Πάντα με επεσκίαζε αυτό το παιδί.JR είπε:Φοβερο μου αρεσε πολυ!Να σου πω την αληθεια το σολο ηταν πολυ ωραιο αλλα η φωνη του τραγουδιστη μου αρεσε πιο πολυ.Συνχαρητηρια
Of course, to know us better. Δεν πιστεύω για να βρεθούμε να χρειαστεί να κάνουμε Μαραθώνιο δρόμο?.marathon είπε:Φαντάζομαι θα οργανώσετε μετά και καμμία μπυροποσία προς τιμήν του Ρόδιου?
Να τα πούμε και από κοντά...
Δυστυχώς το juke-box δεν το 'χει μέσα.playloud είπε:http://www.youtube.com/watch?v=iDO0uLMuJwM&feature=related
ΡΕ τι θυμηθηκα απογευματιατικα πριν τη δουλεια.....
Το χει το μαγαζι αυτο το κομματι? ;D
Χαχχαχαχ μολις γυρισα απο δουλεια. Σημερα παιζαμε στα Κολυμπια (καμμια 15 χλμ εξω απο την πολη).Nestoras είπε:Δυστυχώς το juke-box δεν το 'χει μέσα.
Ζηλεύω που πριν τη "δουλιά" έχεις τέτοιες σκέψεις. Τι να σκευτώ εγώ στις 6.20 το πρωϊ που ξεκινάω? Που θα φυτέψει ή θα ξεχορταριάσει το τμήμα πρασίνου?
Mήπως αυτό σημαίνει ότι τρέχει "μαύρο" αίμα στις φλέβες μας, έχουμε πεινάσει και έχουμε φάει ξύλο από τους αφέντες μας?Nestoras είπε:Έπρεπε να παίξουμε blues για να έχουμε πάνω από 1000 εισόδους στο θέμα?
1)Να μην ξέρω τι περνάει στο κόσμο?audiokostas είπε:Το χες άγχος ;
Εισιτήρια κόβεις ;
Χειμώνιασε............. να κανονίζουμε![]()
Αν θυμάμαι καλά έχω καλέσει και σένα.marathon είπε:Mήπως αυτό σημαίνει ότι τρέχει "μαύρο" αίμα στις φλέβες μας, έχουμε πεινάσει και έχουμε φάει ξύλο από τους αφέντες μας?
Γίνε συγκεκριμένος (μέρα, ώρα) για να έρθω με τις πάστες μου.Nestoras είπε:Αν θυμάμαι καλά έχω καλέσει και σένα.
Αυτό είναι δικιά σου ευθύνη. Δικό σου project. Εκτός εάν κόλλωσες. Δεν υπάρχει θέμα, ζήτα ανοικτά βοήθεια και (όπου μπορούμε) θα στη δώσουμεaudiokostas είπε:β) Οχι μόνο για τη γιάφκα. Καιρός να οριστικοποιήσουμε και το happening. Ο αρχηγός ψάχνει. Οφείλουμε να κάνουμε το ίδιο.
Maudio Waters, πες μου που μένουν τ' αφεντικά σου να στείλω κάτι δικούς μου για τα δέοντα.audiokostas είπε:...έχουμε φάει ξύλο από τους αφέντες μας...