσατε  :D

Ο παραδόπιστος απεκαλύφθει ...εύγε για το θάρρος να κυκλοφορήσει εκτός οικείας τον τερατογεννημένο μπιλισιχαμο ;D  ;D ... πλακίζω....φυσάει ηχητικά όπως φυσάει και ο ιδιοκτήτης  :D  ...+1 και για τα reebok ή adidas

Η κοπέλα φωνάρα όπως προείπαν άλλοι...δεν με νοιάζει η έκταση(που την έχει) αλλά η χροιά.

ΥΓ:Στυλιστικώς ψηφίζω Νέστορα.Το παπούτσι ειδικά είναι αρρωστημένη vintagia  8)

Stoner Jackass είπε:
Ο παραδόπιστος απεκαλύφθει ...εύγε για το θάρρος να κυκλοφορήσει εκτός οικείας τον τερατογεννημένο μπιλισιχαμο ;D  ;D ... πλακίζω....φυσάει ηχητικά όπως φυσάει και ο ιδιοκτήτης  :D  ...+1 και για τα reebok ή adidas
Παραδόπιστος  ??? ::) ::) Με σοκάρεις...

Βρε ΤΙ μάτι είναι αυτό που έχεις... Adidas, αλλά που το είδες εκεί μέσα εις το σκότος και το στρίμωγμα;  ::) ;D ;D ;D 

Stoner Jackass είπε:
Στυλιστικώς ψηφίζω Νέστορα.Το παπούτσι ειδικά είναι αρρωστημένη vintagia   8)
Πότε έγιναν βίντατζ τα καστορο-μποτάκια; Γιατί δεν πήρα το memo;

Για τη φωνή της δίδος Εβελίνας: Υπήρξαν στιγμές που με έκανε να ανατριχιάσω στο λάιβ, και το ίδιο συνέβη και με το βίντεο του Somebody...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Παραδόπιστος  ??? ::) ::) Με σοκάρεις...
Φένδερ ακούω φένδερ δεν βλέπω...

Βρε ΤΙ μάτι είναι αυτό που έχεις... Adidas, αλλά που το είδες εκεί μέσα εις το σκότος και το στρίμωγμα;  ::) ;D ;D ;D  
Ψυχραιμία,δεν είμαι ο Saruman  ;D ...από την φωτογραφία που ανέβηκε στο event το θυμάμαι καθώς επίσης και από αυτό το καλοκαιρινό απόγευμα με το ρεσιτάλ ανοησίας μου  8)

Stoner Jackass είπε:
Φένδερ ακούω φένδερ δεν βλέπω...
Κι όμως, αν ήσουν κοντά- αλλά πολύ κοντά λέμε  ;D- θα έβλεπες κάτι στο headstock (δια χειρός Marathon)  ;)  ;D

Πάντως για κάποια αιτία αυτή την εποχή έχω την «σύζυγο» στο χέρι και την περιφέρω σε πρόβες και εσχάτως και σε live. Μάλλον θα την πάρω και το Σάββατο με τους Motive. 

Παντως ρε μαγκες ενα πραμμα μ αρεσει και με σας και με τους λος ραγκ.

Αποφευγετε τις κακοτοπιες και παιζεται φοβερα κλασικα κομματια, που ενας καλος μουσικος μπορει να φτιαξει παπαδες, και αυτο ειναι μεγαλη μαγκια.  ;D

Μπραβο σας.  :)

Stoner Jackass είπε:
Η κοπέλα φωνάρα όπως προείπαν άλλοι...δεν με νοιάζει η έκταση(που την έχει) αλλά η χροιά.
Δικιο εχεις φιλε Stoner για τα της χροιας.Αν δε σ'αρεσει(η χροια),οσες οκταβες και να ανεβοκατεβαινει ο τραγουδιστης τι να λεει?

Το κυριοτερο με την κοπελα,αυτες τις 2-3 φορες που την εχω ακουσει,

ειναι οτι ενω εχει φωναρα και το ξερει,δεν πεφτει στη λουμπα που πεφτουν αλλοι

καλοι-και πολλες φορες και εμπειροι-τραγουδιστες να το δειχνει διαρκως.

Ξερει πως να πει ενα κομματι.

Μεγαλη υποθεση.

Και μια και αναφερθηκαμε σε ολα τα υπολοιπα παιδια-καλα δεν τους λες και ολους παιδια ;D ;D-να πουμε και μια κουβεντα για τον ντραμμερ των Hit ο οποιος ειναι βραχος ο ανθρωπος.

Μάλλον θα την πάρω και το Σάββατο με τους Motive. 
Που παιζετε ωρε Τερρυ το Σαββατο?

Nestoras είπε:
Μην μου κάνεις τέτοια νυχτιάτικα...

Το Candy red matching headstock JB που κρατάει ο (τότε) νεανίας, θα έπρεπε να είναι ένα 60'ς Fender, αλλά δεν είναι  :o

Δεν το γράφει ούτε στο headstock, αλλά ούτε και στο bridge cover  ::) ::)

ΕΔΙΤ: Υποπτεύομαι ότι τα fenders είναι αλλαγμένα, είναι ματ μέταλλο και όχι γυαλιστερά που είναι τα μαμά. ίσως ο  μπούρδας να έβαψε το headstock γιατί κατά τα άλλα το όργανο είναι αυτό που δείχνει  ::)

Ύποπτα πράγματα...  ???  

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ύποπτα πράγματα...  ???  
Tohmsot καταστάσεις ,μήπως ήτο κρανιά Αμπχαζίας το ξσύλο?

Ο πατήρ Παίσιος τα έλεγε αυτά φίλως ,αλλά δεν τον ακούγαμε  8)

samy paraga είπε:
Tohmsot καταστάσεις ,μήπως ήτο κρανιά Αμπχαζίας το ξσύλο?

Ο πατήρ Παίσιος τα έλεγε αυτά φίλως ,αλλά δεν τον ακούγαμε  8)
Κορόιδευε εσύ... Αφού ξέρεις ότι με αυτά τα κσύλα έχω φάει την πετριά μου  :D

Trending...

Νέα θέματα

Back