New Mac

BlackIce

Νέο μέλος
Καλησπέρα παίδες του NOIZ!!! 8) 8)Θα ήθελα να μάθω αν Ξέρετε αν θα κυκλοφορήσει η Mac καινούργια μοντέλα ???και αν ναι πότε ? ;D

Όχι, δεν πρόκειται. Τα τρέχοντα μοντέλα έχουν λίγο χρόνο στην αγορά και αν κρίνω από τα προβλήματα διαθεσιμότητας που έχουν, δύσκολα θα τα αντικαταστήσουν σύντομα.

οκ γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα (imac) ;D ;D και έλεγα μήπως και έβγαινε τίποτα new και να έκανα λίγο υπομονή!!

Μπα, μόνο το MacBook (το άσπρο) ενημερώθηκε σήμερα. (στις HΠA...)

Τα iMac δεν πρόκειται πριν το φθινόπωρο.

Χτύπα το, εκτός και αν μπορείς να περιμένεις πάνω από εξάμηνο...

Για mac ενδιαφέρεται ο BlackIce, μη τα μπερδεύουμε.

Άλλο το PC, άλλο το mac. Περι γούστου...  ;)

Έχω δουλέψει με αυτό το μηχάνημα και μου έκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εντύπωση το πόσο αθόρυβο είναι. Δεν ακούς απολύτως τίποτα. Η πολύ φωτεινή οθόνη με κούρασε λίγο.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βάλανε ένα i επεξεργαστή στο μικρό (21'') μοντέλο...

Συμφωνώ.

Δούλεψα Garageband, Logic, Guitar Rig, Amplitube και δεν ζορίστηκε πουθενά το μηχανάκι.

Είναι όντως από τα πιο αθόρυβα που κυκλοφορούν. Στα συν του ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ασύρματο πληκτρολόγιο και το magic mouse (bluetooth, έτσι; όχι RF ανοησίες...)

Όπως λέει και ο Fader, αν μπορείς να περιμένεις μέχρι το Σεπτέμβρη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβαθμιστεί η σειρά. Αλλιώς, πάρτο τώρα. Μπορείς να το βρεις και 40-50 ευρώ φθηνότερα, ψάξε το.

BlackIce είπε:
ok dn viazomai!!!
Στις 26-29 Ιανουαρίου, γίνεται στο Σαν Φρανσίσκο η ετήσια Macworldexpo. Εκεί (συνήθως) ο Jobs, ανακοινώνει τους νωτερισμούς.

Δεν βλέπω όμως το γιατί να περιμένεις (εάν είσαι σίγουρος ότι θέλεις Mac). Tα Mac αντέχουν πολλά χρόνια (το δικό μου G5 κλείνει επιτυχημένη 5ετία...και συνεχίζει) και o μόνος λόγος (ίσως) που θα σκεφτόμουν άλλο είναι το Starcraft2...

Διαφορετικά μοντέλα ενός χρόνου δεν έχουν σημαντικές διαφορές.

Περισσότερο (εάν έχεις ήδη παλιό εξοπλισμό), θα πρέπει να σε ενδιαφέρει η συνδεσιμότητα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back