Money won't save your soul- F.W.D

Φίλοι mick 77, pascal, metalicus, sonic x, myster_maze, distortion ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε και για τα σχόλιά σας.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με ένα kurzweil pc3x είμαστε πάτσι. Ε τι λες? ;D ;D ;D                πέρα απο την πλάκα ήταν πολύ καλή δουλειά και δεν λέω ψέματα σε αυτά  ;)

Φοβερο μου αρεσε πολυ!Να σου πω την αληθεια το σολο ηταν πολυ ωραιο αλλα η φωνη του τραγουδιστη μου αρεσε πιο πολυ.Συνχαρητηρια

JR είπε:
Φοβερο μου αρεσε πολυ!Να σου πω την αληθεια το σολο ηταν πολυ ωραιο αλλα η φωνη του τραγουδιστη μου αρεσε πιο πολυ.Συνχαρητηρια
Πάντα με επεσκίαζε αυτό το παιδί.

marathon είπε:
Φαντάζομαι θα οργανώσετε μετά και καμμία μπυροποσία προς τιμήν του Ρόδιου?

Να τα πούμε και από κοντά...
Of course, to know us better. Δεν πιστεύω για να βρεθούμε να χρειαστεί να κάνουμε Μαραθώνιο δρόμο?.

playloud είπε:
http://www.youtube.com/watch?v=iDO0uLMuJwM&feature=related

ΡΕ τι θυμηθηκα απογευματιατικα πριν τη δουλεια.....

Το χει το μαγαζι αυτο το κομματι? ;D
Δυστυχώς το juke-box δεν το 'χει μέσα.

Ζηλεύω που πριν τη "δουλιά" έχεις τέτοιες σκέψεις. Τι να σκευτώ εγώ στις 6.20 το πρωϊ που ξεκινάω? Που θα φυτέψει ή θα ξεχορταριάσει το τμήμα πρασίνου?

Nestoras είπε:
Δυστυχώς το juke-box δεν το 'χει μέσα.

Ζηλεύω που πριν τη "δουλιά" έχεις τέτοιες σκέψεις. Τι να σκευτώ εγώ στις 6.20 το πρωϊ που ξεκινάω? Που θα φυτέψει ή θα ξεχορταριάσει το τμήμα πρασίνου?
Χαχχαχαχ μολις γυρισα απο δουλεια. Σημερα παιζαμε στα Κολυμπια (καμμια 15 χλμ εξω απο την πολη).

Παντα προσπαθω πριν τη δουλεια να ακουω - βλεπω κατι που γουσταρω. Με ανεβαζει και μου φτιαχνει τη διαθεση. Το Burn των Purple η κανενα Frank Marino η Pat Travers ειναι τα αγαπημενα μου. Καταλαβαινω ομως οτι πρωινιατικα δεν γινεται να ακους τετοια, το χω κανει κι εγω για χρονια. Τοτε εβαζα το walkman (μιας και πηγαινα με τραινο) και ακουγα Eric Johnson και φτιαχνομουν το ιδιο (για πρωι) ειδικα αν ειχε ωραια μερα.

PS. το Victim Of Love ΠΑΝΤΑ με εφτιαχνε λογω αφ ενος λογω της ΠΟΛΥ μαγκιας στη μουσικη και αφ ετερου αυτος ο γλυκοπικρος τροπος που το τραγουδαει ο Henley.

Και των Whitesnake το Victim Of Love με φτιαχνει εξ ισου

Το χες άγχος ;

Εισιτήρια κόβεις ;

Χειμώνιασε............. να κανονίζουμε  ;)

Nestoras είπε:
Έπρεπε να παίξουμε blues για να έχουμε πάνω από 1000 εισόδους στο θέμα?
Mήπως αυτό σημαίνει ότι τρέχει "μαύρο" αίμα στις φλέβες μας, έχουμε πεινάσει και έχουμε φάει ξύλο από τους αφέντες μας?

audiokostas είπε:
Το χες άγχος ;

Εισιτήρια κόβεις ;

Χειμώνιασε............. να κανονίζουμε  ;)
1)Να μην ξέρω τι περνάει στο κόσμο?

2)Η πρόσκληση για σένα και τους Loose.... είναι δεδομένη οπότε περιμένω σήμα.

marathon είπε:
Mήπως αυτό σημαίνει ότι τρέχει "μαύρο" αίμα στις φλέβες μας, έχουμε πεινάσει και έχουμε φάει ξύλο από τους αφέντες μας?
Αν θυμάμαι καλά έχω καλέσει και σένα.

Nestoras είπε:
Αν θυμάμαι καλά έχω καλέσει και σένα.
Γίνε συγκεκριμένος (μέρα, ώρα) για να έρθω με τις πάστες μου.

α) Μην το πάρεις στραβά αλλά αντίθετα με το γκρουπ μας στο οποίο τρέχει "μαύρο" αίμα στις φλέβες του, έχουμε πεινάσει και έχουμε φάει ξύλο από τους αφέντες μας, δεν είστε για blues. Τα 70s rock τα κάνετε πάρα πολύ καλά, καλύτερα από την πλειονότητα των υφισταμένων γκρουπ.

β) Οχι μόνο για τη γιάφκα. Καιρός να οριστικοποιήσουμε και το happening. Ο αρχηγός ψάχνει. Οφείλουμε να κάνουμε το ίδιο.

audiokostas είπε:
β) Οχι μόνο για τη γιάφκα. Καιρός να οριστικοποιήσουμε και το happening. Ο αρχηγός ψάχνει. Οφείλουμε να κάνουμε το ίδιο.
Αυτό είναι δικιά σου ευθύνη. Δικό σου project. Εκτός εάν κόλλωσες. Δεν υπάρχει θέμα, ζήτα ανοικτά βοήθεια και (όπου μπορούμε) θα στη δώσουμε

audiokostas είπε:
...έχουμε φάει ξύλο από τους αφέντες μας...
Maudio Waters, πες μου που μένουν τ' αφεντικά σου να στείλω κάτι δικούς μου για τα δέοντα.

Trending...

Νέα θέματα

Back