ΝΙ Absynth 5 - R.I.P.

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
 Το εξαιρετικό - θρυλικό software synthesizer Αbsynth που αποτελούσε μέρος των προϊόντων της ΝΑΤΙVE INSTRUMENTS δεν είναι πια μαζί μας.

Δεν πωλείται πια, δεν είναι διαθέσιμο και δεν θα περιέχεται στις σουίτες της ΝΙ

Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα plug in που έχω και ήθελα να αναφέρω την είδηση.

Ο cos_dr μάλιστα που το έχει χρησιμοποιήσει και σε κάποια κομμάτια του και γενικά το έχει δουλέψει δήλωσε αποκλειστικά στο ΝΟΙΖ?:

¨Μου προκαλεί συγκίνηση το γεγονός ότι  ένα  soft synth σαν το Absynth δεν θα διατίθεται πια. Συνόδευσε και ενέπνευσε πληθώρα χρηστών. Το software εξελίσσεται, αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ, θα προχωράμε  και οι παλιότεροι θα κρατάμε  πάντα στην καρδιά  προγράμματα που θαυμάσαμε, μεγαλώσαμε και δημιουργήσαμε μαζί τους. Ένα από αυτά ήταν και το πρωτοποριακό και ποιοτικό Absynth. Αντίο!!!"

https://www.synthanatomy.com/2022/09/native-instruments-kills-brian-clevingers-innovative-absynth-synth-from-its-portfolio.html

Προχωράμε.............?

χαχαχαχαχαχαχααχα?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θυμάμαι κάποια presets που είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Μήπως τα έχουν εντάξει σε κάποια από τα μεγάλα synths που έχουν?

Θυμάμαι κάποια presets που είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Μήπως τα έχουν εντάξει σε κάποια από τα μεγάλα synths που έχουν?
Όχι, απλά το σκότωσαν, δεν έδειξαν οίκτο. ?

Γίνεται όμως με άλλο software ανάλογης μηχανής ή συνδιασμους μηχανών - μεθοδων σύνθεσης να παράγει κάποιος τετοιο αποτέλεσμα ή και να βρει πσρομοια presets. 

Τα 10 τελευταια χρονια περιπου εχω το πακετο της ΝΙ και εχω δει οτι η υποστηριξη στα διαφορα οργανα του πακετου ειναι απο ελαχιστη εως μηδαμινη. Οποτε και δεν εκπλησομαι.

To Absynth 5 δε χρειαζόταν συστάσεις!
Το Absynth 6;

Περισσότερα σε λίγο..............

Το 5 που είχα δοκιμάσει πριν αρκετά χρόνια με έναν παπαγάλο στον ώμο και γάντζο,εβγαζε ήχους που δέν είχε κανένα αλλο vst.
Εψαχνα να το αγοράσω καποια στιγμή τα τελευταία χρόνια,πρίν μάθω οτι το σταμάτησαν.
Δεν ήταν για όλα,αλλά αυτά που έκανε,τα εκανε καλύτερα από όλα όσα εχω χρησιμοποιήσει εγώ.
Πραγματικά καταπληκτικό.
Ο δημιουργός του εχει φτιάξει και ένα δικό του,στο οποίο είχα ρίξει μιά ματιά,αλλά το βρήκα πολύ μοντέρνο για τα γούστα μου.

Το 5 που είχα δοκιμάσει πριν αρκετά χρόνια με έναν παπαγάλο στον ώμο και γάντζο,εβγαζε ήχους που δέν είχε κανένα αλλο vst.
Εψαχνα να το αγοράσω καποια στιγμή τα τελευταία χρόνια,πρίν μάθω οτι το σταμάτησαν.
Δεν ήταν για όλα,αλλά αυτά που έκανε,τα εκανε καλύτερα από όλα όσα εχω χρησιμοποιήσει εγώ.
Πραγματικά καταπληκτικό.
Ο δημιουργός του εχει φτιάξει και ένα δικό του,στο οποίο είχα ρίξει μιά ματιά,αλλά το βρήκα πολύ μοντέρνο για τα γούστα μου.
Tο έχω ακόμα από παλιά μέσα στο PC. Είναι ένα μικρό μουσικό κόσμημα, φορέστε το και στο δεξί.

Tο έχω ακόμα από παλιά μέσα στο PC. Είναι ένα μικρό μουσικό κόσμημα, φορέστε το και στο δεξί.
Οταν θα βγεί το καινούργιο,ασχολήσου με μιά παρουσίαση Κώστα.
Αν βρείς χρόνο κατέβασε το demo και γράψε άποψη με κανένα βίντεο,γιατί πιό πολύ εμπιστεύομαι εσένα,παρά κάτι νούμερα που δέν έχουν τελειώσει ένα κομμάτι στην ζωή τους και κάνουν και κανάλια στο youtube.

Οταν θα βγεί το καινούργιο,ασχολήσου με μιά παρουσίαση Κώστα.
Αν βρείς χρόνο κατέβασε το demo και γράψε άποψη με κανένα βίντεο,γιατί πιό πολύ εμπιστεύομαι εσένα,παρά κάτι νούμερα που δέν έχουν τελειώσει ένα κομμάτι στην ζωή τους και κάνουν και κανάλια στο youtube.
Σιγά μην το φορτώσω. Βαριέμαι. Βαρέθηκα.Θα δούμε κανα βίντεο στο youtube και θα πούμε απόψης πάνω στις απόψεις των άλλων:ROFLMAO:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back