The Genius Loci
Noiz Addict
Καταρχάς τι sorry, πολύ καλά έκανες με τα βίντεο, αν και αν δει κάποιος και τα 5 θα πάρει μια ολοκληρωμένη ιδέα για το εγχείρημα (και εγώ σε δόσεις τα είδα βέβαια, καθότι πολλή ώρα...).yameth είπε:Συγγνώμη αν κάποιος το έχει ήδη αναφέρει, αλλά η συζήτηση εξελίσσεται σε λάθος βάση.
Οποιος μπήκε στη διαδικασία να δεί τα 2 βίντεο και όχι 5, που προσθεσα (σόρι TGL) στο πρώτο ποστ, θα είχε καταλάβει πως η πρωτοτυπία του συστήματος δεν οφείλεται στις 8,500,000 επιλογές... αλλά στο ότι ένω τις προσφέρει χωρίς να ασχολείσαι με το κολλητήρι, μπορείς ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΣΑΝ PRESET ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΘΕΣΙΟ αυτές που γουστάρεις!
Εχουν λάβει σοβαρά υπ' όψη όποια τεχνοφοβία ή την δυσχρηστία των πολλών ΚΟΥΜΠΑΚΙΩΝ στα live.
Αυτή είναι η μεγάλη πρωτοτυπία.
Κλασικό σεταπ volume, tone (push -pull για περισσότερες επιλογές για όποιον ενδιαφέρεται) και πενταθέσιος.
Αυτό που γράφεις, ότι πρόκειται δηλαδή για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κιθάρα που με μια απλή και ιδιοφυή πατέντα "φορτώνεται" με όποιο συνδιασμό θέλει κάποιος, είναι αυτό που λέμε τόση ώρα ο Odis κι εγώ. Άλλο η τεχνοφοβία βέβαια και άλλο ο στείρος αντιδραστικός συντηρητισμός...
Μίλαγα με το φιλαράκι σου και μου έλεγε ότι το συζητήσατε... αυτός ήταν που εξέφρασε την άποψη περί "συντηρητισμού των μουσικών" και ότι δεν είναι αισιόδοξος ότι αυτός ο συντηρητισμός θα επιτρέψει σε μια τέτοια ιδέα να προκόψει. Ας ελπίσουμε ότι έχει άδικο, αν μη τι άλλο, για να βρίσκουν τέτοιες ιδέες μιμητές και αντιγραφείς.