Noiz Tapatalk-enabled

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Θρύλος του Noiz
Τέλεια. Δουλεύει άψογα. Ευχαριστούμε!

Sent from my GT-N7100

Καλημερα, καλη χρονια και παλι...

Πολυ καλο το tapatalk και χρησιμοποιωντας το κινητο δικτυο δεδομενων

Αλλα εχω προβλημα με το κινητο μου:

Στο iphone 4s που μπαινω, χωρις jailbreak το λογισμικο, με τις τελευταιες ενημερωσεις, αρκετες φορες τα ποστ που δημοσιευονται απο αλλους δεν διαβαζονται.

Ειναι "κινεζικα"!

Ο μονος τροπος να τα διαβασω ειναι να τα επιλεξω ως παραθεση σε reply (εκει διαβαζονται) και παλι πισω, αλλα ειναι εκνευριστικο...

Ειναι κατι που μπορω να φτιαξω εγω, ή θεμα της εφαρμογης;

6arapugu.jpg

Να, κατι τετοια κανει και με τρελλαινει!

Ολο γραμμες και αγκυστρια λες και θα παω για ψαρεμα!!!!

Κάποιες φορές το είχα εντοπίσει κι εγώ με το 3GS. Οχι μόνιμα όμως.

Δεν μου το κάνει σήμερα που δοκίμασα.

Το tapatalk είναι εφαρμογή τρίτων και δυστυχώς δεν μπορούμε να επέμβουμε δραστικά και άμεσα. Θα το παρακολουθήσω όμως.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Εμενα μου το κανει σε διαφορα post αραια και πού, χωρις εμφανη λογο.

Θα το δω και εγω ξανα, ισως να απεγκαταστησω την εφαρμογη και reinstall.

Για να μπορω να μπαινω στο νοιζ από το σμαρτ, πρεπει να κατεβασω αυτή την εφαρμογή;

Υπαρχει άλλος τροπος;

Γιατι τωρα ζορίζομαι.

Vartanis είπε:
Για να μπορω να μπαινω στο νοιζ από το σμαρτ, πρεπει να κατεβασω αυτή την εφαρμογή;

Υπαρχει άλλος τροπος;

Γιατι τωρα ζορίζομαι.
Από τον εκάστοτε browser του κινητού σου.πχ το Safari των iPhone το τρέχει πολύ καλά.

Vartanis είπε:

Υπαρχει άλλος τροπος;

Γιατι τωρα ζορίζομαι.
Εγώ μπαίνω είτε από τον "μανίσιο" browser του smartphone είτε από κάποιον από αυτούς, που έχω κατεβάσει (chrome, opera mini) και ανοίγω τη σελίδα σαν να είμαι σε υπολογιστή (όχι όπως στις αγγελίες, όπου υπάρχει έκδοση για κινητά τηλέφωνα).

mustafank είπε:
............ και ανοίγω τη σελίδα σαν να είμαι σε υπολογιστή

Αυτό κανω και εγω, αλλα συνεχεια παω, πανω κατω, δεξια αριστερα, μεγαλωνω μικραινω την οθονη, ολη την ωρα είμαι σε κινηση. Πολυ κουραστικο.

Vartanis είπε:
Αυτό κανω και εγω, αλλα συνεχεια παω, πανω κατω, δεξια αριστερα, μεγαλωνω μικραινω την οθονη, ολη την ωρα είμαι σε κινηση. Πολυ κουραστικο.
Όντως, αλλά, όταν δοκίμασα το tapatalk δε με άρεσε.  :-\

To Tapatalk είναι μια καλή λύση. Η περιήγηση με τα smartphones στο ίντερνετ, έρχεται έντονα απο τις εταιρίες τηλεφωνίας και οι λύσεις για μικρές οθόνες τώρα προκύπτουν. Είναι ένας απο τους λόγους που δεν έχει αλλάξει το Noiz τα τελευταία χρόνια αφού είναι μια πολύ ρευστή κατάσταση. Αναγκαστικά όμως πριν το καλοκαίρι θα έχει δοθεί λύση μόνιμη.

Το tapatalk βολεύει παρά πολυ και ειναι ωραιότατο.

Και σε μένα ομως παρουσιαζεται το φαινόμενο που περιέγραψε ο holystone (σε iOS). Σίγουρα δεν μπορεις yameth να το ψάξεις καθόλου;

Εγω τον τελευταιο καιρο μπαινω απο tapatalk και μπορω να πω πως με εχει βολεψει αφανταστα!

Καμια σχεση στο iphone με safari. Στο safari βγαζεις τα ματια σου

Holystone είπε:
Εγω τον τελευταιο καιρο μπαινω απο tapatalk και μπορω να πω πως με εχει βολεψει αφανταστα!
Συμφωνώ, ειδικά για παλιά smartphone με μικρή σχετικά οθόνη σαν το δικό μου, με τον browser δεν είχε νόημα να μπαίνω.

nickel είπε:
Συμφωνώ, ειδικά για παλιά smartphone με μικρή σχετικά οθόνη σαν το δικό μου, με τον browser δεν είχε νόημα να μπαίνω.
Οχι μονο στα παλια σμαρτ φονς  ;D, και απο το δικο μου τωρα μου ειναι αδιανοητο να μπαινω απο safari  :P

Τους τελευταίους μήνες κι εγώ μπαίνω από tapatalk ορισμένες φορές.

ΣΊΓΟΥΡΑ πιο βολικό από το να μπεις από browser!

Trending...

Νέα θέματα

Back