Ότι το 'λεγες, το 'λεγες. Το σωστό να ..λέγεται!Terry RoscoeBeck5 είπε:Πάντα το έλεγα εγώ... Μόνο ο Χάρης μας μπορεί να αδράξει την στιγμή των Νοιζοτσίρκους με τέτοια ευκρίνεια, ποιότητα και σκηνοθετική άποψη :-* 8)
Μεγάλη θα λεγα. Και αυτό λόγω .........Πολυ ωραια και τα δυο με μια μικρη προτιμηση στο somebody.
Η υπόλοιπη μπάντα είναι σταθερά κολλημένη σε υψηλά επίπεδα.Kαι τι φωναρα η κοπελα!
του οτι δεν υπηρχε ο βλακας με τη μπυρα οπως στ'αλλα βιντεα. ;Daudiokostas είπε:Μεγάλη θα λεγα. Και αυτό λόγω .........
Nαι αλλά στο 2ο ο Σπύρος παίζει εκπληκτικό μεσαίο σόλο και (τώρα το άκουσα) οι sus4 -min-maj που παίζει στη συνοδεία είναι εξαιρετικές.gvour είπε:Πολυ ωραια και τα δυο με μια μικρη προτιμηση στο somebody.
Παραδόπιστος ??? :Stoner Jackass είπε:Ο παραδόπιστος απεκαλύφθει ...εύγε για το θάρρος να κυκλοφορήσει εκτός οικείας τον τερατογεννημένο μπιλισιχαμο ;D ;D ... πλακίζω....φυσάει ηχητικά όπως φυσάει και ο ιδιοκτήτης...+1 και για τα reebok ή adidas
Πότε έγιναν βίντατζ τα καστορο-μποτάκια; Γιατί δεν πήρα το memo;Stoner Jackass είπε:Στυλιστικώς ψηφίζω Νέστορα.Το παπούτσι ειδικά είναι αρρωστημένη vintagia 8)
Φένδερ ακούω φένδερ δεν βλέπω...Terry RoscoeBeck5 είπε:Παραδόπιστος ??? ::
Με σοκάρεις...
Ψυχραιμία,δεν είμαι ο Saruman ;D ...από την φωτογραφία που ανέβηκε στο event το θυμάμαι καθώς επίσης και από αυτό το καλοκαιρινό απόγευμα με το ρεσιτάλ ανοησίας μου 8)Βρε ΤΙ μάτι είναι αυτό που έχεις... Adidas, αλλά που το είδες εκεί μέσα εις το σκότος και το στρίμωγμα; :;D ;D ;D
Κι όμως, αν ήσουν κοντά- αλλά πολύ κοντά λέμε ;D- θα έβλεπες κάτι στο headstock (δια χειρός Marathon)Stoner Jackass είπε:Φένδερ ακούω φένδερ δεν βλέπω...
Δικιο εχεις φιλε Stoner για τα της χροιας.Αν δε σ'αρεσει(η χροια),οσες οκταβες και να ανεβοκατεβαινει ο τραγουδιστης τι να λεει?Stoner Jackass είπε:Η κοπέλα φωνάρα όπως προείπαν άλλοι...δεν με νοιάζει η έκταση(που την έχει) αλλά η χροιά.
Που παιζετε ωρε Τερρυ το Σαββατο?Μάλλον θα την πάρω και το Σάββατο με τους Motive.
εδώgvour είπε:Που παιζετε ωρε Τερρυ το Σαββατο?
I'll Be There - The Jackson 5 (High Quality)nasokosm είπε:πάμε για καμμιά μπυρίτσα σε πρώτο πλάνο?
Μην μου κάνεις τέτοια νυχτιάτικα...Nestoras είπε:
Tohmsot καταστάσεις ,μήπως ήτο κρανιά Αμπχαζίας το ξσύλο?Terry RoscoeBeck5 είπε:Ύποπτα πράγματα... ???
Κορόιδευε εσύ... Αφού ξέρεις ότι με αυτά τα κσύλα έχω φάει την πετριά μουsamy paraga είπε:Tohmsot καταστάσεις ,μήπως ήτο κρανιά Αμπχαζίας το ξσύλο?
Ο πατήρ Παίσιος τα έλεγε αυτά φίλως ,αλλά δεν τον ακούγαμε 8)