Νέος mod

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Θα ήθελα να καλωσορίσω τον @BillTrantos στην ομάδα του moderation.

Τον ξέρουμε απο παιδί, όλοι εδώ μέσα και τον είδαμε να εξελίσσεσαι θετικά σαν μουσικός μέρα με την μέρα, δέκα χρόνια τώρα. Είναι ορθολογιστής και ψύχραιμος και μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη και σωστή κατεύθυνση των συζητήσεων. 

Welcome aboard Bill.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μια χαρά είναι ο Μπιλ....

(τώρα μεταξύ μας δεν ξέρω τι κάνουν οι mods εδώ μέσα ή αν χρειάζονται γενικώς, αλλά κάτι θα ξέρουν οι διοικούντες)

μια χαρά είναι ο Μπιλ....

(τώρα μεταξύ μας δεν ξέρω τι κάνουν οι mods εδώ μέσα ή αν χρειάζονται γενικώς, αλλά κάτι θα ξέρουν οι διοικούντες)

Αυτό σημαίνει ότι κάνουν καλά αυτό που πρέπει να κάνουν.

Με bill-αρο στην εξουσία

θα αλλάξουμε πορεία.

Το αξίζει ο bill, είναι πολύ καλό παλικάρι, λογικό και μετρημένο.

Άριστη επιλογή αφεντικό.

Ε ναι, φυσικά. Οι ιλουμινάτι του νόιζ ποιον θα επελεγαν για μοντ? είναι τυχαίο που ο μπιλ παίζει με τέλε

Ευχαριστώ πολύ το lobby των Τελεκαστεράκηδων, τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, δεν τη θεωρώ δεδομένη και την παίρνω πολύ σοβαρά.

Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι στο noiz περίπου τη μισή μου ζωή, έχω ζήσει καταστάσεις κυρίως ως παρατηρητής και μέσα σε εποχές με εντάσεις, συγκρούσεις, συχνά κλειδώματα, κλπ και ευτυχώς μπορώ να πω ότι δεν τα βλέπουμε συχνά αυτά τα πράγματα. Ένας λόγος για αυτό είναι και η καλή δουλειά των mods, που ελπίζω να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου.

Ελπίζω να μην αδικήσω κανέναν, αλλά αν οποιοσδήποτε νιώσει κάτι τέτοιο, να ξέρει ότι μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα ανά πάσα στιγμή.

Ευχαριστώ και πάλι τον Γιάννη αλλά και εσάς για τα καλά σας λόγια.

ΜΟΝΟ ΤΕΛΕ, εεε ΜΟΝΟ ΝΟΙΖ

"δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν με ρώτησε κανείς..."

Δήλωσε ο υπαρχηγός της σέχτας των tele-influencers.

Καλή αρχή καλό καλή δύναμη Bill.

Εμ βέβαια, κι εσύ πήρες Tele πρόσφατα.

Τώρα εξηγούνται όλα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστώ πολύ το lobby των Τελεκαστεράκηδων, τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, δεν τη θεωρώ δεδομένη και την παίρνω πολύ σοβαρά.

ΜΟΝΟ ΝΟΙΖ
Ελπίζω να μην σε "έριξε" με κάτι λιγότερο από μεζονέτα στα Κιούρκα o Admin....??

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back