Από τον εκάστοτε browser του κινητού σου.πχ το Safari των iPhone το τρέχει πολύ καλά.Vartanis είπε:Για να μπορω να μπαινω στο νοιζ από το σμαρτ, πρεπει να κατεβασω αυτή την εφαρμογή;
Υπαρχει άλλος τροπος;
Γιατι τωρα ζορίζομαι.
Εγώ μπαίνω είτε από τον "μανίσιο" browser του smartphone είτε από κάποιον από αυτούς, που έχω κατεβάσει (chrome, opera mini) και ανοίγω τη σελίδα σαν να είμαι σε υπολογιστή (όχι όπως στις αγγελίες, όπου υπάρχει έκδοση για κινητά τηλέφωνα).Vartanis είπε:Για να μπορω να μπαινω στο νοιζ από το σμαρτ, πρεπει να κατεβασω αυτή την εφαρμογή;
Υπαρχει άλλος τροπος;
Γιατι τωρα ζορίζομαι.
mustafank είπε:............ και ανοίγω τη σελίδα σαν να είμαι σε υπολογιστή
Όντως, αλλά, όταν δοκίμασα το tapatalk δε με άρεσε. :-\Vartanis είπε:Αυτό κανω και εγω, αλλα συνεχεια παω, πανω κατω, δεξια αριστερα, μεγαλωνω μικραινω την οθονη, ολη την ωρα είμαι σε κινηση. Πολυ κουραστικο.
Συμφωνώ, ειδικά για παλιά smartphone με μικρή σχετικά οθόνη σαν το δικό μου, με τον browser δεν είχε νόημα να μπαίνω.Holystone είπε:Εγω τον τελευταιο καιρο μπαινω απο tapatalk και μπορω να πω πως με εχει βολεψει αφανταστα!
Οχι μονο στα παλια σμαρτ φονς ;D, και απο το δικο μου τωρα μου ειναι αδιανοητο να μπαινω απο safarinickel είπε:Συμφωνώ, ειδικά για παλιά smartphone με μικρή σχετικά οθόνη σαν το δικό μου, με τον browser δεν είχε νόημα να μπαίνω.